Προς το περιεχόμενο

Σχολικά Χρόνια (το τόπικ της νοσταλγίας)

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο λύκειο φέτος (3ο Ε.Λ Καλαμαριάς) ξεχείλείσε ο βόθρος).

Πωπωπω βρώμα... Με το 3ο ήμασταν μαζί στην 5ήμερη... Εγώ πάω στο 2ο!!! Tempora τι τάξη πας ?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μια απο τις στιγμες μας, ειμασταν Α Γυμνασιου (τωρα ειμαι Β ΛΥΚΕΙΟΥ) και ειχαμε καλλιτεχνικα...αφου μας ειχε βαλει ο καθηγητης να ζωγραφισουμε μια παπαρια σε καποια φαση βλεπω τον διπλανο μου να εχει γεμισει την σελιδα του μπλοκ με μπλε μπογια τεμπερας με αποτελεσμα να εχει δημιουργηθει κατι σαν μπλε λιμνη...μιλαμε ομως να σταζει παντου..ειμασταν τελευταιο θρανιο στον τοιχο σχεδον, και οπως κανει να σηκωσει το μπλοκ και να το δείξει στην ταξη δεν ξερω πως αλλα του εφυγε απο τα χερια και εσκασε ολο πανω στον τοιχο με αποτελεσματα να βαψει τον τοιχο στο σημειο αυτο μπλε!!! ευτυχως δεν εσκασε πανω μου!εννοειται πως ολη η ταξη εσκασε στα γελια...περναω ακομα και σημερα εξω απο αυτη την ταξη και βλεπω το μπλε πανω στον τοιχο και γελαω...

Δημοσ.

Όσοι πηγαίνετε ακόμα σχολείο κάντε όσες πιο πολλές καφρίλες γίνεται. Μόνο αυτά θα θυμάσται, έτσι κι αλλιώς.

Εγώ έχει ένα χρόνο που τέλειωσα και πλεόν δεν θυμάμαι τίποτα από τα μαθήματα, αλλά τις καφρίλες τις θυμάμαι όλες και γελάω απίστευτα...

Το κορυφαίο ήταν Γ λυκείου. έρχεται καινούρια καθηγήτρια για το μάθημα της Κοινωνιολογίας. Μπαίνει μέσα στην τάξη τσαμπουκαλεμένη, με υφάκι από νταβά, κτλ. Κάνουμε μία ώρα μάθημα και στο διάλλειμα μαθαίνουμε ότι της είπαν οι άλλοι καθηγητές ότι είμαστε το χειρότερο τμήμα. Έτσι κι εμείς ετοιμάζουμε αντίποινα...

Μας λέει την επόμενη μέρα ότι η τάξη είναι πολύ βρώμικη. Και μας εξηγεί ότι 2 χαρτάκια που ήταν κάτω (normal πράγματα) δηλώνουν ότι: ΟΛΗ η τάξη απαρτίζεται από πίθηκους, ότι δεν μένουμε σε σπίτια αλλά κάτω από γέφυρες με ζητιάνους κτλ. Αφού επί 10 λεπτά έκανε κήρυγμα, συννενοούμαστε να μην της την πούμε άμεσα...

Μετά το διάλλειμα η τάξη είχε γίνει ΑΣΠΡΗ από τα χαρτάκια. Όλοι μέσα στην τάξη πετσοκόψαμε 2-3 τετράδια ο καθένας και γεμίσαμε όλη την τάξη. Εντωμετάξυ εκείνο τον καιρό είχε παντού χιόνια στην Γερμανία και όλα ήταν άσπρα. Η τάξη ταίριαζε απόλυτα με το φυσικό τοπίο!

Όταν μπήκε τρελάθηκε! Άρχισε επί 10 λεπτά να μας λέει πιθήκια (το αγαπημένο της), αλλά τελικά της σπάσαμε τον τσαμπουκά.

Τελικά η καθηγήτρια ήταν πολύ καλή, απλά της είχαν πει λάθος πράματα για εμάς. Στην ημερήσια σε ένα πάρκο του στυλ Allou Fun Park ή Magic Park, γίναμε τύφλα μαζί με την καθηγήτρια από τα μπυρόνια.

ΥΓ. Στο επόμενο μάθημα μετά το χίονι, πήγαμε όλοι με μπανάνες και κρεμόμασταν από τα θρανία, τις πόρτες, τα παράθυρα κτλ.

Δημοσ.
Πωπωπω βρώμα... Με το 3ο ήμασταν μαζί στην 5ήμερη... Εγώ πάω στο 2ο!!! Tempora τι τάξη πας ?

απο σεπτέμβριο θα πάω β' λυκείου. Πάντως δεν ήξερα ότι ήσασταν μαζί με το 3ο.:-D

Δημοσ.

