koukkos13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Καλησπέρα αδέρφια...ξέρει κανείς κανένα σίγουρο τρόπο να εγκαταστήσω τον IE7 χωρίς να βάλω service pack2???βρήκα κάτι τρόπους στο Net αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι...αν ξέρει κανείς κανένα σίγουρο και δοκιμασμένο τρόπο ας μου δώσει οδηγίες παρακαλώ.... Υ.Γ ή αν υπάρχει κάποιο site το οποίο σε αφήνει να δοκιμάζεις πως φαίνεται το site σου με όλους τους browsers δηλ. mozilla,opera,ie7,ie6 κτλ....και αυτό θα μου κάνε τη δουελιά που θέλω να κάνω...ΒΑΣΙΚΑ όμως να έχει τεστ me IE7...ευχαριστΏ!!!
dimitris2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 gia poio logo na min valeis sp2? k pio <<asfaleis>> tha einai o ypologistis sou kai tha ipostirizei ta poio prosfata programata/drivers.akoma k spasmena windows na xeis auto den einai provlima:mrgreen:
koukkos13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 giati den boro na balo file mou...giati opso les otan exeis spasmena an katebaseis kai baleis to service pack2 sou leei oti to genuie diladi o kodikos tou proiontos ton windows einai lathos kai se kelidonei to pc...to ekana mia fora alla to epanefera to sistima me tin epanafora sistimatos...gi auto to logo....
asmilon Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Εχω σβησει 4 μηνυματα σε αυτο το θεμα σχετικα με προτασεις για "σπασιματα" και προτροπες του στυλ "στειλε πμ για να σου πω". Αν δε καταλαβαινετε τους Ορους Χρησης του Insomnia, πολυ απλα το θεμα θα κλειδωθει και φυσικα θα αποδωθουν τα αναλογα Infractions.
koukkos13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 ok asmillon grapse lathos,apoo mena den tha epanalifthei kati tetoio!
masteripper Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δεν θα κερδίσεις τίποτα πάντως με τον IE7 μόνο θα βαρύνει φοβερά το σερφάρισμα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.