maraki+m Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Σου συστήνω του Ρόκου-'Εμεινα εδώ να μήν σου λείψει τίποτα and Μητροπάνος-Για σ'ενα λιωνω μια ζωή.Αντε με το καλό!!!!!!!!!καλούς απογόνους Οι επιθυμιεσ σου ειναι οι ευχές μου!!!!!!!!!
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ελα μωρε μην το ψαχνεις βαλε εκει ενα αφου θα χωρισετε ετσι και αλλοιως......πλακα κανω.......
carlmikaze Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Άμα είναι να βάλεις Ρόκο, βάλε και κάνα του Je 'taime, δε θα χει μεγάλη διαφορά.
katerinaki16 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Η ξαδερφη μου με τον αντρα της εκαναν εισοδο με το σαν να μπαινει η ανοιξη........
thanocaster Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Τσέκαρε και τα: Someday after a while - Eric Clapton Let's spend the night together - Rolling Stones You really got me - Kinks Και για πιο χιουμοριστικό το Respect από Aretha Franklin...
msimara Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Εγώ όταν παντρεύτηκα σαν κομμάτι εισόδου δεν είχα διαλέξει κάποιο και από το μαγαζί έπαιξαν κλασσικά το γαμήλιο εμβατήριο. Σαν χορό όμως, επειδή δεν ήθελα τα κλασσικά τραγούδια τύπου "Without you", "When a man loves a woman" κλπ διάλεξα το τραγούδι του Κότσιρα "Φτάνει που κλαίμε". Πολλοί μου έδωσαν συγχαρητήρια για την επιλογή του τραγουδιού. Διάβασε στίχο: "... Να μ' αγκαλιάζεις για να σ' αισθάνομαι και αν δεις να χάνομαι να με ανεβάζεις να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ........." Τώρα υπάρχουν πάρα πολλά τραγούδια με νόημα που μπορείς να βάλεις (τουλάχιστον για τον χορό). Μερικά είναι: Μαρινέλλα-Εσύ ποτέ Elvis Costello- She Making love out of nothing at all-Air Supply Total eclipse of the heart-Bonnie Tyler Everything I do-Bryan Adams I swear-All 4 one When I need you-Leo Sayer Can 't help falling in love with you Όσα ονειρεύτηκα-Βανδή Σου τ' ορκίζομαι-Ζήνα (νομίζω ότι έτσι λέγεται) Όλα σε σένα τα βρήκα-Πλούταρχος Συγκοινωνούντα δοχεία-Σχοινάς (παλιό τραγουδάκι) Ελπίζω να σε βοηθήσαμε με κάποια τραγούδια.΄ Πάντως όποιο κι αν διαλέξεις (να μας ενημερώσεις σχετικά) εγώ σου εύχομαι ολόψυχα Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ Υ.Γ. Κοίτα να απολαύσεις εκείνη την ημέρα μέχρι και το τελευταίο λεπτό
LaNel Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ για της ανταποκρίσεις και της ευχές σας…με συγκινείτε Άντε να το ζήσω και αυτό…:wink:
katrinoula Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Εξαρτάται που θα γίνει ο γάμος και τι ακούσματα έχετε σαν ζευγάρι. Το τραγούδι που θα χορέψετε πρέπει να είναι το τραγούδι σας, κάτι που να σας αντιπροσωπεύει, εγώ παντρεύτηκα πέρυσι και είσοδο είχα με ένα live U2-where the streets have no name(μεγάλη εισαγωγή με τρελό χειροκρότημα, χωρίς λόγια), τούρτα το love is in the air και τραγούδι ζευγαριού το darling - the stories που είναι το τραγούδι μας. Άντε, η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!!!!!!!!!
evansdimo Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Φαντασου να χορευετε το τραγουδι "Εξω απ΄ τα δοντια " της Μαλαμως Αυτο και αν θα κανει αισθηση!!! :mrgreen: Η ωρα η καλη φιλε και καλους απογονους.
vagpap Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Για πιο χιουμοριστική είσοδο το main theme του Muppet Show ("It's time to play the music... It's time to light the lights, it's time to meet the muppets on the Muppet Show tonight...") είναι ότι καλύτερο και πρωτότυπο έχω ακούσει ποτέ σε γάμο! Για blues, το Lady Grinning Soul του David Bowie (επιλογή στο γάμο πολύ φίλων) ήταν από τα αγαπημένα μου.
harrys23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Παιδία παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο και ψάχνω απεγνωσμένα να βρω τραγούδια τα οποία να ξεφεύγουνε από τα κλασσικά που ακούμε στους γάμους για την είσοδος , το κόψιμο της τούρτας και το μπλουζ των νεόνυμφων. PLzzzzzzzzzzzzzzz heeeeeeeeeellllpppp H μπορείς να καλέσεις το Γραφειο μου να σου στείλουμε dj με τα δικά του μηχανήματα .και να εισαι ΟΚ
Cristina Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Για πιο χιουμοριστική είσοδο το main theme του Muppet Show ("It's time to play the music... It's time to light the lights, it's time to meet the muppets on the Muppet Show tonight...") είναι ότι καλύτερο και πρωτότυπο έχω ακούσει ποτέ σε γάμο! Μακράν το καλύτερο που έχω διαβάσει... Μη σου πω πως μου βάζεις και ιδέες...
MenamareL Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Εγω πάντως σε έναν γάμο που είχα πάει είχαν κάνει πάρτυ σε μια αποθήκη στην Πηραιώς και έπαιζε Sepultura και άλλα τέτοια του είδους!!!xaxaxxaxaxa!!Ήταν και είναι ότι πιο κουλό αλλά γαμα... έχω δει στη ζωή μου!! Μόνο με φίλους έτσι?Την προηγούμενη είχαν κάνει τραπέζι για τους συγγενείς!! Είναι κάτι διαφορετικό... :)
Nefeliii Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Για την εισοδο εγω θα προτεινα κατι Old time classic..."σημερα γαμος γινεται...σ ωραιο περιβολη...λαλαλα"
χάπι Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Η ώρα η καλή ! Εμένα μου αρέσει κι η υπογραφή σου για "εισοδο" : "it takes a crane to build a crane.............................. la la la la la la la life is wonderful.... "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.