Προς το περιεχόμενο

Τραγούδια Γάμου για είσοδος, κόψιμο τούρτας και μπλουζ

LaNel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σου συστήνω του Ρόκου-'Εμεινα εδώ να μήν σου λείψει τίποτα and Μητροπάνος-Για σ'ενα λιωνω μια ζωή.:)Αντε με το καλό!!!!!!!!!καλούς απογόνους

Οι επιθυμιεσ σου ειναι οι ευχές μου!!!!!!!!!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ελα μωρε μην το ψαχνεις βαλε εκει ενα αφου θα χωρισετε ετσι και αλλοιως......πλακα κανω.......

Δημοσ.

Τσέκαρε και τα:

Someday after a while - Eric Clapton

Let's spend the night together - Rolling Stones

You really got me - Kinks

Και για πιο χιουμοριστικό το Respect από Aretha Franklin...

Δημοσ.

Εγώ όταν παντρεύτηκα σαν κομμάτι εισόδου δεν είχα διαλέξει κάποιο και από το μαγαζί έπαιξαν κλασσικά το γαμήλιο εμβατήριο.

Σαν χορό όμως, επειδή δεν ήθελα τα κλασσικά τραγούδια τύπου "Without you", "When a man loves a woman" κλπ διάλεξα το τραγούδι του Κότσιρα "Φτάνει που κλαίμε". Πολλοί μου έδωσαν συγχαρητήρια για την επιλογή του τραγουδιού. Διάβασε στίχο:

"... Να μ' αγκαλιάζεις για να σ' αισθάνομαι

και αν δεις να χάνομαι να με ανεβάζεις

να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι

να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ........."

Τώρα υπάρχουν πάρα πολλά τραγούδια με νόημα που μπορείς να βάλεις (τουλάχιστον για τον χορό). Μερικά είναι:

Μαρινέλλα-Εσύ ποτέ

Elvis Costello- She

Making love out of nothing at all-Air Supply

Total eclipse of the heart-Bonnie Tyler

Everything I do-Bryan Adams

I swear-All 4 one

When I need you-Leo Sayer

Can 't help falling in love with you

Όσα ονειρεύτηκα-Βανδή

Σου τ' ορκίζομαι-Ζήνα (νομίζω ότι έτσι λέγεται)

Όλα σε σένα τα βρήκα-Πλούταρχος

Συγκοινωνούντα δοχεία-Σχοινάς (παλιό τραγουδάκι)

Ελπίζω να σε βοηθήσαμε με κάποια τραγούδια.΄

Πάντως όποιο κι αν διαλέξεις (να μας ενημερώσεις σχετικά) εγώ σου εύχομαι ολόψυχα

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ

Υ.Γ. Κοίτα να απολαύσεις εκείνη την ημέρα μέχρι και το τελευταίο λεπτό

Δημοσ.

Ευχαριστώ για της ανταποκρίσεις και της ευχές σας…με συγκινείτε:cry:

Άντε να το ζήσω και αυτό…:wink:

Δημοσ.

Εξαρτάται που θα γίνει ο γάμος και τι ακούσματα έχετε σαν ζευγάρι. Το τραγούδι που θα χορέψετε πρέπει να είναι το τραγούδι σας, κάτι που να σας αντιπροσωπεύει, εγώ παντρεύτηκα πέρυσι και είσοδο είχα με ένα live U2-where the streets have no name(μεγάλη εισαγωγή με τρελό χειροκρότημα, χωρίς λόγια), τούρτα το love is in the air και τραγούδι ζευγαριού το darling - the stories που είναι το τραγούδι μας.

Άντε, η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!!!!!!!!!

Δημοσ.

Φαντασου να χορευετε το τραγουδι "Εξω απ΄ τα δοντια " της Μαλαμως

Αυτο και αν θα κανει αισθηση!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η ωρα η καλη φιλε και καλους απογονους.

Δημοσ.

Για πιο χιουμοριστική είσοδο το main theme του Muppet Show ("It's time to play the music... It's time to light the lights, it's time to meet the muppets on the Muppet Show tonight...") είναι ότι καλύτερο και πρωτότυπο έχω ακούσει ποτέ σε γάμο!

Για blues, το Lady Grinning Soul του David Bowie (επιλογή στο γάμο πολύ φίλων) ήταν από τα αγαπημένα μου.

Δημοσ.
Παιδία παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο και ψάχνω απεγνωσμένα να βρω τραγούδια τα οποία να ξεφεύγουνε από τα κλασσικά που ακούμε στους γάμους για την είσοδος , το κόψιμο της τούρτας και το μπλουζ των νεόνυμφων.

PLzzzzzzzzzzzzzzz heeeeeeeeeellllpppp

H μπορείς να καλέσεις το Γραφειο μου να σου στείλουμε dj

με τα δικά του μηχανήματα .και να εισαι ΟΚ :-D

Δημοσ.
Για πιο χιουμοριστική είσοδο το main theme του Muppet Show ("It's time to play the music... It's time to light the lights, it's time to meet the muppets on the Muppet Show tonight...") είναι ότι καλύτερο και πρωτότυπο έχω ακούσει ποτέ σε γάμο!

Μακράν το καλύτερο που έχω διαβάσει... LOL.gif

Μη σου πω πως μου βάζεις και ιδέες... tongue.gif

Δημοσ.

Εγω πάντως σε έναν γάμο που είχα πάει είχαν κάνει πάρτυ σε μια αποθήκη στην Πηραιώς και έπαιζε Sepultura και άλλα τέτοια του είδους!!!xaxaxxaxaxa!!Ήταν και είναι ότι πιο κουλό αλλά γαμα... έχω δει στη ζωή μου!!

Μόνο με φίλους έτσι?Την προηγούμενη είχαν κάνει τραπέζι για τους συγγενείς!!

Είναι κάτι διαφορετικό...

:) :)

Δημοσ.

Για την εισοδο εγω θα προτεινα κατι Old time classic..."σημερα γαμος γινεται...σ ωραιο περιβολη...λαλαλα"

Δημοσ.

Η ώρα η καλή ! :D

Εμένα μου αρέσει κι η υπογραφή σου για "εισοδο" :

"it takes a crane to build a crane.............................. la la la la la la la life is wonderful.... " ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...