nuxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Καλησπερα παιδια, σε 3 ωρες φευγω για ταξιδι και πανω που πηγα να ετοιμασω το macbook ξενερωνω.... Λοιπον, οπως ανοιγα το finder για να βρω ta shares μου απο τo PC, παντα πανω αριστερα ειχε το Network και το Macintosh HD..... E, τωρα πια μου εμφανιζει και το iDisk, που ουτε καν το εχω χρησιμοιησει ποτε... και κολλανε ΟΛΑ... ενα πραμα οπως οταν τα Windows σου γραφουν "program not responding" "not responding" κτλ... Βοηθεια! Πως θα το ξεκολλησω? Πιστευω πως το προβλημα το δημιουργησε το iDisk.... Μου εμφανισε και icon του iDisk στο desktop, κατω απο το σκληρο... το εκανα right-click και eject αλλα το δειχνει ακομα στο Finder :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Είναι usb? Αν ναι, βάλτο στο usb και τότε κάνε eject, μήπως το "πιάσει" έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Καλησπερα παιδια, σε 3 ωρες φευγω για ταξιδι και πανω που πηγα να ετοιμασω το macbook ξενερωνω.... Λοιπον, οπως ανοιγα το finder για να βρω ta shares μου απο τo PC, παντα πανω αριστερα ειχε το Network και το Macintosh HD..... E, τωρα πια μου εμφανιζει και το iDisk, που ουτε καν το εχω χρησιμοιησει ποτε... και κολλανε ΟΛΑ... ενα πραμα οπως οταν τα Windows σου γραφουν "program not responding" "not responding" κτλ... Βοηθεια! Πως θα το ξεκολλησω? Πιστευω πως το προβλημα το δημιουργησε το iDisk.... Μου εμφανισε και icon του iDisk στο desktop, κατω απο το σκληρο... το εκανα right-click και eject αλλα το δειχνει ακομα στο Finder :/ Όταν είσαι στον Finder, πήγαινε Finder > Preferences. Στην καρτέλλα Sidebar 'απενεργοποίησε' την επιλογή εμφάνισης του iDisk: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.