iolakos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 γεια σας παιδια!εχω ενα hd-wmv και θα ήθελα να μου πείτε εαν υπάρχει πρόγραμμα σαν το avisub για ενσωματωση των υποτίτλων στην ταινία. ευχαριστώ
narbi Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 CCCP an to thes gia pc...Den enswmatwnei tous upotitlous sthn tainia gia panta...Exeis ta dio arxeia me to idio onoma ston idio fakelo k ta paizeis me kapoious player pou exei to programma k ta enswmatwnei ekeinh th stigmh..Elpizw na ennouses ayto gt ayto apanthsa:)
indian Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Λογικά με το WinAvi converter + Vobsub θα γίνεται η δουλειά που 8ες, αρκεί να το κάνεις convert se wmv μορφή πάλι
kastel Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Λογικά με το WinAvi converter + Vobsub θα γίνεται η δουλειά που 8ες, αρκεί να το κάνεις convert se wmv μορφή πάλι Συμφωνώ αλλά δεν είναι απαραίτητο να ξαναγίνει wmv. Μπορείς να το κάνεις οτιδήποτε μεταξύ wmv, avi, rm, mpeg, mpeg2, DVD, vcd, svcd, ... χάνω σε ποιότητα με το winavi?? Τόσο έτσι ώστε να μη διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ των αρχείων.
iolakos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 kastel το θέλω wmv για να το σπασω σε 2 dual layer dvd και να το δω στο xbox. αυτο με καίει.τώρα το winavi για να μου περάσει την ταινία μου βγάζει 15 ώρες κάνοντας το wmedia 9 dvd quality(αν το λεω σωστα) ψιλοκουλό δεν είναι?
kastel Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δεν το έχω δοκιμάσει. Το XBox δεν υποστηρίζει άλλο format εκτός wmv; Ρωτάω γιατί δεν έχω την κονσόλα και δεν ξέρω.
iolakos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 μονο wmv για την στιγμή. απο τις 7 μαιου και υστερα θα υποστηρίζει h264 kai MPEG-4 Part 2. επειδή το θέμα με τα φορματ δεν το κατεχω καθολου
kastel Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μην ξεχνάς το αρχείο σου είναι HD φαντάζομαι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος και δε θες και απώλεια σε ποιότητα. Μην είσαι και αχάριστος. (Σημ.: Δεν έχω ακόμα δοκιμάσει να δουλέψω με HD αρχείο). OK, τότε πήγαινε στο Advanced και στο tab WMV και τσεκάρισε το Split the output file στο Output setting και δώσε κάθε πόσα MBs θα "σπας" το αρχείο (για DL δισκάκι δώσε 8150ΜΒ ή για SL δισκάκι 4480ΜΒ για να είσαι σίγουρος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.