Προς το περιεχόμενο

Απορία για το live preview στα Vista

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.

Όταν έχεις ελαχιστοποιημένο ένα παράθυρο στα vista και αφήσεις το ποντίκι στην taskbar πάνω στο συγκεκριμένο παράθυρο, φαίνεται το live preview(μαζί με κίνηση) ή μόνο το παράθυρο σαν ακίνητη εικόνα;; Γιατί σε μένα φαίνεται μόνο ακίνητη η εικόνα. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αλλά αν δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση, μήπως η κάρτα σου δεν υποστηρίζει το Aero?

Δημοσ.

Μια χαρά τρέχει το aero, απλά δεν ξέρω αν όταν είναι ένα παράθυρο ελαχιστοποιημένο θα έπρεπε να βλέπω σε live preview και με κίνηση το περιεχόμενο του παραθύρου.

Δημοσ.

Μα αν δεν υπήρχε κίνηση δεν θα ήτανε Live! Κανονικά πρέπει να έχεις κίνηση. Δες το στις ρυθμίσεις, λογικά εκεί είναι το πρόβλημα.

Αλλιώς, πάρε Mac να έχεις κανονικό live! :-P:-P:-P

Δημοσ.

Ξέρεις κάπου συγκεκριμένα στις ρυθμίσεις;;Όταν πάντως είναι μεγιστοποιημένο το παράθυρο τρέχει κανονικά το Live preview. Mac ε;; Πολύ lifestyle ρε παιδί μου!! Πάντως πολύ πιθανό στο μέλλον να πάρω.

Δημοσ.

Και πολύ σταθερότητα και απλότητα επίσης!

Στο θέμα μας: Δυστυχώς δεν έχω ιδέα για τις ρυθμίσεις μιας και δεν χρησιμοποιώ Windows. Όλο και κάποιος που έχει Vista θα απαντήσει εντός ολίγου. Πάντως λάιβ πρέπει να έχει και ελαχιστοποιημένο.

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι νομίζω, αλλά δεν το βλέπω.

Πάντως υπάρχει και το ενδεχόμενο να μη γίνεται...

Θέλω να πιστεύω...

• Members
Δημοσ.

Δεν είχα αναρωτηθεί ποτέ για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά τώρα που το λες, νομίζω πως όταν το παράθυρο είναι ελαχιστοποιημένο, δεν σου δείχνει live preview. Πρέπει το παράθυρο να είναι ανοιχτό (αλλά π.χ. να έχεις και κάτι άλλο ανοιχτό από πάνω) για να λειτουργήσει.

Βέβαια, τώρα είμαι στα ΧΡ της δουλειάς και δεν μπορώ να το βεβαιώσω... :)

Δημοσ.

Φίλε gsarig εξαρτώμαι από εσένα!!!!Να πας γρήγορα σπίτι να το ελέγξεις!!:)

Ελπίζω να συμβαίνει αυτό και να μην έχω πειράξει κάτι!!!!

Κανείς άλλος με vista να μας πει τι γίνεται;;;

• Members
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος πως συμβαίνει αυτό, γιατί θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίπτωση του christv. Όταν το έχω ανοιχτό, το live preview φαίνεται κανονικά. Όταν όμως το κάνω minimize, μου εμφανίζει ένα γκρι τετράγωνο με το σήμα του προγράμματος στη μέση.

Ρώτησα κι έναν συνάδελφο που επίσης έχει vista και λεει πως υπάρχει σχετική επιλογή στα properties του taskbar, από όπου μπορείς να το ρυθμίσεις. Αν τα έχεις πρόχειρα, μπορείς να το ψάξεις, αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να πάω σπίτι να το ελέγξω :) :) :)

edit: δες κι αυτό: http://www.techtalkz.com/windows-98-2000-me-xp-2003-vista/6065-did-you-know-windows-vista-facts-goof-ups.html

One more thing I noticed, If a window is minimized, then its taskbar thumbnail doesnt show the live preview instead it shows a static preview. Same thing happens in case of <WIN>+Tab or <ALT>+Tab. It also shows a static preview of the window. And if the window is maximized, then u can see a live preview.
Δημοσ.

Στα properties της Taskbar έχει την εξής επιλογή: "Εμφάνιση παραθύρων προεπισκόπησης (μικρογραφίες)".

Το έχω τσεκαρισμένο.

Το θέμα είναι πώς όταν είναι ελαχιστοποιημένο το παράθυρο και βάλω το ποντίκι πάνω του στην taskbar μου δείχνει σε παγωμένη εικόνα ακριβώς αυτό που έβλεπα πριν την ελαχιστοποίηση.

Όταν το παράθυρο είναι ανοιχτό, έστω και πίσω από άλλα παράθυρα, στην taskbar βλέπω κανονικά το live preview!!

Eν τω μεταξύ αυτό συμβαίνει και στο alt+tab. Δηλαδή αν είναι ελαχιστοποιημένο το παράθυρο δε δείχνει το Live preview αλλά την παγωμένη εικόνα του παραθύρου. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά φίλε gsarig θα περιμένω να το ελέγξεις κι εσύ!!

Δημοσ.

Δεν φτάνει δηλαδή που είναι κλοπή-ράιτ από το MacOS αυτό το χαρακτηριστικό, είναι και κακή κόπια! :)

Δημοσ.

Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε Vista για τσεκάρετε το ζήτημα με το live preview και πείτε μου να δω τί γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...