FotiGy Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Ανέβασα εναν Core2Duo E6600 στα 3.1GH!To Vcore δεν το πείραξα και είναι στ 1.24V!Την τάση στις μνήμες την έχω ανεβάσει στ 2.1V.Aπό mobo έχω MSI P965 Neo και πρόσφατα έκανα update τα bios!Μετά το update είδα οτι το FSB φτάνει μέχρι τα 500MHz πράγμα που σημαίνει οτι με πολλαπλασιαστή 9x η ταχύτητα φτάνει στ 4.5GH!To τροφοδοτικό μου όμως που δεν πιάνει και πολλά αντέχει μέχρι 450Watt!Ποια θα πρέπει να είναι η συνέχεια;Τι μπορώ να κάνω; Οι θερμοκρασίες στα 3.1Gh ειναι σε idle 30C..Μια χαρά δηλαδη με Zalman 9700 NT!Aν ανεβάσω πολύ την τάση της μνήμης υπάρχει περίπτωση να καεί; Όλες οι συμβουλές δεκτές..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 1)Μην περιμενεις 4,5GHz σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση με αεροψυξη... 2)Τι μαρκα ειναι το τροφοδοτικο σου? 3)Τη θερμοκρασια δεν τη μετραμε οταν ειναι idle... 4)Εξαρταται τη μνημη. Αμα ειναι για overclocking μεχρι 2,2βολτ αντεχουν, αμα ειναι κανονικες, απλες μνημουλες και με 2,1 μπορει να τις καψεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 1)Τι μνημες εχεις και ποσο τις τρεχεις? 2)Εχεις χρησιμοποιησει διαιρετη? 3)Τι μαρκα τροφοδοτικο εχεις?(Τι αλλο τροφοδοτει?τι καρτα γραφ.ποσους σκληρους?) 4)Εισαι full stable στα 3.1 χωρις επιπλεον ταση(εχεις orthos/prime)? edit:GeorgeMan δεν ειχα δει το ποστ σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FotiGy Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 To τροφοδοτικό δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Η μάρκα του είναι multilogi και τελικά είναι 420Watt!Σκέφτομαι να το αλλάξω βέβαια!Η μνήμη είναι μια και είναι 1Gb Twinmos νομίζω στα 533ΜHz..Aπό timmings δεν ξέρω ακριβώς γύρω στα 5-5-5 και κάτι ακόμα!Σε full load φτάνει η θερμοκρασία της CPU στους 45C..Δεν έχω χρησιμοποιήσει διαιρέτη γιατι δεν ξέρω καν τι είναι Έχω ORTHOS αλλά δεν ξέρω ακριβώς να το χρησιμοποιώ..Το τροφοδοτικό τροφοδοτεί μια GeForce 7800GT 1 HDD 1 DVD 1 CD 1 Floppy..Tα κλασσικά..Στο 3DMark 2006 έχω δεί διαφορά στο score της CPU.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGNUSDeI Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ksekina prota katarxas na testaris me ORTHOS... Aftes oi rithmisis pou tha sou po einai prosopikes mou epiloges... (epidi vlepo oti den sou apadai kanis)... An kapios allos exei na protini kati allo as to pei... Katarxas anikse to ORTHOS >> meta anikse tin kartela "Custom..." >> Meta rithmise >> Min FFT size -> 4096 Max FFT size -> 4096 Time to Run each FFT size -> 5 Min. Memory to use -> 500MB (epidi exeis 1GB mnimi kai gia na min doulevi to Page-File) Kane lipon to test gia kana 2~3 ores gia arxi... prin apofasisis na anevasis kialo (eite FSB eite Voltaze)... Kai kali sinexia apo mena ~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 file ean eisai sta 3100MHz me 1.24 volt exis to kalitero kommati E6600 pou kikloforise se olon ton planiti kai galaxia mazi.... etimasou na piasis ta 5000MHZ me 1.62 volt epidi omos auta den ginonte... kita ti pezi i tasi pou perni o epeksergastis sou den einai 1,24 apla tin exis AUTO KAI ANEVAZI TO BIOS OSO XRIAZETE. trekse opos poli sosta sou leme ta paidia orthos gia 2-3 ores me priority 6-7. ta 3100MHz einai poli liga gia enan E6600, opote pekse me tous dieretes arxika etsi oste na katalavis pos litourgoun se underclocking mode omos. Meta afou tha exis katanoisi tin arxi litourgias tous, kai to ti akrivos prosferoun dostou na katalavi... i mnimi sou tha anteksi na se odigisi sta 3600-3700MHz min tin fovase... to poli poli pare kouvertes kai skepase tes. (i kouvertes einai i metalikes psixtres gia tis mnimes) ean den plisiasis ta 3600-3700MHz den ekanes tipota... