MrSeanKon Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Aκουω προτασεις.... Με ενδιαφερει καλη καμερα αφου θα το αγορασω ετσι κι αλλιως για να βαλω καλυτερες εικονες στη Guidemania. Περι Sony K800 μου λενε.......
dali13gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Αυτό έχω. Κι εγώ για την κάμερα του το πήρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Κατά τ' άλλα, είναι 3G, το μενού του πολύ εύκολο στη χρήση και πάνω απ' όλα, αθάνατο! Έχει πέσει γύρω στις 5 φορές από πάνω κρεβάτι κουκέτας και άλλες τόσες από τα χέρια μου(χωρίς προστατευτική θήκη) και το μόνο που έπαθε είναι κάτι χτυπήματα στο σασί του. Είχε κάποια προβλήματάκια το λογισμικό του στην αρχή αλλά όχι κάτι σημαντικό. Λύθηκαν με το επόμενο update του.
MrSeanKon Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Για λεγε αδελφε σε ποσα pixels εχει τις φωτο??? Μπας και μπορεις να ανεβασεις καμμια εδω πανω (αν σου ειναι ευκολο) να παρω πρεφα διοτι δεν το εχει κανενας δικος μου να το συγκρινω...... Π.χ. αν μπορεις να τραβηξεις εικονες απο τον υπολογιστη (πυκνωτες, ολοκληρωμενα) παει για τη Guidemania το ρημαδι καταλαβαινεις.... Παντως του αδελφου μου το Sony W900 (εκεινο το γομαροειδες) εχει 2 MegaPixels καμερα κι αναλυση 1632*1224 και τραβαγε καλες φωτογραφιες (για λεπτομερειες)...
dali13gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 2048*1536 είναι η ανάλυση τους. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα γιατί είμαι στη σκοπιά! Από τρίτη που απολύομαι! Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι η φωτογραφική του ανταγωνίζεται στα ίσια το καινούργιο Nokia με τον 5mp φακό.
MrSeanKon Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 2048*1536 είναι η ανάλυση τουςSay what???? Toτε πρεπει να γ*μαει και να δερνει αρα τα αξιζει τα 330Ε (τοσο το βρηκα). Ενα αλλο με καπακι της Sony επισης (δε θυμαμαι μοντελο γερασα) κανει 260Ε αλλα @@ 60 Εβραιοι παραπανω δε με απασχολει αφου οπως το λες οτι αξιζει. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα γιατί είμαι στη σκοπιά! Από τρίτη που απολύομαι! Αντε καλος πολιτης!Ελπιζω να μη σε καμπανιασανε πολλες φορες! Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι η φωτογραφική του ανταγωνίζεται στα ίσια το καινούργιο Nokia με τον 5mp φακό.Θα τις δειτε στην επερχομενη Guidemania. Nα σε ρωτησω απο αλλα συμπραγκαλα εχεις??? Εννοω θηκες κλπ...
dali13gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ πολύ! Λίγα πράγματα από καμπάνες! Για λοιπά καλούδια, όχι δεν έχω, το χω σκέτο. Μόνο ένα hands free της Ericsson για τη σκοπιά! Γενικά είναι πολύ καλό κινητό και με καλή οθόνη. Και με xenon flash.
MrSeanKon Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 ΟΚ μαν μπλε δοντι εχω γιατι πηρα κι ενα Motorola V3 αλλα το εδωσα στο Γερο μου (70 ειναι) επειδη εχει μεγαλουτσικη οθονη και κουμπια (πρεσβυωπια RULEZ). Απλα μου αρεσε το Motorola επειδη ειναι πολυ λεπτο και λογω του καπακιου (δε θα χρειαζεται ωοθηκη για να μη λερωνεται). Αλλα εσυ πιστευω στο Στρατο θα το εχεις περασει απο διαφορα σταδια σκονης και κοριων... :mrgreen:
dali13gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Έχουμε επίπεδο στο πυροβολικό, δεν έχουμε κοριούς! :-P Επειδή το κινητό λόγω σχεδίασης δεν έχει πολλά κενά, σκόνη μαζεύει μόνο στο jog και στην μπροστινή κάμερα που είναι ακάλυπτη. Η πίσω έχει το συρόμενο καπάκι και δεν έχει ανάγκη. Πάντως αν σου φαίνεται μεγάλο, δες αν έχει κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης του που είναι πιο λεπτό. Πρέπει να λέγεται K810i αν δεν κάνω λάθος.
tasosvel Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 εμενα προσωπικα το κ800 μου αρεσει πιο πολυ απο το κ810 !! με χαλανε πολυ τα κουμπια του κ810 !! ειναι πολυ καλη συσκευη το κ800 παντως !! και η φωτογραφικη του ειναι τελεια!!
MrSeanKon Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ωραια κυριοι θα παω σε λίγο να το αγορασω (κατσε να σερφαρω λιγο). Λοιπον αν μου βγει μουφα και με απογοητευσει την ευθυνη θα την εχετε εσεις! Ειδαλλως θα σας μνημονευσω στην επομενη Guidemania.
dali13gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη! :-P Θα μου πει κάποιος τι είναι αυτή η Guidemania ρε παιδιά;
MrSeanKon Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Οταν με το καλο απολυθεις θα μελετησεις τουτο το thread στο Insomnia κι ακολουθως πας εδω στα Aoaforums Βγηκαμε offtopic αλλα θαρρω οτι δεν προσεχεις την υπογραφη μου που αν μη τι αλλων κανει μπαμ! Λοιπον συμπεθερε παω στα τσακιδια τωρα να σηκωσω κανενα φραγκο και θα παρω το κοριτσι. Εσυ ριχνεις κανενα post αν θες να πεις κατι και θα τα διαβασω οταν return.
dali13gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Άψογη προσπάθεια αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω γιατί εχω Mac! Άντε καλές αγορές!
MrSeanKon Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ωχ τοτε δεν κανει για Mac! Tεσπα σου εστειλα υ2υ για λεπτομερειες. Εχει παντως πολλα menu κι η αληθεια ειναι οτι με ζαλιζει καπως ε αρχαριος ειμαι θα το μαθω το αναθεματισμενο εχω κιολας συνηθισει απο τα Siemens και μπερδευομαι. Η οθονη του κι οι μπαρες επιλογης των menus μου θυμιζουν Photoshop!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.