Aς πω και εγω που παω 1 Λυκειου. Φετος στην 3ημερη στο τσακ δεν ηρθε η αστυνομια (τους πηραν οι καθηγητες για να μην ερθουν) μας καρφωσε ο πουστης ο οδηγος επειδη καναμε τον Ταρζαν. Περιση ειχαμε βαλει καταλαθος φωτια σε ενα θρανιο χωρις να παρει χαμπαρι ο καθηγητης. (ενας επεζε με το διαλυτικο του πλανκο και ο αλλος με εναν αναπτηρα οποτε δεν αργησε να παρει φοκο το θρανιο), τι αλλο....... ΑΑΑΑ εχουμε πεταξει τσουρεκι σε μια καθηγητρια (δεν πηγαινε για αυτην παντος..........) οταν θυμηθω θα γραψω και αλλα

Δημοσ.

Εγώ μάλλον θα νοσταλγίσω τα σχολικά χρόνια περισσότερο απ'τους φίλους μου.

Βγαίνοντας σήμερα απ'το σχολείο συνειδητοποίησα οτι δεν ξανακάτσω ποτέ στα θρανία για μάθημα...

Θα μου λείψουν πολλά πράγματα,είμαι σίγουρος γι'αυτό...:cry:

Δημοσ.

Σε εμάς ρε παιδιά ήταν σήμερα ένας επιτηρητής που ήταν ίδιος ο Παπαδάκης. Μα ολόιδιος ήταν ο κερατάς... Λιώσαμε στο γέλιο...

Tempora πρέπει να τον κατάλαβες, από το λύκειό σας είναι οι επιτηρητές μας!!!!

Δημοσ.

Εγω τελειωσα το σχολειο τετοια εποχη... το 1992. Πανε 15 χρονια και παντα λεω οτι πολυ ανετα θα ξαναπηγαινα 3η λυκειου 5-6 φορες ακομα. Τρωγαμε τοση φρικη με το διαβασμα και τα φροντιστηρια, που η ωρα του σχολειου ηταν η ωρα του παιδιου... Καφριλα στα κοκκινα.

Δημοσ.

Α ρε Β3 αθάνατο.... όλοι έκαναν φασαρία, όλοι, γκόμενες, "φυτά"....

Σκηνικά αμέτρητα, τι να πρωτοθυμηθώ....

π.χ διαλούσαμε τα bic και πετούσαμε μπαλάκια απο χαρτί σε όλους γύρω γύρω και στους καθηγήτές που ήταν λιγο πιο light, σαν αεροβόλο ένα πράγμα, οπότε γύρισε ένας απο μπροστά και λέει "ρε μλκες μη μου πετάτε", τον ακούει ο καθηγητής και του λέει "τι φωνάζεις?" και απαντάει το παιδί "μα κύριε μου πετάνε χαρτάκια" οπότε λαμβάνει την θεϊκή απάντηση από τον καθηγητή:

"Και μένα μου πετάνε, αλλά δεν λέω τίποτα...!"

29 μονόωρες αποβολές (μέχρι το φλεβάρη) λέμε, όχι μλκιες....

(4 συμβούλια ταξης για να καταργήσουν το τμήμα και να μας χωρίσουν στα υπόλοιπα.... τελικά την πλήρωσε ο υποφαινόμενος, αχ άτιμη κοινωνία)

Δημοσ.

εγω που παω 2α γυμνασιου εχουμε κανει τρελες μλκς...πετουσαμε στιλο στον ανεμιστηρα κ ν γεμιζει η ταξη μελανι!πεταγαμε κ βιβλια,χαρτακια μεχρι που τελικα ξυλοθηκε ο αναμιστηρας κ μπηκαμε ολοι ποινολογιο..τρελο γελιο

Δημοσ.
εγω που παω 2α γυμνασιου εχουμε κανει τρελες μλκς...πετουσαμε στιλο στον ανεμιστηρα κ ν γεμιζει η ταξη μελανι!πεταγαμε κ βιβλια,χαρτακια μεχρι που τελικα ξυλοθηκε ο αναμιστηρας κ μπηκαμε ολοι ποινολογιο..τρελο γελιο

Του χρόνου είναι μια από τις καλύτερες χρονιές σου, κοίτα να καλοπεράσεις!!!!

Δημοσ.

Εσεις τουλαχιστον εχετε εμας δεν μας δινουν λενε θα κοψουμε κανενα κεφαλι!!!!

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ κι εμείς έχουμε!!! Και είχαμε βάλει το παπούτσι μιας συμαθήτριας πάνω και ήταν κάνα 2 μέρες εκει.. