kmex Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Επειδή είμαι οδηγός τουριστικού λεωφορείο και είμαι αναγκασμένος να βρίσκομαι συνέχεια μακριά σκέφτηκα την αγορά ενός mac, (όχι laptob να παίζω και παιχνίδια) για να μπορώ να το παίρνω πάντα μαζί μου. πιστεύετε ότι είναι εύκολη η μετακίνηση ενός mac καθημερινά? Υπάρχουν ειδικές θήκες? Ξέρετε τίποτα τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Εδώ μπορείς να βρεις τσάντες μεταφοράς, αλλά το να το μεταφέρεις συχνά δεν νομίζω να είναι και τόσο σοφό. Καλύτερα να προτιμήσεις ένα laptop και να συμβιβαστείς στην γκάμα των παιχνιδιών που θα παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 νομίζω ότι εννοούσε ότι κυρίως τον ενδοιαφέρει η φορητότητα και όχι να παίζει παιχνίδια...όχι ότι δεν θέλει να πάρει λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Να ξερεις οτι και laptop να παρεις θα εχεις ιδιες ή και καλυτερες επιδοσεις απο τον imac. Αυτο γιατι ο iMac εχει cpu φορητου, μνημες φορητου, dvd φορητου και φυσικα μια μεσαιου επιπεδου καρτα γραφικων φορητου.(ati 1600) Οι περισσοτεροι φορητου απο 1500 ευρω και πανω και 15.4" και πανω εχουν αυτην την καρτα γραφικων ή και καλυτερη. Π.χ. nvidia 7600 mobile, ati x1800 κλπ κλπ. Οποτε για να εχεις και τη φορητοτητα εγω προτεινω φορητο. Ακομα και ο macbook pro εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα (cpu,μνημη,dvd,καρτα γραφικων) με τον imac. Μονο στον σκληρο διαφερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmex Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Με ενδιαφέρουνε και τα παιχνίδια. Αλλά λόγο του ότι δεν έχω δη παρά μόνο μια φορά από κοντά imac,και δεν ήξερα πολλά πράγματα ,πίστευα λοιπόν ότι μπορούσα να συνδυάσω μέσο του imac τις δυνατότητες ενός desktop pc με την φορητότητα του laptop. Αφού όμως τα hardware του imac είναι ίδια με τα laptop και έχουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά θα προτιμήσω φυσικά κανονικό φορητό .εάν το χρειάζομαι και για παιχνίδια θα πληρώσω φυσικά κάτι παραπάνω .αφού θα τα έδινα ακόμα και εάν θα προτιμούσα imac ίσως και πιο πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.