Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση files

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικά ,το κομμάτι των files έχει ένα προβληματάκι! Κανά δυο που έψαξα,ήταν broken links,ενώ δεν ανανεώνεται κ πολύ συχνά!!!! Ευελπιστώ στην απάντηση του σούπερ μοδεράτορα,ότι θα το φτιάξουν.......καποια στιγμή!

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ νομίζω πως η συγκεκριμένη ενότητα θα ήταν καλό να ενημερώνεται πιο συχνά. Θα μπορούσαν σε αυτό να βοηθάνε και οι χρήστες - π.χ. με τον ίδιο τρόπο που υποβάλλει κανείς μια είδηση, θα μπορούσε να υποβάλλει και ένα πρόγραμμα (τίτλος, σύντομη περιγραφή, κατηγορία στην οποία ανήκει, link στο site του προγράμματος και link για απευθείας download) - με το απαραίτητο, πάντα, moderation (όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις ειδήσεις).

Δημοσ.
Κι εγώ νομίζω πως η συγκεκριμένη ενότητα θα ήταν καλό να ενημερώνεται πιο συχνά. Θα μπορούσαν σε αυτό να βοηθάνε και οι χρήστες - π.χ. με τον ίδιο τρόπο που υποβάλλει κανείς μια είδηση, θα μπορούσε να υποβάλλει και ένα πρόγραμμα (τίτλος, σύντομη περιγραφή, κατηγορία στην οποία ανήκει, link στο site του προγράμματος και link για απευθείας download) - με το απαραίτητο, πάντα, moderation (όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις ειδήσεις).

bingo

'Εχουμε πλέον νέο script που ενσωματώνεται πλήρως με το forum και με τη βάση χρηστών για να γίνονται και όλα αυτά που αναφέρεις. Ανεβάζω μερικά files και βγαίνει μέσα στην εβδομάδα.

Δημοσ.

ωραια!θα ανεβεσω το:"Complete guide to sexual positions" οπως επισης και το "Πως να γινεται ο περιγελος του Insomnia σε 10 ποστ"

σχετικα με το δευτερο εχω ενα μικρο διλλημα...υπαρχουν πολλοι γκουρου του ειδους :):):):):):):)

• Members
Δημοσ.
bingo

'Εχουμε πλέον νέο script που ενσωματώνεται πλήρως με το forum και με τη βάση χρηστών για να γίνονται και όλα αυτά που αναφέρεις. Ανεβάζω μερικά files και βγαίνει μέσα στην εβδομάδα.

Τέλεια! Με βλέπω να γίνομαι τακτικός "πελάτης" της ενότητας :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aκολουθώντας τα links από τη κεντρική και το link "Downloads" από τη μπάρα του forum, μπορείτε πλέον να μπείτε στα νέα files του Insomnia.

Τα πλεονεκτήματα του νέου script είναι αρκετά περισσότερα ενώ πλέον έχετε και εσείς τη δυνατότητα να ανεβάζετε τα δικά σας αρχεία με τη περιγραφή σας και τα αντίστοιχα screenshots.

Προτιμήστε freeware εφαρμογές και όχι shareware με ημερομηνία λήξης. 'Οπως θα δείτε υπάρχουν αρκετά αξιόλογες λύσεις και σίγουρα λείπουν αρκετές από τη βάση. Μια παράκληση , να γράφετε στη περιγραφή 2 λογάκια στα ελληνικά μιας και έτσι διευκολύνονται οι νέοι χρήστες στο να μάθουν αν η εφαρμογή τους ενδιαφέρει η όχι.

'Οπως θα δείτε, μπορείτε να δηλώσετε το link του προγράμματος που είναι προτιμότερο από το ανεβάσετε ο ίδιος το αρχείο μιας και υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί όπως το όριο των 5mb ανα αρχείο. Προσθήκες αρχείων με links από το επίσημο site γίνονται πιο εύκολα αποδεκτές από την ομάδα διαχείρισης έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν και τυχόν κακόβουλες ενέργειες.

