angelus Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ειμαι σε διαδικασια να παρω λαπτοπ αυτην την εβδομαδα με τα εξης χαρακτηριστικα : διπυρηνο επεξεργαστη, 1024 μνημη, μινιμουμ 80 δισκο και απο καρτα γραφικων δεν με πολυνοιαζει. Ψαχνωντας εδω και καιρο μου φανηκαν πολυ ενδιαφερουσες οι προτασεις των multirama με τα δικα τους λαπτοπ. Μιας ακι οι τιμες που παιζω ειναι κατω απο 1000? εχω αυτες τις επιλογες : http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=124814 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=124816 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=128372 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908319 Αυτες οι επιλογες μου αρεσαν πολυ γιατι εχουν κατι πολυ βασικο Πανω απο 1 χρονο εγγυηση. Τελικα θελω να ρωτησω εαν μπορει καποιος να μου πει τη γνωμη του. Η χρηση που θα του κανω ειναι καθαρα φοιτητικη αλλα σκοπευω σε 1 χρονο να αντικαταστησω με αυτω ενα δεινοσαυροειδες desktop που εχω τωρα. Επισης, αυτη η 3ετης εγγυηση των multirama δεν ακουγεται πολυ καλη για να ειναι αληθινη ? Μηπως καποιος γνωριζει καποιο μειονεκτημα των notebooks των multirama ? Επισης τι τρεχει με αυτα της Lg ? Διετης εγγυηση οκ? Αλλα απο επιδοσεις? Μηπως δεν.. Για το Toshiba δεν ρωτω ξερω οτι θα τα βγαλει τα λεφτα του. Ευχαριστω και συγνωμη εαν σας κουρασα.
21century Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για τα ανωτερω φορητα. Κατα την γνωμη μου το καλυτερο θα ηταν να κοιταξεις LG ή Τοσιμπα που πλεον εχουν 2 χρονια εγγυηση και ειναι αρκετα αξιοπιστα...
tasosvel Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 file mou ta notebooks tou multirama den leen kai polla !! osoi filoi mou eixan parei olo kai kapoio provlima antumetopisan !! ta notebook tou multirama nomizo oti einai ths clevo kai ta fernei to multirma kai ta sunarmologei !! an tehs kati tetoio ta asus verified by intel einai polu polu anotera kai polu pio poiotika !!
Nikolas7_7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Αν θες ενα πολυ καλο συνολο αυτο εδω πιστευω οτι ειναι ο,τι καλυτερο για τα λεφτα του: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907745 με 2gb ram(2x1024 ,533mhz), core2duo T5500, geforce7300,wifi & 160gb σκληρος. Ολα αυτα με 1060 ευρω δε τα βρισκεις αλλου. Επισης αν πας σε κατι πιο φτηνο ολα αυτα μειωνονται πολυ. επισης σου προτεινω αυτο γιατι εχει ΧΡ κ το πλαισιο εχει φερει acer me vista κ πιστευω ακομα δεν ειναι να ρισκαρεις να τα βαλεις στο Laptop. Παρε ΧΡ νασαι ησυχος. Αλλιως περιμενε μεχρι τελος του χρονου κ τοτε θαναι οκ ελπιζω κ τα vista αλλα κ το hardware των laptop που τωρα ακομα δεν καλυπτει.. Επισης μη μπαινεις στη διαδικασια αναβαθμισης,ειδικα απο ελληνικα χερια(δε τα υποτιμω αλλα μαυτα πουχω δει καλο ειναι να το αποφυγεις), εξαλλου με 1000 ευρω παιρνεις κατι καλο, γιατι να πας πχ σε vaio ή toshiba πουναι φτωχα κ πληρωνεις μονο φιρμα!) αυτο το συνολο ειναι πολυ καλο για αρκετα χρονια αν δε θες gaming κ θα σε καλυψει χωρις προβλημα.
tonyk_x Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 εγώ προτιμώ brand names όσον αφορά τα φορητά. Δεν έχω ακούσει αλλά και από προσωπική επαφή δεν έχω την καλύτερη γνώμη για τα φορητά που συναρμολογούνται από τοπικές αλυσίδες. τώρα όσον αφορά την εγγύηση με 39 + ΦΠΑ κάνεις την εγγύηση των ACER 3ετής και κάπου εκεί κυμαίνονται οι τιμές επέκτασης εγγύησης και για τα άλλα brand names. πάντως καλά κάνεις και ψάχνεις την εγγύηση σε φορητό γιατί από την εμπειρία μου τα προβλήματα πάντα εμφανίζονται μετά από 12-15 μήνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 file mou ta notebooks tou multirama den leen kai polla !! osoi filoi mou eixan parei olo kai kapoio provlima antumetopisan !! ta notebook tou multirama nomizo oti einai ths clevo kai ta fernei to multirma kai ta sunarmologei !! an tehs kati tetoio ta asus verified by intel einai polu polu anotera kai polu pio poiotika !! θα προσθετα επεισεις οτι εαν ειναι να αγορασεις τετοιο φορητο να ελενξεις τους ορους εγγυησης διοτι μπορει να ειναι της clevo αλλα οι οροι αλλαζουν απο εταιρια σε εταιρια
Nikolas7_7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 εγώ προτιμώ brand names όσον αφορά τα φορητά. Δεν έχω ακούσει αλλά και από προσωπική επαφή δεν έχω την καλύτερη γνώμη για τα φορητά που συναρμολογούνται από τοπικές αλυσίδες. τώρα όσον αφορά την εγγύηση με 39 + ΦΠΑ κάνεις την εγγύηση των ACER 3ετής και κάπου εκεί κυμαίνονται οι τιμές επέκτασης εγγύησης και για τα άλλα brand names. πάντως καλά κάνεις και ψάχνεις την εγγύηση σε φορητό γιατί από την εμπειρία μου τα προβλήματα πάντα εμφανίζονται μετά από 12-15 μήνες. Για ACER μιλαω κ γω, απλα το συγκεκριμενο μοντελο ειναι απο τα ιδανικα κ το βρηκα μονο στο eshop. Στο πλαισιο εχουν βαλει vista και δε θα τα προτιμουσα πριν το SP1 ενω το multirama ειναι πιο ακριβο. ΑΠο κει κ περα το να φτιαξεις ενα laptop απο πλαισιο ή eshop σουρχεται σχεδον στα ιδια λεφτα κ φυσικα η ποιοτητα δεν ειναι η ιδια, οποτε ακομα δε συμφερει να πηγαινουμε σε τετοιες λυσεις εκτος αν δεν εξυπηρετει κατι αλλο.
drtrix Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Εγω θα ελεγα να την ξεχασεις την acer λογω service.δωσε 5 φραγκα παραπανω και παρε κανα Toshiba που ειναι και αξιοπιστα.
21century Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Συμφωνώ κι εγώ δεδομένου ότι τα νέα της μοντέλα έχουν ήδη 2 χρόνια εγγύηση οπότε λέει σίγουρα...μην κάνεις άσκοπες κινήσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.