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik00ss Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Fotigy,καταρχας υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που θεσ να κανεισ o/c? τρεχεις καποιες δυσκολες εφαρμογες? η απλα το κανεις για να το κανεις? ολλα καλα αυτα που λενε τα παιδια...αλλα καπου εδω μεσα υπαρχει ενας o/c bible.καλα θα κανεις να του ριξεις μια ματια πριν ξεκινησεις να κανεις οτιδηποτε.και με αερα δεν εχεις την σταθεροτητα που θες.και δω θα θιξω κατι και πολλοι θα με γιουχαρουν! ποιος ο λογος για o/c οταν το μηχανημα τα τρεχει ολα? για 20 fps παραπανω? για 1000 μοναδες στο 3dmark? ,οταν υπαρχει κινδυνος να καψουμε κατι το οποιο κανει τουλαχιστον 200 ευρο.εχω καψει αρκετα ιδιως κατι athlon xp. και απ τοτε στοπ το o/c. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etabatala Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 προχωρα φιλε μου μην μασας το overclocking ειναι ........ φανταστικο. Οτι κανεις προσεκτικα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winters Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 file ean eisai sta 3100MHz me 1.24 volt exis to kalitero kommati E6600 pou kikloforise se olon ton planiti kai galaxia mazi.... etimasou na piasis ta 5000MHZ me 1.62 volt Εισαι λιγο υπερβολικος μου φαινεται... και γω 3150 πιανω με 1,25ν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζα οτι C2D δουλευουν με 1,3v στις stock συχνοτητες οποτε αναρωτιεμαι πως με undervoltage τους υπερχρονιζετε; Την ταση πως την ελεγχεται με το cpu-z; Γιατι ειναι γνωστο οτι βγαζει μουφα τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 1,25 ειναι το στοκ εχω την εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Reithar Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εισαι λιγο υπερβολικος μου φαινεται... και γω 3150 πιανω με 1,25ν... Όχι λίγο. Αρκετά. Όσους E6600 έχω δει προσωπικά πάνε 3.2 Ghz με stock voltages... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Όχι λίγο. Αρκετά. Όσους E6600 έχω δει προσωπικά πάνε 3.2 Ghz με stock voltages... APO TO CPU-Z VLEPIS THN TASH ???? AN tin vlepis kai katholou... Εισαι λιγο υπερβολικος μου φαινεται... και γω 3150 πιανω με 1,25ν... E tote esi etoimasou gia 6000MHz me 1.65 volt... Idiki paraggelia ton ekanes ton diko sou E6600 ? Ti lete tora re paidia? 3200MHz me 1.24 volt????? Kserete ti lete tora? H TA LETE ETSI GIA PLAKA??? Apo pou metrate tasi ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winters Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Η ταση ειναι απο bios στα 1.30 και στο pcprobe δινει 1.27 idle.... σε load ειναι 1.24... (Mε vdroop η commando) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Sta 3600MHz posa volt dinis? kai posa volt anaferi to BIOS? To 1.30 volt pou mou les sta 3150MHz to orizis esi apo to BIOS i to exis se AUTO MODE kai dini mono tou oso theli??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.