Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κάρτας AGP

nodas_21greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημά μου είναι Ρ4 3.0 Northwood,MSI 848p-V, 1.5giga RAM, Ati 9600xt 128MB, HD εσωτερικός 80 giga, HD εξωτερικός 250 giga.

Επειδή προβλέπω να τον κρατά ακόμα 1-2 χρόνια, έλεγα να αλλάξω την GPU. Έχετε να κάνετε καμια πρόταση; Από λεφτά είμαι 100-150maximum.

εγώ έχει δει αυτές

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516113

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512617

Αξίζει στο σύτημά μου η GT;

Επίσης, τι είναι καλυτερο να προτιμήσω; ATi ή Nvidia;

(Από τροφοδοτικό έχω 450w απότε δεν πιστεύω να χρειαστεί αλλαγή.)

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα την Xfx 7600GT από το πλαίσιο. Πάρα πολύ καλή κάρτα (βέβαια πριν είχα μια 5200 οπότε λογικό ήταν να δω τρελλή διαφορά).

Όσον αφορά τιν επιλογή μεταξύ ATi και Nvidia αυτό εξαρτάται από τα γούστα σου. Προσωπικά προτιμώ τις NVidia, αλλά και οι ATi δεν είναι άσχημες απ' όσες έχω δει.

Πιστεύω οτι αξίζει να πάρεις μια 7600GT ή κάτι αντίστοιχο λόγω του γεγονότος οτι είναι από τις τελευταίες AGP που βγήκαν και θα βγουν (νομίζω οτι σιγά σιγά θα αρχίσει η εξαφάνιση αυτού του slot). Επίσης είναι μια σειρά καρτών που υποστηρίζουν DirectX μέχρι και την τελευταία έκδοση (9.0c) με την επόμενη σειρά (8800 για Nvidia) να είναι αυτές που θα υποστηρίζουν το version 10 του DirectX.

Δημοσ.

nodas περίμενε 1-2 μήνες το πολύ,να βγούν οι 8500 και 8600 σε εκδόσεις GT/GTS για agp slot.Θα έχεις και υποστήριξη dx10 και καλύτερες επιδόσεις απο την 7600Gt.Το οτι οι τιμές δεν θα είναι όσο της 7600 είναι μάλλον σίγουρο,άλλα δέν πιστεύω να είναι και απαγορευτικές.Μια mainstream κάρτα παίζει μεταξύ 150-220 ευρώ,κάπου εκεί θα κινηθούν και οι 8500/8600 όταν βγούν.

btw ξέχνα την Gecube...η σειρά Χ700 ήταν μεγάλη πατάτα απο την μεριά της Ati.

Δημοσ.

Βασικά όπως είπα, το πισι του δίνω για παιχνίδια maximum 2 χρονάκια. Οπότε κοιτάω μάλλον προς την 7600Gs, που πιστεύω θα με κρατήσει.

Βρήκα κι αυτήν

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510551

Μάλλον μια από τις 2 είμαι να διαλέγω. Καμία πρόταση;

Δημοσ.

Dinis maximum 2 xronia... alla den dinis 2 mines mipos kai paris kati kalitero...?

Perimene na vgoune kai oi ATI kai tha pesoune kai oi times...

Ostoso an den kratiese (ta thelo ola kai ta thelo tora)... ego tha protina 7600GT...

Alla an zorizese oikonomika... tote kai 7600GS den kai xalia...

Alla esi kseris ~

Δημοσ.

Προσωπικα νομιζω πως δεν πολυαξιζει η διαφορα απο 9600xt σε 7600gs,η x700 δε,παιζει να ειναι και ελαχιστα χειροτερη...Περιμενε το διμηνακι να τσιμπησεις 8600gt στα ~120?...

Δημοσ.

Συμφωνω.Η 9600ΧΤ ειναι πολυ καλη καρτα και την ειχα κι εγω και μ'εβγαλε 4 χρονια σχεδον κι επαιζε τα παντα.Κι εγω θα εκανα λιγη υπομονη αλλιως 7600GT αν θες να δεις καποια διαφορα.

Δημοσ.

Φιλε θα παρεις ati 1950pro και θα με θυμηθεις, θα παιζεις παρα πολυ ανετα....

Ειναι πολυ δυνατη!

(Μην ακουσω παιδες τιποτα χαζαμαρες με bottlenck και τετοια)

• Moderators
Δημοσ.
Φιλε θα παρεις ati 1950pro και θα με θυμηθεις, θα παιζεις παρα πολυ ανετα....

Ειναι πολυ δυνατη!

(Μην ακουσω παιδες τιποτα χαζαμαρες με bottlenck και τετοια)

Οχι δεν θα ακουσεις χαχαχαχαχα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...