liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ίσως ο Morrison να ήταν η νότα που έκανε τους doors ξεχωριστούς, αλλά είναι μεγάλο λάθος να τον ξεχωρίζουμε από την υπόλοιπη μπάντα... Ακόμα νομίζω πως για να φτάσουμε στο συμπέρασμα που λεει ο φίλος παραπάνω, για να χαρακτηρίσεις τους doors την μεγαλύτερη μπάντα στην ιστορία της rock, σημαίνει πως έχεις ακούσει ότι έχει παιχτεί γενικά στην συγκεκριμένη σκηνή,για να μπορέσεις να συγκρίνεις, και επειδή δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να έχει ακούσει τα πάντα, αποφεύγω τις συγκρίσεις γενικότερα... Η μουσική δεν είναι ποδόσφαιρο για να την συγκρίνουμε και να βγάζουμε τον καλύτερο... Η μουσική δεν είναι ανταγωνιστική σε κανένα επίπεδο, παρά μόνο σε αυτό των πωλήσεων, που δεν με απασχολεί... Πώς μπορούμε να βάζουμε την μουσική στο ζύγι? Είναι καθαρά κάτι υποκειμενικό και ο καθένας έχει την άποψή του... Ναι οι doors ήταν τεράστια μπάντα, αλλά μέχρι εκεί.. Όσον αφορά την άποψη που ξεκίνησε το topic, προτείνω όποιος δεν το έχει διαβάσει, ΝΑ το διαβάσει του βιβλίο του Densmore, ειναι πολύ καλό και αντικειμενικό σε όσα αναφέρει, μεταξύ αυτών τον χαρακτήρα και τις καταχρήσεις του Μοrisson...
disqualified Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Θα μπορουσα να γραψω απειρα πραγματα για τον Morrison και τους Doors καθως ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα Για το θεμα του the end ειχα βρει καποιες επεξηγησεις τις εχω εκτυπωμενες αλλα δεν εχω καποια για το the end Την ταινια την εχω δει και εγω απειρες φορες και θα την ξαναδω, εχω διαβασει για περιστατικα που αναφερει η ταινια και που δεν εχουν συμβει οπως το οτι παρατησε τη σχολη κατι που δεν ισχυει αλλα και για αλλα δυο αν θυμαμαι καλα. Συμπερασματα για την προσωπικοτητα του Morrison δε γινεται να βγουν απο μια ταινια, δεν αμφισβητω τις καταχρησεις αλλα η ταινια δινει εμφαση σε αυτες και φυσιολογικο ειναι Ο Morrison ειναι για την ακριβεια ποιητης, εχω διαβασει πολλα που εχει γραψει οπως ακομα και για την ζωη του στη Γαλλια, διαβαστε αν ενδιαφερεστε το an american prayer, ειναι πραγματικα πανεμορφο, αλλα υπαρχουν και πολλα αλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.