Anduril Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Καλησπερα.Εβαλα το O&O defrag και ειδα πως εχει 5 defrag methods εκ των οποιων για home pc users μας ενδιαφερουν τα stealth-space-complete/name...Απορια μου τωρα: ποιο κανετε εσεις?Απο topics και forums κλπ διαλεξα να κανς το complete/name αλλα μου εκανε κανενα 4ωρο να ολοκληρωθει και μετα στα καπακια εκανα analyze και δεν ηταν ακριβως 'εννιαιος' ο δισκος.Δεν ειχε fragmented αρχεια ομως.ΑΛΛΑ: ξαναπαταω το ιδιο defrag και παλι τον βλεπω να κανει defrag για κανενα 2ωρο...τωρα που σας γραφω στο forum δεν εχει σταματησει ακομα.Χρειαζεται να το κανω πολλες φορες αυτο το ειδος ανασυγκροτησης για να δουλεψει σωστα ή μηπως κατι δε παει καλα?Εσεις τι κανετε?Space i complete/name method?Thnx
accipio Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δε θα απαντήσω ακριβώς στο ερώτημά σου αλλά θα αναφερθώ σε κάτι σχετικό. Όταν λοιπόν χρησιμοποιούσα το O&O (πολύ καιρό πριν, και τώρα πια δε θυμάμαι ποια μέθοδο χρησιμοποιούσα συνήθως), απορούσα γιατί χρειαζόταν τόσο πολύ χρόνο για να κάνει ένα defrag και μάλιστα σε partition με όχι "βαριά" χρήση. Γι' αυτό και το απεγκατέστησα και τώρα χρησιμοποιώ το PerfectDisk. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει τέτοια πολύωρη αναμονή.
kastel Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Με απλά λόγια: Stealth : Δεν τρωει πολλους πορους απο το συστημα οταν κανει defrag. Space : Σου αυξανει ελαφρως τον χωρο στον σκληρο αφου " κολαει ασφυκτικα " τον ενα φακελο πανω στον αλλο. Access method : Βαζει τους φακελους που εκανες Access πρωτους στον σκληρο οταν κανει defrag. Modified method : Βαζει τους τελευταιους Modified φακελους πρωτους στον σκληρο οταν κανει defrag. Name method : Βαζει τους φακελους αλφαβητικα στον σκληρο οταν κανει defrag. Διαλέγεις και παίρνεις.
Anduril Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Πραγματικα μου φαινεται πως το O&O πιο πολυ σου ανακατωνει το συστημα παρα στο κανει καλυτερο...Μετα απο 2 πολυωρα defrag καμια βελτιωση δεν ειδα για να πω την αληθεια...μη σας πω πως μου φανηκε οτι και το startup ηταν πιο αργο.Δοκιμασα τωρα το perfectdisk, πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.Accipio,για να καταλαβεις,τωρα κανω defrag me αυτο και ψιλοαργει παλι.Σκεψου τι ειχε κανει το O&O .Πιο πριν ειχα Diskeeper btw και εκανα πολυ συχνα defrag,δεν ειναι οτι ο δισκος ηταν χαλια.
getty Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Βάλε το Diskeeper των Windows να κάνει τη δουλειά του, το O&O δεν είναι για καλό. Έχει κάτι τρελές και άσχετες τακτοποιήσεις αρχείων οι οποίες δεν κάνουν για το partition που έχεις το λειτουργικό σου γιατί θα στα κάνει σαλάτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.