cac Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Παιδιά το πρόβλημα για έναν κάτοχο imac και ένος κινητού 6290 (s60 3d) είναι πως θ περάσω τις εφαρμογές που θέλω στο κινητό! Το pc suite δεν παίζει... καμια ιδέα; Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, δεν γίνεται χωρίς Windows καθώς το λογισμικό της Nokia παίζει μόνο εκεί. Ψάξε στο google μήπως υπάρχει κάποιο third party λογισμικό. Είσαι σίγουρος όμως ότι δεν γίνεται με το Bluetooth Exchange? Αν κοπιάρεις το αρχείο εγκατάστασης στην κάρτα μνήμης του κινητού, μετά μπορείς μέσα από το κινητό να το τρέξεις και να γίνει η εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δυστυχώς, ότι περάσεις στο κινητό σαν εξωτερική μονάδα δίσκου μόνο, εκτός αν πετύχεις κανένα "τρίτο" πρόγραμμα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω με το Motorola V360. Μπορώ και κάνω κανονικά συγχρονισμό με το iSync, φορτώνω mp3/images/software/games χειροκίνητα επειδή το βλέπει σαν εξωτερική μονάδα, αλλά skins και firmware μόνο μέσω Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.