Προς το περιεχόμενο

Τραγούδια Γάμου για είσοδος, κόψιμο τούρτας και μπλουζ

LaNel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο και ψάχνω απεγνωσμένα να βρω τραγούδια τα οποία να ξεφεύγουνε από τα κλασσικά που ακούμε στους γάμους για την είσοδος , το κόψιμο της τούρτας και το μπλουζ των νεόνυμφων.

PLzzzzzzzzzzzzzzz heeeeeeeeeellllpppp

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τί ακούμε στους γάμους δηλαδή;

Έχω να πάω σε γάμο πολλά χρόνια και δεν ξέρω... razz.gif

Βοήθησε λίγο όμως την κατάσταση. Σε τί είδος περίπου φαντάζεσαι; Τί θα σε εξέφραζε; happy.gif

Δημοσ.

Κοιτά όταν λέω κλασσικό εννοώ πχ το μπλουζ ακούς συνήθως <when a man loves a woman> η <oh my love>….τα ελληνικά στην φάση αυτή δεν μου ταιριάζουν. Όσο αφορά την είσοδος με την κοπή της τούρτας σκεφτόμουνα το <love is in the air >η το <We are family> άλλα μήπως είναι κιτς ?

Δεν ξέρω τι να κάνω :confused: …τι φρίκη και αυτή:???:

Δημοσ.

σε ένα γάμο κολλητής που πήγα πέρσι το καλοκαίρι μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη (και καλή) εντύπωση ότι το ζευγάρι μπήκε με το She's a rainbow των Stones και χόρεψαν το Wicked Game του Chris Isaak.

(στο δικό μου λέω να βάλω το One των Metallica - Darkness, imprisoning me, absolute horror i cannot see :P:P:P:P)

Δημοσ.
σε ένα γάμο κολλητής που πήγα πέρσι το καλοκαίρι μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη (και καλή) εντύπωση ότι το ζευγάρι μπήκε με το She's a rainbow των Stones και χόρεψαν το Wicked Game του Chris Isaak.

(στο δικό μου λέω να βάλω το One των Metallica - Darkness, imprisoning me, absolute horror i cannot see :P:P:P:P)

Ή και ένα Ride The Lightning

Guilty as charged

But damn it, it ain't right

There's someone else controlling me

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Ναι ρε σείς... Γάμος θα είναι... Εκκλησίες, μπομπονιέρες, καμπάνες... Ταιριάζει άψογα το

FOR WHOM THE BELL TOLLS!!!

ehehehhehehe.....

Να είναι και από κανένα live και να ακούγεται η απαλή (μπουυυυυ) φωνούλα του James να το παρουσιάζει....

Δημοσ.

Αν δεν είναι blues και είναι κάτι σε tango ή βαλς, πειράζει...; razz.gif

Μια πιο μοντέρνα και καλοκαιρινή εκδοχή παλιού Πολωνέζικου tango (Ta Ostatnia Niedziela) σε συνδιασμό με στοιχεία Jazz είναι το πολύ γλυκό «Burnt By The Sun» της Sophie Solomon και του Richard Hawley.

Ίσως πάλι σε κάτι τρυφερό και ορχηστρικό, με όμορφο τίτλο που υπόσχεται πολλά για τη νέα, κοινή σας ζωή: «La Vita E Bella» του Nicola Piovani.

Ένα βαλς που έχει γραφτεί για ανάλογη περίπτωση είναι το «Το Βαλς Του Γάμου», της Ελένης Καραΐνδρου. Εξαιρετική μελωδία...

Ένα άλλο πολύ αγαπημένο μου βαλς, είναι από την ταινία «In The Mood For Love», «Yumeji's Theme» του Shigeru Umebayashi.

Επίσης το «Jazz Suite no.2 Waltz 2» του Dmitri Shostakovich, αν και είναι κλασσικό κομμάτι, δεν ξέρω πόσο συνηθισμένο σε τέτοιες περιστάσεις.

Να μην ξεχάσω φυσικά το «Tango» του Zbigniew Preisner μιας και μου αρέσει πολύ.

Σε κάτι τέτοιο ψάχνεις ή να προτείνω άλλα; happy.gif

Υ.Γ.: Κάνοντας κλικ στους τίτλους μπορείς να ακούσεις τα κομμάτια για να πάρεις μια ιδέα. happy.gif

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά με βοηθήσατε αρκετά….

Το σκέφτηκα το θέμα και θέλω την άποψη σας !

Κατά την είσοδος έλεγα για Love is in the air ή We are family ή Another one bits the dust(έχει και ωραίο ρυθμό)

Τώρα όσο αφορά το μπλουζ κόλλησα με δυο Lionel Richie – Endless love και από Lonestar – Amazed!

Τι λέτε?:confused:

Δημοσ.

....για είσοδο δές και το Love generation....για μπλούζ προτείνω latin ρυθμό....Ti amo - Umberto Tozzi....

Υ.Γ. Η ώρα η καλή βεβαίως.....!!!

Δημοσ.

Ego akousa se ena gamo, ena poli kalo. Ligo pompodes vevaia, alla poli klassato. Den mporo nathimitho titlo, allaitan ena tou Spanoudaki.

Tha epanakampso me leptomereies....

Δημοσ.

τι λες τωρα?????????

θα με καλεσεις ετσι ?

πολλοι βαζουν τωρα τελευταια το huricane2000

μπορεις να βαλεις και το love and marriage

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σου συστήνω του Ρόκου-'Εμεινα εδώ να μήν σου λείψει τίποτα and Μητροπάνος-Για σ'ενα λιωνω μια ζωή.:)Αντε με το καλό!!!!!!!!!καλούς απογόνους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...