Προς το περιεχόμενο

SIte τυπου Youtube με επιλογες download ταινιων....

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε φορά που πάω να κατεβάσω ένα βίντεο μου γράφει: Couldn't find an active client or queue και δεν κατεβαίνει τίποτα σε όσα βίντεο κι αν έχω δοκιμάσει...

Δημοσ.

Κατέβασα ένα βίντεο με το Veoh Player αλλά δεν ξέρω που αποθηκεύονται τα βιντεάκια. Aν π.χ. θέλω να το δω στο windows media player που μπορώ να βρω το βίντεο αφού έχει κατέβει;

Δημοσ.
Κατέβασα ένα βίντεο με το Veoh Player αλλά δεν ξέρω που αποθηκεύονται τα βιντεάκια. Aν π.χ. θέλω να το δω στο windows media player που μπορώ να βρω το βίντεο αφού έχει κατέβει;

ειναι στα εγγραφα μου,σε ενα φακελο που λεγεται my videos. μπορεις να τα δεις απο κει ειτε μεσα απο τον veoh player.

επισης μπορεις να κανεις subcribe to publisher η subcribe to series, και κατεβαζει μονο του μετα τα αντιστοιχα video.

ειναι με τεχνολογια peer2peer γιαυτο μερικες φορες δεν μπορεις να κατεβασεις ενα video.

ayta!:mrgreen:

Δημοσ.

εχει απο οτι ειδα ταινιες χωρις υποτιτλους πχ BEAN αλλα εχει ολοκληρες σειρες οπως galaktika mr bean αλλα και πολλες ελληνικες σειρες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κριμα

εν τω μεταξυ απο τη στιγμη που εγκατεστησα τον veoh player με πεταει συχνα απο το Internet οταν το αφηνω απλα να κατεβαζει μονο ενω οταν συνεχως ανοιγω sites δε με πεταει (συμβαινει σε κανα αλλο αυτο?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...