chrisimone Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 καλημερα σε ολους.... Εχω εναν φορητο λαπτοπ το οποιο εχει windows vista Home..... λοιπον σε αυτον πρεπει να περαστουν και xp μιας και αρκετες εφαρμογες δεν δουλευουν στα νεα παραθυρια..... Αυτο που θελω να κανω ειναι ενα νεο παρτισιον και να περασω xp στο δευτερο ειναι εφικτο αυτο;;; Δεν θελω να κανω φορματ... υπαρχει τροπος; ευχαριστω
dimtse Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 καλημερα σε ολους.... Εχω εναν φορητο λαπτοπ το οποιο εχει windows vista Home..... λοιπον σε αυτον πρεπει να περαστουν και xp μιας και αρκετες εφαρμογες δεν δουλευουν στα νεα παραθυρια..... Αυτο που θελω να κανω ειναι ενα νεο παρτισιον και να περασω xp στο δευτερο ειναι εφικτο αυτο;;; Δεν θελω να κανω φορματ... υπαρχει τροπος; ευχαριστω PARTITION MAGIC και φτιαχνεις οσα partition θες χωρις να κανεις format. ΠΡΟΣΟΧH 1:Κανουμε πρώτα αντιγραφα ασφαλειας γιατι κατι μπορει να στραβωσει (εγω ευτυχως δεν εχω παθει τιποτα ποτε) ΠΡΟΣΟΧΗ 2:Οταν βαλεις τα xp δεν θα δουλευει το dual boot και πρεπει να το φτιαξεις http://www.freegr.gr/freenuke/modules.php?name=News&file=article&sid=203
chrisimone Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 σε ευχαριστω για το λινκ... θα ξεκινησω την προσπαθεια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.