Members gsarig Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ισχύει αυτό που σου είπα και το πρωί... στο christv ενώ όταν το παράθυρο είναι restored το live preview παίζει κανονικά, όταν το κάνω minimize δεν λειτουργεί (δες την συνημμένη εικόνα) Στο gom πάλι, δεν εμφανίζει κάποιο αντίστοιχο εικονίδιο, αλλά μια σταθερή εικόνα, χωρίς κίνηση - φαντάζομαι πως το ίδιο θα συμβαίνει και με τους άλλους players.
waves Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Σε όλες τις εφαρμογές ε;; Εμένα πάλι όταν είναι ελαχιστοποιημένο απλά δείχνει την εικόνα, όπως ήταν πριν την ελαχιστοποίηση. Τσέκαρες και στο alt+tab αν ισχύει αυτό;
Members gsarig Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ναι, το ίδιο συμβαίνει και στο alt+tab. (κι εμένα μόνο το christv δεν δείχνει εικόνα αλλά το σήμα του προγράμματος - τα υπόλοιπα δείχνουν σταθερή εικόνα) Μην ανησυχείς λοιπόν, φυσιολογικά είναι τα vista σου :)
waves Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δηλαδή για live preview πρέπει να είναι όλα ανοιχτά τα παράθυρα ε; Βλακεία νομίζω.....
Members gsarig Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Αν θες να το έχεις και στα video, ναι, πρέπει να είναι όλα ανοιχτά... Μπορεί να διορθωθεί όμως στο πρώτο Service pack :-P
waves Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Για να διορθωθεί πρέπει να αποτελεί πρόβλημα... Αν δεν το βλέπει η Microsoft σαν πρόβλημα, αλλά αν απλά σου λέει ότι όταν έχεις ελαχιστοποιημένο ένα παράθυρο δε θα βλέπεις live preview τότε δε νομίζω να αλλάξει κάτι με το service pack...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.