Προς το περιεχόμενο

1/05 Βραδυ...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mhpos kapoios mporei na mou to exhghsh ? giati exoun tosh diafora online?

eilikrina ti diafora exei an to pareis ap to magazi h an to parageileis? mhpos glutonei kapoious forous to magazi?

Δημοσ.

Μερικα μοντελα ειναι στοκ και τωρα ετοιμαζονται για νεες προμηθειες οποτε καλα εκανε η εταιρεια να βαλεις τετοιες τιμες στο Ιντερνετ και πιστευω οτι εχει αξια η on line αγορα αλλιως δεν υπαρχει λογος να ψωνισεις...ΕΛπιζω να ακολουθησουν κι αλλοι...

Δημοσ.

Πρόκειται για %%^#@%$ του πλαισίου.

Οι τιμές που βλέπετε απ' έξω είναι χωρίς ΦΠΑ (οι web "offers"). Εάν μπείτε μέσα στην σελίδα του προιόντος θα δείτε την πραγματική τιμή. Και το κακό είναι πώς έχει ξεγελαστεί και το skroutz και τους βγάζει πρώτους σε όλα τα laptops.

Απλά απαράδεκτοι οι κύριοι του Πλαισίου.

Δημοσ.

den einai asteio, einai pragmati h aiwnia kafrila tou plaisiou...thymamai to 2002 eixan vgalei online laptop toshiba twn 3000E sta 1300E!!!fantasteite diafora sthn timh me ta tote dedomena...na kserete pantws oti o,ti paraggelies ginoun ME THN TIMH POU VLEPEIS einai anagkasmenoi na sou to dwsoun toso, akomh ki an to diorthwsoun amesws meta. ematha tote oti 3-4 toshiba efygan adiavasta apo to plaisio...:-D :-D

Δημοσ.

Δηλ, εγώ που παράγγειλα τον HP Pavilion dv6356ea με 776? χθές, είμαι καλυμμένος? Σήμερα τον έχει πάλι με 924?... Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.

Βασιζόμενος στο post του GabrielConnor, έχω την εντύπωση ότι η τιμή στην οποία το παρήγγειλες ήταν χωρίς Φ.Π.Α., διότι αν κάνεις το ?776*1.19=?924. Οπότε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους τηλεφωνήσεις για να συνεννοηθείς πριν να οριστικοποιηθεί η αγορά σου.

Δημοσ.
Βασιζόμενος στο post του GabrielConnor, έχω την εντύπωση ότι η τιμή στην οποία το παρήγγειλες ήταν χωρίς Φ.Π.Α., διότι αν κάνεις το ?776*1.19=?924. Οπότε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους τηλεφωνήσεις για να συνεννοηθείς πριν να οριστικοποιηθεί η αγορά σου.

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό, αλλά στην παραγγελία είναι 652?+19%=776?, οπότε είμαι ΟΚ απο αυτή την πλευρά! Συνεννοήθηκα μέσω τηλ. και μου είπαν οτι θα πληρώσω 776?. Για να δούμε... Αύριο που θα τον φέρουν θα σας πω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...