Σαν καινούρια ενότητα χρειάζεται οπωσδήποτε προτάσεις και παρατηρήσεις οπότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το topic για όλα τα παραπάνω.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να προσθέσω αρχείο.

Μου βγάζει

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Δημοσ.

Πρέπει να γίνουν κάτι αλλαγές στο server οπότε για την ώρα απενεργοποιώ το Upload File και είναι ενεργό το Link File. Υπάρχει ένα πρόβλημα ακόμα με τις εικόνες που δε φαίνονται και θα λυθεί σύντομα.

Edit. Για να δούμε τώρα

• Members
Δημοσ.

Ωραία - πιστεύω θα βοηθήσει πολύ η συγκεκριμένη ενότητα - και είναι πολύ σημαντικό το ότι μπορούν οι χρήστες να σχολιάζουν το κάθε πρόγραμμα που ανεβαίνει.

Δυο ερωτήσεις:

Ερώτηση 1: έχει προβλεφθεί κάτι για την περίπτωση που θέλει κανείς να ανεβάσει την καινούρια έκδοση ενός προγράμματος που ήδη υπάρχει; Π.χ. κάποιος έχει ήδη ανεβάσει λέμε τώρα π.χ. το nero, αν εγώ θελήσω να ανεβάσω την καινούρια έκδοσή του, θα πρέπει να το ανεβάσω ως ξεχωριστό αρχείο ή υπάρχει τρόπος να επεξεργαστώ κάπως το ήδη υπάρχον αντικείμενο;

Ερώτηση 2: όταν παραθέτουμε εξωτερικό link, θα πρέπει αυτό να είναι link για απευθείας download ή μπορεί απλώς να οδηγεί π.χ. στην ενότητα "download" της σελίδας του προγράμματος; Εννοώ, υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πολιτική για αυτό ή είναι στην ευχέρεια του χρήστη να ανεβάσει ότι νομίζει;

Και μια παρατήρηση: στη βαθμολογία ενός αρχείου, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να εμφανίζεται και ο αριθμός των ατόμων που έχουν βαθμολογήσει. Άλλη σημασία έχει ένα Α+ όταν προέρχεται από 5 άτομα, και άλλη όταν προέρχεται από 50...

(επίσης, προσωπικά θα προτιμούσα αριθμητική βαθμολογία π.χ. από το 1-5, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό - και με το Α+ έως F μια χαρά είναι - ίσως μόνο να είναι υπερβολικά πολλές οι επιλογές)

Κι άλλη μια παρατήρηση, μιας και δοκίμασα να ανεβάσω ένα αρχείο: ίσως θα ήταν καλό να υπάρχει κάποιο dropdown από το οποίο να επιλέγουμε τον τύπο του προγράμματος (δωρεάν, trial, demo κλπ), ίσως ακόμη και το λειτουργικά συστήματα στα οποία τρέχει. Ξέρω ότι οφείλουμε να τα αναφέρουμε όλα αυτά στην περιγραφή, ωστόσο με τον τρόπο που αναφέρω θα υπήρχε η δυνατότητα εμφάνισης π.χ. όλων των freeware εφαρμογών μιας κατηγορίας.

Τρίτη παρατήρηση: τα αρχεία που δεν έχουν εγκριθεί ακόμη (βρίσκονται στην αναμονή), νομίζω πως δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται στην λίστα "τελευταία files" της αρχικής σελίδας.

Δημοσ.

Για τη 2η ερώτηση σου μπορείς να αφήνεις link της download page από το επίσημο site.

Αυτό είναι προτιμότερο καθώς πάλι μπορείς να κατεβάσεις την επόμενη έκδοση όταν αλλάξει κ να δεις ότι extra info υπάρχουν για το πρόγραμμα.

Πολλά site ζητάνε να linkάρεις την download page κ όχι το file αυτό κάθε αυτό - άλλα δεν σε αφήνουν καν να κάνεις diret linking [anti-leech tactics].

Οι παρατηρήσεις σου οι 2 πρώτες είναι πολύ σωστές. ;)

Για την 3η ανέμενε.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...