Προς το περιεχόμενο

ΙΕ7-ξέρει κανείς:;

koukkos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αδέρφια...ξέρει κανείς κανένα σίγουρο τρόπο να εγκαταστήσω τον IE7 χωρίς να βάλω service pack2???βρήκα κάτι τρόπους στο Net αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι...αν ξέρει κανείς κανένα σίγουρο και δοκιμασμένο τρόπο ας μου δώσει οδηγίες παρακαλώ....

Υ.Γ ή αν υπάρχει κάποιο site το οποίο σε αφήνει να δοκιμάζεις πως φαίνεται το site σου με όλους τους browsers δηλ. mozilla,opera,ie7,ie6 κτλ....και αυτό θα μου κάνε τη δουελιά που θέλω να κάνω...ΒΑΣΙΚΑ όμως να έχει τεστ me IE7...ευχαριστΏ!!!

Δημοσ.

giati den boro na balo file mou...giati opso les otan exeis spasmena an katebaseis kai baleis to service pack2 sou leei oti to genuie diladi o kodikos tou proiontos ton windows einai lathos kai se kelidonei to pc...to ekana mia fora alla to epanefera to sistima me tin epanafora sistimatos...gi auto to logo....

Δημοσ.

Εχω σβησει 4 μηνυματα σε αυτο το θεμα σχετικα με προτασεις για "σπασιματα" και προτροπες του στυλ "στειλε πμ για να σου πω".

Αν δε καταλαβαινετε τους Ορους Χρησης του Insomnia, πολυ απλα το θεμα θα κλειδωθει και φυσικα θα αποδωθουν τα αναλογα Infractions.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...