Προς το περιεχόμενο

Αγορά Wii - Τι έξτρα θα χρειαστώ??

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, σκέφτομαι να αγοράσω wii, κατόπιν αρκετού διαβάσματος και έλλειψη chip για Ps3. Δηλ, ήμουν ανάμεσα σε Ps3 και Wii ( to pc είναι ήδη δυνατό ) και ψάχνω απλά κάτι διαφορετικό απο τα συνηθισμένα.

Αν υποθέσουμε ότι παίρνω

Wii sports pack + wiikey εγκατεστημένο = 280 ευρω.

Θα το συνδέσω σε κανονική crt tv 25" ( για το tft 19" μόνιτορ του pc διάβασα ολόκληρες ιστορίες και όχι τπτ τρελές διαφορές σε απεικόνιση, θα το δω και αργότερα αυτό όμως )

Μπορεί να πει κάποιος κάτοχος Wii, τι ακριβώς έξτρα θα χρειαστώ ( χειριστήρια, τπτ καλύματα χειριστηρίων, ταχυφορτιστές κλπ )

ΜΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ XBOX 360, δε με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ ^^

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα χρειαστείς σίγουρα δεύτερο χειριστήριο + nunchuck για να παίζεις κάνα διπλό = περίπου 60 Ευρώ

Θα χρειαστείς σίγουρα και ένα χειριστήριο GameCube αν δεν έχεις ήδη για να παίζεις τις last-gen παιχνιδάρες, οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι πολύ ανώτερες από σχεδόν όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για το Wii.

Αν η τηλεόρασή σου υποστηρίζει SCART RGB, πάρε το αντίστοιχο καλώδιο. Θα έχεις αρκετά καλύτερη εικόνα από το composite.

Επίσης αγόρασε φορτιστή για μπαταρίες και μιά 4-άδα ή 8-άδα επαναφορτιζόμενες 2000mA και άνω.

Τέλος, αν θές να παίζεις Virtual Console games, πάρε και το Classic controller, γιατί με το χειριστήριο του GameCube είναι λίγο δύσκολο, λόγω τοποθεσίας των κουμπιών.

Σύνολο: Καμιά 120- 140 Ευρώ.

Δημοσ.

Χρήσιμα πράγματι όσα σου πρότειναν τα παιδιά παραπάνω αν όμως είσαι με σφιχτό budget το μόνο που θα σου πρότεινα επιπλέον είναι το extra χειριστήριο (40 ? σκέτο ή 60 ? πακέτο είτε με το nunchuck είτε με το παιχνίδι play).

Θεωρώ πως η αγορά δεύτερου χειριστηρίου με το wii είναι must από τη πρώτη μέρα που θα το πάρεις, αφού χωρίς αυτό χάνει μεγάλο κομμάτι της διασκέδασης που μπορεί να σου προσφέρει. Όλα τα άλλα είναι πράγματι χρήσιμα και θα πιάσουν τόπο αλλά μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτά ειδικά στην αρχή μέχρι να βαρεθείς τα standard...

btw να σου πω πως ο συνδιασμός ισχυρό PC και wii είναι και κατά τη γνώμη μου οτι καλύτερο μπορείς να αγοράσει κανείς σήμερα οπότε μην ακούς τις σειρήνες για Χ360 και PS3, φρόντισε μόνο να βρεις καλή παρέα να το χαρείς.

Με γεια και καλορίζικο.

Δημοσ.

Να στε καλά παιδιά ^^

Άψογες πληροφορίες ^^

Α, τα χειριστήρια του PS2, δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάποιον αντάπτορα για τα Virtual Console games???

Η κάποια Usb ( Logitech Precision Pro ) που έχω για το Pc??

---Και Lan Adapter θα χρειαστώ έτσι ??? (έχω ΕΝ-σύρματο router, Usr 9108 )

Δημοσ.

Επειδη μαλλον σε τρομαξαμε απο τα πολλα εξτρα :-D , ουσιαστικα για μενα το μονο απαραιτητο ειναι οι μπαταριες και ο φορτιστης καθως οι απλες μπαταριες τελειωνουν πολυ γρηγορα.

Τα υπολοιπα ειναι αναλογως τι θελεις και τι χρειαζεσαι, οποτε:

- Επαναφορτιζομενες μπαταριες τουλαχιστον 4 (για να να υπαρχει και ενα εφεδρικο σετ) και ενας ταχυφορτιστης.

Εγω εχω μπαταριες των 2100 mAh και η διαρκεια τους στο Wii ειναι πολυ καλη.

- Για εξτρα χειριστηρια ειναι αναλογως το τι θελεις.

Μεσα στο πακετο υπαρχει ενα "πληρες χειριστηριο", δηλαδη Wiimote και Nunchuk.

Επιπλεον χειριστηριο χρειαζεται αν θελεις να παιξεις multiplayer με φιλους οπου μπορεις να συνδεσεις μεχρι 4 χειριστηρια.

Μερικα παιχνιδια χρειαζονται μονο το Wiimote και μερικα χρειαζονται Wiimote και Nunchuk.

Αν θελεις μονο ενα Wiimote πολλοι διαλεγουν το παιχνιδι Wii play (7 mini-games) οπου εχει δωρο ενα Wiimote (μονο, χωρις το Nunchuk).

