Gary Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 παιδια ψάχνω μια παλια ταινια που ο μόνος που θυμάμαι οτι έπαιζε ήταν ο τσάκωνας ηταν μια παρεα και ανοίγουν συναιτερικα μια εταιρία που φτιάχνει πυροσβεστήρες - μια μέρα το αμάξι τους πιάνει φωτιά καθ΄'οδόν - ο δικός τους πυροσβεστήρας δεν δουλευε και βλέπεις μια λεωφόρο απο αμάξια να σταματάνε να βοηθήσουν και όλοι είχανε απο τους δικούς τους πυροσβεστήρες και κανένας δε δούλευε πανω κάτω αυτό θυμαμαι ... έχω να το δω κοντά 15 χρόνια αμα θυμίζει σε κάποιον τπτ ....
Gary Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 σκασμός ακούλτουρε .... εδώ μιλαμε για ποιότητα ... :mrgreen:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Την θυμάμαι αυτή την σκηνή,χωρίς πλάκα ήταν κωμική και τραγική μαζί. Νομίζω ότι είναι ταινία με τον Χάρρυ Κλυν.
obelix Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Τι εχουν να δουν τα Ματια μου http://www.cine.gr/film.asp?id=701577
Fan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Οι ταινίες του Τσάκωνα ειναι must. Απλώς μόνο και μόνο που τον βλέπεις σε ποιάνει νευρικό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Πολύ γέλιο η ταινία. Θυμάμαι μια φάση με μια τρελή στην πολυκατοικία τους που τους κυνήγαγε. Δε θυμάμαι γιατί, αλλά είχα λιώσει στο γέλιο...
Fan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Αυτή τη στιγμή το ALTER έχει Τσάκωνα στην ταινία ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ. Το τι γίνεται δεν λέγεται :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.