mamep Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 exo grammi isdn kai fisika netmod..<BR>exo kai to palio mou modem us robotics 56k faxmodem external.....<BR>episis exo kai dio pc ena p3 kai ena pentium (sketo) kai thelo na xrisimopiiso to palio mou pc san fax machine.....<BR>katebasa to winfax pro 10 apo to internet..<BR>kai thelo ligi boithia gia na rithmiso to programa oste na apantaei to modem mono otan erxete kapio data kai na min apantaei sta tilefonimata..ginete auto?? i polla zitao??
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 Φίλε μου κατά σύμπτωση έχω κι εγώ τα δύο modem πού έχεις.Για να απαντάει το robotics σε fax πρέπει να ζητήσεις από τον ΟΤΕ να σου δώσει ένα δεύτερο αριθμό MSN λέγεται και με τη βοήθεια μιας απλής τηλεφωνικής συσκευής σε μία απο τις δύο αναλογικές θύρεε του netmode να προγραματίσεις τον msn αριθμό.Αυτό ακριβώς έχω κάνει κι εγώ και όταν μου στέλνουν fax ενεργοποιήται το U.S ROBOTICS .Για τον αριθμό msn ο ΟΤΕ δεν χρεώνει κόστος εγκατάστασης,ότε καν έρχοντε σπίτι σου, αλλά μόνο ένα πάγιο ανα δίμηνο λογαριασμό 700δρχ (με το ΦΠΑ).Οτιδήποτε θελήσεις στείλε μου email<BR>[email protected].Ελπίζω να σε βοήθησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.