manic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 οντως ηταν πολυ κορυφαιο...παντως σαν γυμνασιο ειμαστε πολυ καλα...περυσι η 3η πηγε 6ημερη στην κατω ιταλια κ φετος πηγαν 5ημερη στη φλωρινα...ελπιζω κ εμεις να παμε καπου ωραια γιατι ειναι πολυ καλη φαση Mια φιλικη συμβουλη οταν πας 3η κανε οσες περισσοτερες μαλακιες-καφριλες μπορεις και μετα απο 1η Λυκειου αρχισε να τις κοβεις (2 Λυκειου να εχεις γινει ενα φυτο μεχρι και 3η Λυκειου) ενα αγγουρι ειναι που θα σε σημαδεψει σε ολοκληρη την ζωη σου!!!!!!
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ...η κοπέλα για την οποία πεθαίνω να βγαίνει απ'το σχολείο,η τελευταία φορά που την είδα...:oops:
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Γενικά όλα αυτά είναι πολύ καφρίλες... Εγώ ποτέ δεν έκανα ούτε πολύ φασαρία στην τάξη, ούτε μίλαγα με ασέβεια σε καθηγητές και έτσι. Πολύ λίγα τέτοια φαινόμενα είχαμε εμείς... Και έτσι πρέπει να είναι. Η μητέρα μου είναι καθηγήτρια Γερμανικών και πραγματικά ενδιαφέρεται και κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και προσπαθεί να μάθει στα κολώπαιδα 2 γραμμές που θα χρειαστούν μετά για να μη γίνουν νταλικιέρηδες. Έχει πάει 2 φορές στο γιατρό επειδή δεν μπορύσε να μιλήσει για 1 βδομάδα τη κάθε φορά και έχει έρθει σπίτι σε κατάσταση μεταξύ απόγνωσης και ξέρω γω τι. Και σαν να μη φτάνει αυτό, έχει κάθε μπάζο εκεί μέσα να περάνει το μάθημα. Γιατί άμα σε κόψει κάποιος καθηγητής είναι κακός... Και κανονικά έπρεπε στους μισούς να τους βάζει 3 εκει μέσα... Εγώ φταίω που την παρακαλάω να παω μια μέρα ως guest star και να πλακώσω στο ξύλο τους 1-2-3 αλήτες εκεί μέσα? Γιατί τόσοι είναι... Άμα ήταν ο δικός σας γονιός καθηγητής θα βλέπατε τι ωραία που είναι.... μαλλον γιατι δινει πολυ σημασια για το μαθημα της χωρις λογο...λες να πηγαινει κανεις σχολειο να μα8ει αγγλικα γαλλικα γερμανικα ζωγραφικη?αυτες οι ωρες σε ολα τα σχολεια ειναι η ωρα του παιδιου. σιγα το μαθημα για να αφησει κ παιδι στην ιδια ταξη...ας αραξει να χαλαρωνει το 6ωρο της για να παρει συνταξη. μακαρι οι γονεις των παιδιων να καταλαβαιναν οτι πλεον η οικονομα παιζει στους τεχνιτες κ οχι στους διαβασμενους εκτος κ αν τα παιδια το χουν στο διαβασμα...
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 μαλλον γιατι δινει πολυ σημασια για το μαθημα της χωρις λογο... Ορίστε. Μετά είναι αδιάφοροι οι καθηγητές.
we_will_rise Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ορίστε. Μετά είναι αδιάφοροι οι καθηγητές. Ντάξει έχουν κι αυτοί τα δίκια τους πάντως δεν βγήκαν τυχαία τα μπλουζάκια που γράφουν: 3 reasons to become a teacher, June, July, August...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.