Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αντιγραφή DVD

markgio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχω το εξής πρόβλημα: Ενά το αντιγραφικό μου είναι εντάξει δεν μου αντιγράφει dvd, μου βγάζει συνεχώς σφάλμα... Το πρωτοδιαπίστωσα όταν πήγα να αντιγράψω με το clone dvd2, κατόπιν το απεγκατέστησα κι έβαλα μια καινούργια version του clone dvd αλλά τα ίδια και πάλι. Σημειωτέον ότι με το clone cd μου αντιγράφει κανονικά σε cd αλλά και με converte μου μετατρέπει και μου γράφει απο dvx σε dvd κανονικά, γιαυτό και λέω ότι δεν πρέπει να φταίει το αντιγραφικό.

κάποια ιδέα κανείς;

ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Εχω το εξής πρόβλημα: Ενά το αντιγραφικό μου είναι εντάξει δεν μου αντιγράφει dvd, μου βγάζει συνεχώς σφάλμα... Το πρωτοδιαπίστωσα όταν πήγα να αντιγράψω με το clone dvd2, κατόπιν το απεγκατέστησα κι έβαλα μια καινούργια version του clone dvd αλλά τα ίδια και πάλι. Σημειωτέον ότι με το clone cd μου αντιγράφει κανονικά σε cd αλλά και με converte μου μετατρέπει και μου γράφει απο dvx σε dvd κανονικά, γιαυτό και λέω ότι δεν πρέπει να φταίει το αντιγραφικό.

κάποια ιδέα κανείς;

ευχαριστώ

mou ehei symvi to idio me cd (gia mousiki) kai to provlima einai oti teleftews dystihws oi etairies mousikis i tainion hrisimopoioun "copy right protection" buggs twra an boreis kai yparhei softwear na ta katharisei kalws,an ohi !!!!!

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου γράφει και απο αντίγραφο δικό μου, όχι μόνο απο πρωτότυπο.... δηλαδή απο ήδη αντιγραμμένο... μούρχεται να σκάσω... ξέρω ότι με ένα φορμάτ θα λυθούν όλα... αλλά άμα είναι να κάνω ολόκληρη τέτοια φασαρία.....

κι εγώ πιθανολογώ πάντως ότι κάτι "συνέβη" και μου τα κάνει αυτά... το θέμα έιναι πως "σβήνεις" αυτο που συνέβη....

πάντως σ ευχαριστώ...

κανείς άλλος;;;

Δημοσ.

an 8es na xaseis ena diskaki, mporeis na dokimasis na tre3is to nero cd/dvd speed, kai na meta create disc, an soy to grapsi (to dvd 8a paei gia petama), tote malon prepei na breis ti exei simbi sta win, enalaktika, mporeis kai na dokimasis na grapsis merika arxeia me to IMGBurn.

Δημοσ.

Αν και χρησιμοποιούσα δισκάκια philipps έβαλα και tdk αλλά τα ίδια...

κάτι με τα windows παίζει... αλλα τι;

σημειωτέον ότι είτε nero βάλω είτε clone dvd μου βγάζει σφάλμα όταν πάει να κάνει την εγγραφή, όμως όπως είπα και πιο πάνω οταν κάνω converte απο dvx σε dvd εκεί μου γράφει σε dvd κανονικά...

Μούρχεται να σκάσω...

(format έχω κάνει πάμπολες φορές, δεν είναι εκεί το πρόβλημα... το θέμα είναι αν υπάρχει τρόπος να λυθεί.... "αναίμακτα"...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...