ergidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Καλησπερα παιδες. Εχω τα ξπι. Λοιπον στο καδο ανακυκλωσης οτι ριχνω μεσα που δεν χρειαζομαι,, ε λοιπον σε μια δυο μερες εχει εξαφανιστει απο μονο του και ο καδος δειχνει αδειος. Παλιοτερα κατι ειχα προσπαθησει χωρις αποτελεσμα και εκτοτε ειμαι χωρις καδο (εχω φταξει ενα φακελλο και τον χρησιμοποιω για καδο) Μηπως ξερει κανεις την λυση στο προβλημα???
washcloud Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 a)deksi klik sto recycle bin,kai tsekarisma ean (globally 'h gia ka8e disko ksexwrista-ara kyriws ston C: ) exei mpei epilogh poly xamhloy disk space reserved gia to recycle bin..(valto sto 10%) b)periptwsh na yparxei kapoio programma typoy registry cleaner('h cleaner genikws-mh les "oxi" me th 1,eidika an kai allos xeirizetai ton ypologisth)?Akoma kai programmata typoy Norton exoyn tetoia suites sto paketo toys...Tsekare ean yparxei kapoio poy exei epilogh na ton adeiazei se sygkekrimeno xroniko diasthma...
ergidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Φιλε ευχαριστω, Τοξετσεκαρισα απο γλομπαλ,, και εβαλα σε καθε δισκο απο 10%. Πλην ομως που θα κοιταξω να δω αν εχει το χρονικο οριο αδειασματος??Οχι δεν εχω νορτον αλλα αβαστι το φρι και δεν χειριζεται αλλος το πσι. Αυτο το σχετικο με την ρετζιστρι κλινερ πουνα κοιταξω να δω αν τυχον υπαρχει???
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 to xroniko orio ka8arismou to anefera gia programmata pou isws eixes sto pc,kai eixan kati tetoio energopoihmeno.Ta windows den exoun kati tetoio.To provlhma htan mallon to mege8os toy kadou anakyklwshs,pou allakses.Logika apo dw kai pera eisai ok (ta registry cleaning programs einai kati pou to vazeis esy,den proyparxei.Den evales tetoio=den exeis tetoio)
DIMITRISG Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ... Οχι δεν εχω νορτον αλλα αβαστι το φρι και δεν χειριζεται αλλος το πσι... θεϊκό
ergidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Eφχαριστω πολυ. Μετα την ρυθμιση αυτη,, πεταξα κατι στο καδο και απο χθες ειναι ακομα περιεργως εντος Να δουμε. Για την ρεζιστρι δεν ξερω ακριβως,, γιατι μπορει ναχω βαλει κανα προγραμματακι αναλογο (απο αυτα που υπαρχουν στο φορουμ εδω απο τα παιδια),, αλλα μαλλον οχι. Ασ περιμενουμε λιγο κι βλεπομε.. Φχ
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μετα την ρυθμιση αυτη,, πεταξα κατι στο καδο και απο χθες ειναι ακομα περιεργως εντος Να δουμε. ....όπως παρατήρησε και ο DIMITRISG ,τα..λες πολύ χαριτωμένα ! (σε φαντάστηκα να έχεις καθίσει μισοκρυμμένος πίσω από την πόρτα να περιμένεις ποτε θα... ρευτεί ο κάδος ανακύκλωσης!
ergidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Θανκσ παλι. Ακομα (περιεργως) ειναι ακομα μεσα , και δε εφυγε. Αν δω και ξαναδιαζει παλι θα ενημερωσω παραυτα,,,
DIMITRISG Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 εεεετσι εισαι ενταξει τωρα μη τον πειραζεις τον καδο καθολου αν σε μερικες μερες αδειασει ενημερωσε και δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον καδο και οτι υπάρχει γυρο απο αυτον
ergidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Παιδια φαινεται ματιαστηκε παλι ο καδος. Λοιπον απο τις 5-5 μεχρι σημερα μονο,,φαινεται οτι εμεινε αυτο που πεταξα,, μεσα και τωρα που ξανακοιταξα αφαντα το περιεχομενο. Οι ρυθμισεις ειναι αυτες που μουπατε,, 10%,, και δεν πειραχτηκαν Εκανα ομως καθαρισμους των δισκων και ντεφραγκ και σημερα κατι αυτοματες αναβαθμισεις απο αυτες που στελνουν τα ουιντοους...Τωρα καμμια αλλη λυση?? Επισης ο καδος που εχω οταν κανω δεξι κλικ βγαινει ο πινακας των ουιντοοθς δηλ απανω τουλς, φαιλ εντιτ φαβοριτ κλπ Τωρα???
DIMITRISG Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 μηπως ερχετε καθαριστρια σπιτι ; Εχει συμβει σε γραφειο και μαζι με τον καδο του γραφειου αδειαζε και τον καδο τον ουιντοους, ωσπου την πηρανε χαμπαρι και καταλαβαινεις τι εγινε.
spyros_p Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μήπως έχει ενσωματωμένο σκουπιδοφάγο; Ααααα. Θέλω κι εγώωω....
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Εκανα ομως καθαρισμους των δισκων ..συγνώμμη...Έκανες "καθαρισμό των δίσκων",και..περιμένεις να έχει κάτι μέσα ο κάδος ανακύκλωσης?! : ) (σα να βάζεις βόμβα στον ΟΤΕ της παριοχής σου,και μετά παραπονιέσαι ότι δεν έχεις internet........... : )) ..το δε άλλο με τον "πίνακα τον ουιντοοθς",δεν το 'πιασα ακριβώς..... [..ρε Catman ,εσύ είσαι ;! ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.