Προς το περιεχόμενο

Geforce 2 Pro or Ultra or Geforce 3

Gl0bAlZer0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas kai pali!<BR>Emai se dilhma den kserw ti karta grafikwn na agorasw.<BR>H erwthsh den einai aplh.<BR>Exw na dialeksw metaksi :<BR>geforce 2 Pro(Prolink) --> 75000<BR>Geforce 2 ULTRA (hercules)-->110000,2 mhnes xrhsh apo filo<BR>Geforce 3 (Prolink)--->160000<P>Basika h Geforce 3 pio poli diakosmhtiko rolo paizei aufou ksefeugei arketa.<P>Oi epipleon 35000 aksizoun gia na pareis thn ULTRA???Einai kai epwnymh omws!!!<BR>TI LETE???<BR> confused.gif" border="0

Δημοσ.

egw eimai yper tis gf2pro. H ultra 1)einai hercules kai teleytaia exoun bgei poly skartes (nai nai xalane!!!!!) ase pou oi perissoteres ultra apo to poly anebasmeno core ebgazan merikes grammes sto desktop!! i gf3 einai poly kalh alla akribh..Twra an se xalaei i marka sou lew oti me 75000 kapou ekei briskeis tin leadtek gf2pro 64DDR pou einai apsogh.. Sigoura tin eixe to ramshop stin stournarh.. kales agores!

Δημοσ.

Για να μην κάνω καινούργιο post, να σας κάνω κι εγώ μια σχετική ερώτηση (Gl0bAlZer0 ελπίζω να μην σενοχλεί). Πριν λίγες μέρες άρχισα να παίζω το Eperor Battle For Dune και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το παιχνίδι παίζεται αξιοπρεπώς μόνο με κάρτα τεχνολογίας T&L. Έτσι αναγκαστικά πρέπει να προβώ σε εσπευσμένη αναβάθμιση γιατί το παιχνίδι με πώρωσε. Κατέληξα ανάμεσα σε <A HREF="http://www.asus.com.tw/Products/Addon/Vga/agpv6800d/index.html" TARGET=_blank>Asus V6800 Deluxe Geforce256 DDR</A> (με TV In/Out) στις 60.000 περίπου και την <A HREF="http://www.prolink-usa.com/english/product/gts-64a.html" TARGET=_blank>PixelView X-Player Geforce2 GTS 64MB DDR</A> (TV Out) που στο Zeroone την έχουν γύρω στις 65.000. Τώρα διάβασα στο post και για την Leadtek GeForce2 GTS 64MB DDR στις 75.000. Βασικά δεν θέλω να ξεφύγω πολύ πάνω από τις 60.000. Ανάμεσα στις 2 πρώτες η 2η υπερτερεί βέβαια από άποψη επιδόσεων αφού έχει το επόμενο chip της Nvidia, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι η εταιρία'PixelView' Εγώ πάντως πρώτη φορά την ακούω. Λέτε να πάω για την ASUS μόνο και μόνο γιατί είναι πιο αξιόπιστη εταιρία;<p>[ 09-09-2001: Message edited by: Jonous ]

Δημοσ.

Φίλε Gl0bAlZer0:<BR>Εγώ θα προτιμούσα την GeForce 2 Pro μια και κατά την γνώμη μου είναι η πιο συμφέρουσα αγορά...σήμερα μπορείς να βρεις σε πολύ καλές τιμές GF2 Pro με πολύ σταθερές σχεδιάσεις και αρκετά καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με την GTS. Βασικά η PRO και η GTS είναι το ίδιο chip μόνο που η 1η υποστηρίζεται standard από 64ΜΒ 400MHz DDR ενώ οι περισσότερες GTS είναι 32ΜΒ, ενώ οι λίγες των 64ΜΒ έχουν την μνήμη στα 333ΜΗz.<BR>Οπότε η Pro είναι η χρυσή τομή ανάμεσα στο ταχύ core και τα 64ΜΒ της Ultra και την χαμηλή τιμή της GTS.<P>Θα συμφωνήσω με τον spybol για τα διάφορα μικροπροβλήματα απεικόνισης που παρατηρούνται σε GF2 ultra (Creative κυρίως νομίζω) και θα προσθέσω ότι δεν προτίνεται κάποια λύση από το site της nVidia ή άλλης εταιρίας αν και το πρόβλημα έχει καταγραφεί στα FAQ τους.<P>Γεγονός είναι ότι η Ultra συνεχίζει να είναι πολύ ακριβή για αυτά που μετά τo GF3 προσφέρει, αν και εσύ την έχει βρει από 2ο χέρι...<P>ΤΟ GF3 είναι περιττά κατά την γνώμη μου γρήγορο σήμερα...είναι και εξαιρετικά ακριβό ακόμη. Αυτό μπορεί να αλλάξει σε λίγο καιρό με την παρουσίαση GF3 Ultra και δεν ξέρω τι άλλο κατά την πάγια τακτική της nVidia οπότε θα ήταν βιαστική κίνηση η αγορά μιας GF3 στις σημερινές τιμές...<P>Φίλε Jonous: Οι 60.000 για GF256 είναι πάρα πολλά...ακόμα και η deluxe έκδοση της ASUS δεν αξίζει τόσα...με ελάχιστα παραπάνω χρήματα βρήσκεις GTS που είναι μέρα με την νύχτα σε επιδόσεις...<BR>Τελικά τα Video In και τα 3D Glasses των ASUS Deluxe τα χρησιμοποιούν πολλοί λίγοι και οι περισσότεροι άδικα τα πληρώνουν...προσωπικά εδώ και 1 μήνα αντάλλαξα την ενός έτους Asus V7700 Deluxe μου με μία PixelView GF2 Pro 64MB/TV-out και είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από επιδόσεις όσο και από την ποιότητα της κάρτας...δεν έχω παρατηρήσεις διαφορά στην απεικόνιση σε σχέση με την ASUS.<P>Imagine wink.gif" border="0 - Μην υπερβάλλετε...η GTS σε 1024x768x32 με σύγχρονο CPU (όχι Celeron 66FSB & PII) και 128ΜΒ RAM μπορεί να παίξει οποιοδήποτε παιχνίδι...άλλωστε ποιος παίζει σε μεγαλύτερες από αυτές αναλύσεις; Εγώ σε 19" σπάνια, και άντε να πάω 1280x960...πάλι έχω πάνω από 60fps...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Imagine:<BR><STRONG><BR>...προσωπικά εδώ και 1 μήνα αντάλλαξα την ενός έτους Asus V7700 Deluxe μου με μία PixelView GF2 Pro 64MB/TV-out..</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Mia pou to etheses teleytaia exo mpei se ena dilima aksizei na doso tin ati radeon 64ddr(mou tin eixan ferei apo eksoteriko prin eixa mia GF2MX) gia GF2 Pro px PixelView, i Leadek i msi ???

Δημοσ.

Pros mad surfer:<BR>an thes apokleistika games nai i gf2 pro einai pio grhgorh apo tin radeon.(bebaia milame gia metries diafores kai oxi terasties opote den xerw an se sumferei) Tespa i gf2 einai pio grhgorh.omws h radeon exei:<BR>a) kataplhktiko 2d quality (eidika an exeis megalo monitor)<BR>B) to kalytero DVD quality apo opoiadhpote karta!<P>Etsi an ayto pou se endiaferei einai MONO ta games kai blepeis oti merika den sou pane kala pare gf2 pro an kai tha sou elega na perimeneis gia kalyterh anabathmish (tou styl gf3 i radeon2)<P>Genika egw pisteyw oti ta panta paizoun mia xara se gts, An bgei game pou sen paizei swsta se gts oute se gf2pro tha paixei oute se ultra, afou tha thelei poly kalyterh karta kai oxi apla mia kalytera xronismenh.

Δημοσ.

episis exo akoysei oti i ATI Radeon exei kalytero Tv-out logo oti xrisimopoiei mia eidiki texnologia (me 4 grammata alla den thimame poia) episis symfono me ton spybol <BR>- i Radeon bgazei 40.000 trigona to deyterolepto i gf 2 tha se gelaso ;p

Δημοσ.

Paidia egw paw gia MSI geforce 2 Pro ,kanei to idio me thn Prolink kai einai kai marka,ase mou h motherboard mou einai MSI opote leei!<BR>A kai kati akoma!<BR>Den milame gia ta twrina paixniadia alla kai gia ta mellontika pou 8elw mexri 1-1,5 xrono na trexoun kala,den lew ola full alla na pianw panw apo 40 fps se analush toulaxiston 800x600.<BR> tongue.gif" border="0

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ έχω την 3D Hercules Prophet II ULTRA 64 DDR.<BR>Αν διαθέτεις τα παραπάνω χρήματα πού κοστίζει<BR>από την PRO στην προτείνω ανεπιφύλακτα.<BR>Στο παρακάτω site θα βρείς άρθρα και benchmarks και για τις δύο καρτες (PRO-ULTRA) <A HREF="http://www.guru3d.com" TARGET=_blank>http://www.guru3d.com</A>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...