Προς το περιεχόμενο

Protasi gia douleia i apati arage?

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα σου ζητήσει πιστωτική να βάλει μέσα "maura" λεφτά για να τα βγάλεις και να τα στείλεις μέσω Western Union? η moneygram κάπου στο pakistan.....έτσι ξεπλένουν χρήμα....την πάτησα πριν καιρό ο "λακαμας" αλλα ήταν γκομενάκι από chat και με ψάρωσε κανονικά. το μπούλο ....scambags

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα σου ζητήσει πιστωτική να βάλει μέσα "maura" λεφτά για να τα βγάλεις και να τα στείλεις μέσω Western Union? η moneygram κάπου στο pakistan.....έτσι ξεπλένουν χρήμα....την πάτησα πριν καιρό ο "λακαμας" αλλα ήταν γκομενάκι από chat και με ψάρωσε κανονικά. το μπούλο ....scambags

Αυτά έπαθες εξαιτίας του πουλιού σου :mrgreen:

Αναρωτιέμαι πως την πατάτε έτσι μερικοί!!

Δημοσ.
Αυτά έπαθες εξαιτίας του πουλιού σου :mrgreen:

Αναρωτιέμαι πως την πατάτε έτσι μερικοί!!

'Ασε! μιλάει το avatar για σένα (κ για μένα) χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Έτσι πάει όταν σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι :D ...σε μένα αλλιώς ξεκίνησε, όχι με mail...αλλα k στα mail γίνετε το ίδιο συν αυτά που είπαν τα παιδιά πιο πάνω βασικά αλλιώς ξεκίνησε....και πέρασε ένας μηνας συχνού chat περί ανεμων και υδάτων ώσπου μια μέρα μου ζήτησε "χάρη" για την άρρωστη μάνα τις ....και φυσικά τα λεφτά που κανε κατάθεση στο λογαριασμό μου ήταν "fraud transfer" ...και την ίδια μέρα τα έστειλα...μετά από μια βδομάδα η τράπεζα μου pe τι k πως...ευτυχώς είχα αποδείξεις και δεν πλήρωσα τίποτα...1000 ευρώ περίπου ήταν σύνολο...τα γλίτωσα...(είχα και γκόμενα να φανταστείς) :mrgreen:

Δημοσ.

..συγγνώμη ρε παιδιά..ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ "ΑΥΤΟΙ" ποιά είναι η..."region" του Νικόλα....:mrgreen:

..Τί να σου πω βρε Νίκο,κάνε όπως αγαπάς,αμά θες δηλαδή πάρε τους και τηλ. ....Και ν' απαντήσει όμως κάποιος...το εμπιστεύεσαι;(ίσως ΜΟΝΟ αν έπαιρνες τον "ΟΤΕ" της..Αγγλίας και ρώταγες για την τηλ. καταχώρηση αυτή και σου λέγανε ότι "δεν υπάρχει τέτοιο όνομα" να το ξέχναγες...(αλλά και να υπήρχε,θα συνέχιζες;)...Ακόμα και τηλεφωνικά,αν σου πουν να πας να συναντήσεις κάποιον ΑΓΝΩΣΤΟ για να....εισπράξεις........"commission".....θα πήγαινες;! ;)

Δημοσ.

Το ξέρουνε όπως ξέρει κάθε site στο οποίο μπαίνεις, λόγο του host και του IP που γίνεται track, το να βρούνε που είσαι είναι το πιο εύκολο, είναι scam mail, και δεν καταλαβαίνω γιατι το συζητάτε καν...

scam, delete, finish

Δημοσ.

ρε παιδιά και δίφραγκα να μοιράζουν υπάρχουν πιο ασφαλείς τρόποι για μεροκάματο. τι τους θέλετε τους μπελάδες πάνω απο τα κεφάλι σας !?!?

Δημοσ.

Καρααπάτη!!!!

Εγώ πριν χρόνια έλαβα ένα μήνυμα από τον εξόριστο βασιλιά (πρίγκηπα?) δεν θυμάμαι ποιανού ακριβώς αφρικανικού κράτους στο οποίο μου ζητούσε να πάω στην Ολλανδία να παραλάβω ένα σεντούκι με χρήμα από την προίκα του! Τεχνική λεπτομέρεια, το σεντούκι ήταν αποθηκευμένο σε κάποια αποθήκη και τα αποθηκευτικά ήταν γύρω στα 15000 δολλάρια!! Εννοείται πως στην Ολλανδία.. ΔΕΝ ΠΗΓΑ!!

Να ένα blog με διάφορα κείμενα από e-mails τέτοιου περιεχομένου!

http://www.the-world-in-focus.com/blog/

Δημοσ.

Wste etsi e? kala ennoeite pws den to pistepsa giati otan tous rwtise giati dialexan emena kai pws vrikan to mail mou , mou dwsan ena seach page tou google pws kapoios edwsew s search string to [email protected].

Ma me ta egw tous rwtisa pws ixeran to mail mou etsi wste na to dwsoun ws search string kai eipan oti auti iseldia pous as anaferoume mas edixe to mail sa sdilaid alla anti allwn....kai oti an den endiaferomai na min apantisw kai tha psaxoun gia allon...

Before i send you my credentulas i want 2 answers to my questiuons.

a) From where did you see my mail address? What you gave me is a google search resut address which mean that you already knew my address. So, iam asking from where?

B) Why me?

c) Why you search people in Greece to send them money to and dont just deposit "funds" to a Greek Bank account instead?

Δημοσ.

λύνεται εύκολα και οικονομικά το θέμα. Δώσε κάποια ευρώ και πάρε ένα πληκτρολόγιο με το πλήκτρο del να δουλεύει. :)

Δημοσ.

loooo0000l~!

Apla thelw an dw mexri pou tha to travixoune oi typoi kai peri tinos apati prokeitai...

Δημοσ.

c) Why you search people in Greece to send them money to and dont just deposit "funds" to a Greek Bank account instead?

Αυτό ακριβώς ψάχνουνε φίλε, ένα λογαριασμό, αλλά όχι για να σου καταθέσουνε....

Δημοσ.

Και... Είναι δυνατόν να γίνεται θέμα αυτή η ανοησία, εδώ στο insomnia;

:)

QUOTE=EndlessNameless;1586397]Είμαι δυνατόν μια σοβαρή εταιρία να ψάχνει εργαζόμενους με τέτοιον μπακάλικο τρόπο και το εξωφρενικό...να ζητάει εκπροσώπηση στην Ελλάδα (λολ); Είναι δυνατόν ενώ υπό κανονικές συνθήκες σκίζεσαι για μήνες να βρεις δουλειά να στη δίνουν έτοιμη στο κουτί; Απάτη ;)

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται η απατη που περιγραφει ο tsakonas?

Δηλαδη σου στελνουν χρημα μεσω τραπεζικου λογαριασμου κι εσυ τα βγαζεις και τα στελνεις αλλου με αλλον τροπο?

Για ποιο λογο? Ποιος κερδιζει και τι?

Συγνωμη αν η ερωτηση σας φαινεται βλακεια αλλα εχω μεσανυχτα για το θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...