mitsakos13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 σε εμένα η μπαταρία είναι μια χαρά με χρήση κρατάει 3 μέρες
JOHN K800i Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Τελειο!!!Κανει ολα οσα υποσχετε,3,2MP!!!,αναλυση οθωνης 240x320 παιζει τρομερο ρολο,εντυπωσιαkο design,flashaki XENON μοναδικο σε κινητο τηλεφωνο,3G,πολυ καλο mp3 player,radio,πολυ ανθεκτικο-η μπροστινη προσοψη του ειναι μεταλικη.....κ.α. Στους δυο μηνες που το εχω εχει φαει δυο κοληματακια αλλα ξεκολησε σε 60sec. χωρις να αφαιρεσω μπαταρια.Ικανοποιητικη αυτονομια.
Giourkas1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Για να το έχεις και στο nick σου john φανταζομαι οτι εισαι ευχαριστημένος...eh?
Giourkas1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 To tsakwsa to K800i telika. Exairetikes oi arxikes entypwseis, kanena kollhma. Mono arnhtiko einai h mpataria an kai ston antagwnismo den vlepw na yparxoun k poly kalyteres...
kosmasgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 κανε αυτό που λέει ένας φίλος πιο πάνω. Επέλεξε στις ρυθμίσεις δικτύου GSM μόνο. Ετσι θα κρατάει πολύ το κινητό σου αν δεν θέλεις να χρησιμοποιείς 3G. Γενικά να ξέρεις όσο το κινητό ψάχνει για σήμα τόσο πιο πολύ μπαταρία καταναλώνει
Shocker Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ειναι απλα κορυφαιο... Το εχω κ εγω κ ειναι τρομερο.Τα εχει όλα
savvvas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μια ερώτηση: Γιατί γράφεις τον τίτλο στα αγγλικά???? "What about K800i ?
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Η πρώτη μου εμπειρία αρνητική. Ανοίγω το τηλέφωνο, κάνω μερικές βασικές ρυθμίσεις, στέλνω 1-2 SMS (δεν είχα κινητό για 8 ώρες και είχα μερικά μηνύματα) και λέω ας δοκιμάσουμε και την φωτογραφική. Πάω το κάλυμμα προς τα κάτω, κοιτάω την οθόνη - μαυρίλα. Κοιτάω πίσω και βλέπω ένα μαύρο πλαστικό να έχει μείνει πάνω στον φακό. Με λίγα λόγια το shutter του φακού μένει εκεί όταν ανοίγω το κάλυμμα. Μέγιστη ξενέρα και δεν ξέρω καν αν θα μου το αλλάξει το E-shop γι' αυτό το λόγο, επειδή το τηλέφωνο "δουλεύει"...
phovos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Εκτος απο τη πολυ καλη καμερα και ολες τις λειτουργιες του να προσθεσω αλλο ενα δεδομενο... ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!! Εχει φαει τη τουμπα της ζωης του εχει πιει νερα ουισκι και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε.εχει περασει ασκησεις και 12ημερα οταν ημουν στρατο και το κινητο απλα δε νιωθει τπτ! Το Κ810 απλα διαφερει εμφανησιακά,αν και ξενερωσα με αυτα τα μικρα πληκτρα που του βαλανε....Εγω παντως περιμενω για Κ850i που τουλαχιστων εχει σοβαρες διαφορες απο το Κ800!
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Η πρώτη μου εμπειρία αρνητική. Ανοίγω το τηλέφωνο, κάνω μερικές βασικές ρυθμίσεις, στέλνω 1-2 SMS (δεν είχα κινητό για 8 ώρες και είχα μερικά μηνύματα) και λέω ας δοκιμάσουμε και την φωτογραφική. Πάω το κάλυμμα προς τα κάτω, κοιτάω την οθόνη - μαυρίλα. Κοιτάω πίσω και βλέπω ένα μαύρο πλαστικό να έχει μείνει πάνω στον φακό. Με λίγα λόγια το shutter του φακού μένει εκεί όταν ανοίγω το κάλυμμα. Μέγιστη ξενέρα και δεν ξέρω καν αν θα μου το αλλάξει το E-shop γι' αυτό το λόγο, επειδή το τηλέφωνο "δουλεύει"... Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό; Σας το άλλαξαν ή το επιδιόρθωσαν;
virgo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 tha balo an thes photos apo to K800...apla TELEIO gia mena..
virgo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Εκτος απο τη πολυ καλη καμερα και ολες τις λειτουργιες του να προσθεσω αλλο ενα δεδομενο... ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!! Εχει φαει τη τουμπα της ζωης του εχει πιει νερα ουισκι και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε.εχει περασει ασκησεις και 12ημερα οταν ημουν στρατο και το κινητο απλα δε νιωθει τπτ! Το Κ810 απλα διαφερει εμφανησιακά,αν και ξενερωσα με αυτα τα μικρα πληκτρα που του βαλανε....Εγω παντως περιμενω για Κ850i που τουλαχιστων εχει σοβαρες διαφορες απο το Κ800! se auto sumfono..exei kanei banio mesa se tzin,exei pesei apo megalo upsos,to exo petaksei apo ta neura mou se toixo, exo koimithei pano tou,exo katsei pano tou..kai akoma zei XORIS GRATZOUNIA
Shocker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Να ρωτησω,ποιες μορφες video υποστηρίζει? Ποια είναι η πιο καλη μορφη ? Γινεται με καποιον τροπο να παιξει.avi? Κ κατι αλλο,η επιλογη messenger που έχει στο μενου στα μηνυματα τι κανει? Επισης,υπαρχει καποιος τροπος για να κλειδωσω καποιους φακελους?π.χ. αυτον με τα βιντεο?
Giourkas1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Otan syndew to K800 sto pc, fortizetai h battaria aytomata - yparxei periptwsh na apenergopoih8ei ayth h option?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.