pmandd Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Στα καλά καθούμενα το επιτραπέζιο player/recorder LG που έχω σταμάτησε να διαβάζει DVD δισκάκια. Όταν του βάζω οποιοδήποτε δισκάκι, μου το πετάει έξω με το μύνημα "Unknown disc, try again". H πλάκα είναι πως VCD ή MP3 cds τα διαβάζει ακόμα μια χαρά. Έχει κανείς συναντήσει το ίδιο πρόβλημα; Για service τέτοιων συσκευών στη Θεσσαλονίκη έχει κανείς να προτείνει κάποιο αξιόπιστο κατάστημα;
pmandd Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Επίσης, να ρωτήσω αν έχει επισκευάσει κανείς τέτοιο μηχάνημα, για τι κόστος μιλάμε περίπου;
fwtonio Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δυστυχώς, είχα το ίδιο πρόβλημα, αλλα ευτυχως εντός εγγύησης (κόστος μηδέν). Μάλλον φταίει το drive (εμένα μου το άλλαξαν) και τώρα διαβάζει κανονικά όλα τα δισκάκια. Το πήγα στην αντιπροσωπία στην Θεσ/νίκη (Λαμπράκη στην Τούμπα)
johnbond Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Σε περίπτωση που σου έχει λήξει η εγγύηση γίνεται να βάλεις μόνος σου drive από pc;
pmandd Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Σε περίπτωση που σου έχει λήξει η εγγύηση γίνεται να βάλεις μόνος σου drive από pc; H εγγύηση έληξε, καιδεν νομίζω να γίνεται αυτό που λές.
fwtonio Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αν το drive του recorder είναι ide τότε λογικά υπάρχει συμβατότητα, αλλά πρέπει να χωράει και στο κουτί.... Πάντως σε recorder που έχουν σκληρούς, μπορείς να τον αλλάξεις με άλλον μεγαλήτερης χωρητικότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.