fraggiskos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ο υπολογιστής μου δείχνει τα βίντεο πάρα πολυ σκούρα (σχεδόν μάυρα). Στην αρχή νόμιζα οτι έφταιγε το winamp αλλά μετά δοκίμασα και στο media player αλλά τα έδειχνε ακριβώς ίδια. Κατέβασα και το K-Lite Codec Pack αλλά πάλι τα ίδια. Δόκίμασα πάρα πολά video format αλλά όλα τα έδειχνε ίδια. Καμιά ιδέα? :confused: :confused: Έχω windows XP ( SP2)
Mariosxaniaomg Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 .Loipon katebase toys teleytaioys drivers ths kartas grafikwn soy>sta paixnidia exeis problhma?
fraggiskos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω απο παιχνίδια γιατί έκανα πρόσφατα format και δεν του έχω περάσει τίποτα παντως θα το ψάξω ευχαριστώ.
activex Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 apo to control panel tis kartas grafikon elenkse stin kartela gia ta video mipos exoun piraxti ta contrast klp.
fraggiskos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Thanks φίλε αυτό ήταν είχαν πειραχτέι οι ρυθμίσεις στο control panel της κάρτας γραφικών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.