Dark-Shadow Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Κάτι Άλλο Hal9000 Φτιάξε λίγο το description του Χρήσιμες εφαρμογές, κάντο προγράμματα!!! Admin CP-->Downloads-->Categories-->Edit a Download category-->Χρήσιμες εφαρμογές-->Edit Category--> Και άλαξε description
Members gsarig Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Για τη 2η ερώτηση σου μπορείς να αφήνεις link της download page από το επίσημο site. Αυτό είναι προτιμότερο καθώς πάλι μπορείς να κατεβάσεις την επόμενη έκδοση όταν αλλάξει κ να δεις ότι extra info υπάρχουν για το πρόγραμμα. Πολλά site ζητάνε να linkάρεις την download page κ όχι το file αυτό κάθε αυτό - άλλα δεν σε αφήνουν καν να κάνεις diret linking [anti-leech tactics]. Οι παρατηρήσεις σου οι 2 πρώτες είναι πολύ σωστές. Για την 3η ανέμενε. /sc Θα συμφωνήσω ότι είναι καλύτερο να δίνεις link στην download page και όχι στο ίδιο το αρχείο, για τους λόγους ακριβώς που αναφέρεις. Πάντως νομίζω πως η αλλαγή στη συγκεκριμένη κατηγορία θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμη, αφού σύντομα θα μαζευτεί ένας κατάλογος χρήσιμων και δοκιμασμένων εφαρμογών. (ίσως μάλιστα κάτι ανάλογο θα μπορούσε να γίνει και με τα χρήσιμα / ενδιαφέροντα sites)
Hal9000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ερώτηση 1: έχει προβλεφθεί κάτι για την περίπτωση που θέλει κανείς να ανεβάσει την καινούρια έκδοση ενός προγράμματος που ήδη υπάρχει; Π.χ. κάποιος έχει ήδη ανεβάσει λέμε τώρα π.χ. το nero, αν εγώ θελήσω να ανεβάσω την καινούρια έκδοσή του, θα πρέπει να το ανεβάσω ως ξεχωριστό αρχείο ή υπάρχει τρόπος να επεξεργαστώ κάπως το ήδη υπάρχον αντικείμενο; Ερώτηση 2: όταν παραθέτουμε εξωτερικό link, θα πρέπει αυτό να είναι link για απευθείας download ή μπορεί απλώς να οδηγεί π.χ. στην ενότητα "download" της σελίδας του προγράμματος; Εννοώ, υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πολιτική για αυτό ή είναι στην ευχέρεια του χρήστη να ανεβάσει ότι νομίζει; Και μια παρατήρηση: στη βαθμολογία ενός αρχείου, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να εμφανίζεται και ο αριθμός των ατόμων που έχουν βαθμολογήσει. Άλλη σημασία έχει ένα Α+ όταν προέρχεται από 5 άτομα, και άλλη όταν προέρχεται από 50... (επίσης, προσωπικά θα προτιμούσα αριθμητική βαθμολογία π.χ. από το 1-5, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό - και με το Α+ έως F μια χαρά είναι - ίσως μόνο να είναι υπερβολικά πολλές οι επιλογές) Κι άλλη μια παρατήρηση, μιας και δοκίμασα να ανεβάσω ένα αρχείο: ίσως θα ήταν καλό να υπάρχει κάποιο dropdown από το οποίο να επιλέγουμε τον τύπο του προγράμματος (δωρεάν, trial, demo κλπ), ίσως ακόμη και το λειτουργικά συστήματα στα οποία τρέχει. Ξέρω ότι οφείλουμε να τα αναφέρουμε όλα αυτά στην περιγραφή, ωστόσο με τον τρόπο που αναφέρω θα υπήρχε η δυνατότητα εμφάνισης π.χ. όλων των freeware εφαρμογών μιας κατηγορίας. Τρίτη παρατήρηση: τα αρχεία που δεν έχουν εγκριθεί ακόμη (βρίσκονται στην αναμονή), νομίζω πως δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται στην λίστα "τελευταία files" της αρχικής σελίδας. 1. Το θέμα της ανανέωσης εκδόσεων με απασχόλησε και υπάρχει μια λύση. To καλύτερο που μπορεί να γίνει και το ενεργοποίησα είναι να μπορεί να τροποποιήσει ο καθένας τα αρχεία που έχει εισάγει και μόνο τα δικά του. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν ενημερώνεται η λίστα των πρόσφατων αρχείων. Η δουλειά πάντως γίνεται χωρίς διπλοεγγραφές. Η τροποποίηση αρχείου (edit) περνάει πάλι από το στάδιο έγκρισης από τους αρμοδίους. 2. Σχετικά με το link, εγώ όπως θα δείτε και στα αρχεία που έχω εισάγει, έχω βάλει απευθείας link στο αρχείο από την επίσημη σελίδα (οι περισσότερες το επιτρέπουν) είτε από άλλη πηγή. Το σκεπτικό είναι ότι δεν είναι αναγκασμένος ο κάθε χρήστης να ξέρει αγγλικά και να ψάχνει να βρει το link που πολλές φορές δε πολυφαίνεται. Το όλο θέμα πάντως το αφήνω καθαρά στην ευχέρεια του καθενός χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός. Σχετικά με τις άλλες παρατηρήσεις, εύστοχες αλλά περιοριζόμαστε από το script. Η ιδέα επιλογής λειτουργικού συστήματος και δωρεάν/shareware είναι κάτι ενδιαφέρον αλλά και πάλι δε γίνεται αυτή τη στιγμή. Σύντομα αναμένεται και νέα έκδοση του script οπότε ότι αλλαγή/προσθήκη γίνει θα είναι καλύτερα μετά από τη νέα έκδοση. 3. Διορθώθηκε
daniel's_saving_grace Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Τα πρόσφατα αρχεία θα έπρεπε να είναι περισσότερα ή να υπάρχει link σε "περισσότερα πρόσφατα" αρχεία.
firewalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Hal9000, είναι εύκολο να τοποθετηθεί ένα link στο προφίλ κάθε χρήστη και πατώντας να εμφανίζονται τα αρχεία που έχει βάλει αυτός;
Dark-Shadow Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Hal9000, είναι εύκολο να τοποθετηθεί ένα link στο προφίλ κάθε χρήστη και πατώντας να εμφανίζονται τα αρχεία που έχει βάλει αυτός; Ναι είναι εύκολο να τοποθετηθεί από τα settings του πληγήν: Show Download Stats. Αυτό εάν το θελήσει ο HAL9000
poscaman Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 κατι πρεπει να γινει στην κεντρικη σελιδα γιατι με αναλυση 1024x768 τα πανω πανω κουμπια "φευγουν" δεξια εκτος template. να γινει ισως η μια γραμμη δυο,η να αφαιρεθουν καποια κουμπια
Cromb Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ερώτηση 1: έχει προβλεφθεί κάτι για την περίπτωση που θέλει κανείς να ανεβάσει την καινούρια έκδοση ενός προγράμματος που ήδη υπάρχει; Π.χ. κάποιος έχει ήδη ανεβάσει λέμε τώρα π.χ. το nero, αν εγώ θελήσω να ανεβάσω την καινούρια έκδοσή του, θα πρέπει να το ανεβάσω ως ξεχωριστό αρχείο ή υπάρχει τρόπος να επεξεργαστώ κάπως το ήδη υπάρχον αντικείμενο; Μερικοί μπορεί να θέλουν την παλιά έκδοση.Στο nero που ανέφερες για παράδειγμα εγώ χρησιμοποιώ εσκεμμένα την παλιά.
Hal9000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Hal9000, είναι εύκολο να τοποθετηθεί ένα link στο προφίλ κάθε χρήστη και πατώντας να εμφανίζονται τα αρχεία που έχει βάλει αυτός; Υπάρχει η δυνατότητα. Θα το κοιτάξω μαζί με τις αλλαγές που θα γίνουν στις κατηγορίες.
Members gsarig Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μερικοί μπορεί να θέλουν την παλιά έκδοση.Στο nero που ανέφερες για παράδειγμα εγώ χρησιμοποιώ εσκεμμένα την παλιά. Σίγουρα, αυτό είναι προφανές - κι εγώ χρησιμοποιώ παλαιότερες εκδόσεις κάποιων προγραμμάτων. Αυτό όμως μπορεί εύκολα να γίνει με την προσθήκη νέου αρχείου - το θέμα όμως είναι να υπάρχουν και οι δύο επιλογές Και κάτι άλλο: μήπως πρέπει να γίνει μια ανακατάταξη των κατηγοριών - να σπάσουν δηλαδή οι βασικές κατηγορίες σε επιμέρους υπο-κατηγορίες, μιας και σιγά σιγά θα μαζευτεί πιστεύω αρκετό υλικό; Αυτό δεν είναι τόσο παρατήρηση, όσο ερώτηση και θέμα προς συζήτηση - και το λέω γιατί ήδη έχουν προστεθεί πάνω από 100 εφαρμογές και πιστεύω πως σε λίγο καιρό ο αριθμός τους θα αυξηθεί αρκετά.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Ena megalo mpravo stoys moderators gia ta enhmerwmena kai poly xrhsima files poy prosferei ayto to forum.Briskeis oti 8es sas eyxaristw para poly.Telikaayto to forum einai to kalytero exei oti 8es:D:D
firewalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Γίνεται όταν κάποιος κοιτάει κάποια files και διαπιστώνει ότι κάτι έχει αλλάξει (π.χ. δεν ισχύουν τα link) να μπορεί να ενημερώνει άμεσα τον uploader; Να μπει δηλαδή ένα "κουμπάκι" που να κανει αυτή την δουλεία. Π.χ. "Αποστολή π.μ. στον Uploader". Τι ζητάω εεε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.