- Αν θελεις να παιξεις τα παιχνιδια του GameCube θα χρειαστεις ενα χειριστηριο και μια καρτα μνημης του GameCube.

- RGB καλωδιο (αν το υποστηριζει η τηλεοραση σου).

Θα εχεις την καλυτερη δυνατη ποιοτητα σε CRT τηλεοραση.

Α, αν θελεις να χρησιμοποιησεις το Wii online (και γιατι να μην θελεις... δωρεαν ειναι :-D ) το Wii εχει Wi-Fi.

Αν θελεις να το συνδεσεις μεσω LAN θα χρειαστεις το Wii Lan Adapter.

Δημοσ.

Ωραίοιιιι :)

( Θα τα χρησιμοποιήσω όλα τα έξτρα αυτά )

1. wiimote + nunchuk = 60e

2. Wii lan adapter = 33e

3. Rgb Scart = 30e ?? ( δε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο no name/mh Nintento? )

4. Gamecube Controller = ??

5. Gamecube memory card = ??

6. NINTENDO Wii POWER STATION = αξίζει τα 45 ευρώπουλα του?? http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=6107&ct=446&la=1

Είμαστε καλά ως εδώ?? ;)

Αν προσθέσουμε και 2-3 πράγματα ακόμα πάμε στα 400 ευρώ σίγουρα. Ε, ΟΚ είναι :)

Δημοσ.
Rgb Scart = 30e ?? ( δε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο no name/mh Nintento? )

NINTENDO Wii POWER STATION = αξίζει τα 45 ευρώπουλα του?? http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=6107&ct=446&la=1

Φυσικα μπορεις να αγορασεις καποιο no name RGB καλωδιο που θα ειναι πιο φτηνο αλλα για τυχον διαφορα στην ποιοτητα δεν μπορω να σου πω καθως εχω το RGB της Nintendo.

Οσο για το Power Station ειναι θεμα επιλογης αλλα εγω θα προτιμουσα τις μπαταριες με το φορτιστη καθως θα μπορουσες να τις χρησιμοποιησεις και σε αλλες συσκευες.

Α, και για το Virtual Console που ρωτας οχι δεν γινεται να χρησιμοποιησεις ουτε PS2 ουτε PC χειριστηριο.

Δημοσ.
Ωραίοιιιι :)

( Θα τα χρησιμοποιήσω όλα τα έξτρα αυτά )

4. Gamecube Controller = ??

5. Gamecube memory card = ??

Είμαστε καλά ως εδώ?? ;)

GameCube controller αυθεντικό Νintendo ασύρματο ( Wavebird), από play-asia.com με 29.5 Ευρώ + 4 για τα μεταφορικά. Δεν ξέρω αν μπορείς να το βρείς κάπου αλλού φθηνότερα. Εγώ από κεί το πήρα.

Το απλό ενσύρματο χειριστήριο κάνει 18.4 Ευρώ από play-asia, αλλά αν είσαι μακριά από την TV σου ίσως να είναι πρόβλημα. Υπόψην όμως. Το ασύρματο δεν έχει rumble ενώ το ενσύρματο έχει.

Προσωπικά προτιμώ το ασύρματο λόγω άνεσης.

Ασύρματο:

PA.02496.002.jpg

Eνσύρματο:

PA.02223.001.jpg

Για memory card δεν αξίζει να αγοράσεις αυθεντική. Είναι πανάκριβες. 1000 blocks έχουν 26 Ευρώ.

Από ebay βρήκα imitation 2048 blocks (128MB) με 13 αγγλικές λίρες. Στη τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά. 2048 blocks= άπειρα saves για άπειρα παιχνίδια.

Θα σου προτείνω το μέρος απ'όπου αγόρασα κι εγώ τη memory card και είμαι 100% ευχαριστημένος.

http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ25QQsassZmemorymonkeyQQssPageNameZSTRKQ3aMEWAQ3aMESOI

Αυτά

Δημοσ.

Άκυρο αυτό, το 9107 έχω, που δεν είναι wifi ;) Ευχαριστώ που το παρατήρησες ^^

Και εγώ απορώ με το wii Power station, αλλα μου θυμίζει βάσεις πχ ασύρματων τηλεφώνων, και δε λέει και πόση ώρα κάνουν να φορτίσουν τα χειριστήρια. Θα ρωτήσω να μάθω.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά πάντως.

- Κρίμα αν δε μπορείς να συνδέσεις ps2/pc χειριστήρια πάντως, έχει γεμίσει ο τόπος χειριστήρια...

Δημοσ.

Το MediaMarkt έχει φέρει no-name RGB καλώδιο για το WII σε πολύ καλή τιμή. Επίσης μπορεί να αγοράσεις καλώδιο προέκτασης για το gamecube controller όπως έκανα και εγώ γιατί ήθελα να έχω και rumble.. Ακόμα υπάρχει υπάρχει μετατροπέας του PS2 χειριστηρίου σε Gamecube αλλά δεν το έχω δοκιμάσει (http://cgi.ebay.co.uk/Sony-PS2-controller-conv-to-Xbox-Gamecube-or-PC-USB-UK_W0QQitemZ160091659457QQihZ006QQcategoryZ117042QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem). Έχω ακούσει πάντως θετικά σχόλια. Μάλιστα υπάρχει μετατροπέας ps2 σε cube και USB μαζί για σύνδεση σε PC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...