adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 http://www.veoh.com εχεi αναφερθει αυτο το site? γραφεσαι και κατεβαζεις εναν player και μπορεις να κανεις download ολοκληρες σειρες ταινιες .....
1234 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Κάθε φορά που πάω να κατεβάσω ένα βίντεο μου γράφει: Couldn't find an active client or queue και δεν κατεβαίνει τίποτα σε όσα βίντεο κι αν έχω δοκιμάσει...
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 πρεπει να κατεβασεις το Veoh Player και μετα αυτο αρχιζει και κατεβαζει την ταινια
1234 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Κατέβασα ένα βίντεο με το Veoh Player αλλά δεν ξέρω που αποθηκεύονται τα βιντεάκια. Aν π.χ. θέλω να το δω στο windows media player που μπορώ να βρω το βίντεο αφού έχει κατέβει;
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 ανοιξε τον player kai panw aristera pata options settings downloads na deis poy ta vazei
vatraxopedila Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Κατέβασα ένα βίντεο με το Veoh Player αλλά δεν ξέρω που αποθηκεύονται τα βιντεάκια. Aν π.χ. θέλω να το δω στο windows media player που μπορώ να βρω το βίντεο αφού έχει κατέβει; ειναι στα εγγραφα μου,σε ενα φακελο που λεγεται my videos. μπορεις να τα δεις απο κει ειτε μεσα απο τον veoh player. επισης μπορεις να κανεις subcribe to publisher η subcribe to series, και κατεβαζει μονο του μετα τα αντιστοιχα video. ειναι με τεχνολογια peer2peer γιαυτο μερικες φορες δεν μπορεις να κατεβασεις ενα video. ayta!
2arkoudi Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 exei kai tainies me ellinikous ypotitlous? ti zitao tora!
adi32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 εχει απο οτι ειδα ταινιες χωρις υποτιτλους πχ BEAN αλλα εχει ολοκληρες σειρες οπως galaktika mr bean αλλα και πολλες ελληνικες σειρες
vaggelisk Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 υπαρχει κανας τροπος να κατεβει βιντεο χωρις τον veoh player?
vaggelisk Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 κριμα εν τω μεταξυ απο τη στιγμη που εγκατεστησα τον veoh player με πεταει συχνα απο το Internet οταν το αφηνω απλα να κατεβαζει μονο ενω οταν συνεχως ανοιγω sites δε με πεταει (συμβαινει σε κανα αλλο αυτο?)
21century Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μαλλον δεχεται πολλες αιτησεις η σελιδα και βγαζει σφαλματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.