Προς το περιεχόμενο

Κολλήματα PC...

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες το PC μου κολλάει χωρίς κάποιον προφανή λόγο.

Την μια μου κολλάει όταν παίζει ο αδερφός μου CS Source,την άλλη όταν παίζει η μάνα μου πασιέντζα,κτλ...

Το PC είναι:

-Pentium 4 @ 3.4 ghz 64bit

-Mobo Asus P5GD1 Pro

-1 gb DDR @ 400 mhz

-Radeon X800 GT

-Maxtor HDD 80gb @ 7200rpm

έχω ψάξει τις θερμοκρασίες για CPU και GPU και είναι σε κανονικά επίπεδα. (50-60 ο Pentium,49-56 η Ati)

Το τροφοδοτικό μου δεν ξέρω τι μάρκα είναι (μούφα είναι πάντως) και τον τελευταίο καιρό,εδώ και κάτι μήνες κάνει έναν άσχημο θόρυβο σαν να βρίσκει το ανεμιστηράκι κάπου.

Όταν κολλάει δεν λειτουργεί τίποτα,παρά μόνο κινείται ο κέρσορας στην οθόνη.

Τι μπορεί να φταίει? :confused: Θερμοκρασίες για τον σκληρό δεν μπόρεσα να ελέγξω. Παίζει να είναι και ιός και να είναι άσχετο με το hardware?

Δημοσ.

...βρε μπας και όταν δεν βγαίνουν οι πασιέντζες,την..πληρώνει το pc,και συ δεν έχεις ιδέα;!

*mom slaps around a bit the..64 bit with a frying pan :mrgreen:

[..μοιάζει να είναι θέμα λειτουργικού και όχι hardware..(άλλωστε είπες ότι το τροφοδοτικό μήνες "βαράει"..ενώ το πρόβλημα είναι ημερών..)..Ειδικά με τον κέρσορα να μην παγώνει..(...απ' τη ζέστη :D )

..Πάντως,και το τροφοδοτικό καλά θα κάνεις να το τσεκάρεις,όπως και να 'χει,και η θερμοκρασία της cpu δεν μου φαίνεται λίγη,και 1 χρήση του system restore δεν ακούγεται άσχημα.....

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως έχεις XP οπότε:

"Έναρξη" --> "Εκτέλεση" --> eventvwr.msc

και τσέκαρε να δεις αν υπάρχει κάποιο σφάλμα και αν υπάρχει κάνε ένα copy&paste εδώ και στο google...

Δημοσ.

Pwpw .. ena exw na pw .. Eixa afto to prama me to anemistiraki mia epoxi me to proin m PC .. Dld ekane enan hxo san na akoumpaei kapou ..

Kai to aniksa .. ekopsa ta kalwdia .. kai enwsa ena allo anemistiraki p eixa .. Eh .. gia kapio logo to ksananiksa na dw kati .. kai eixa afisei to pc anixto apo tin sigouria m .. Kai akoumpise to kapaki to siderenio panw stin psiktroula tou Trofodotikou kai apo tin alli me to patwma .. Kai ekane ena MPAAAM!! Bgike mia floga .. kai eklise to PC .. eh .. katastrafike ena kommati tou sklirou mou to opio eixe prolavei na fortwsei ta windows ..

Afto p exw na pw einai prosoxi me ta Trofodotika .. Min sou perasei kamia idea na kaneis kamia enxirisi ean dn ksereis ..

^_^

GL..

Δημοσ.

Μπααα,το τροφοδοτικό πάει για άλλαγμα,έτσι κι αλλιώς πάει για αναβάθμιση.

Θα κοιτάξω περισσότερο άλλη ώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...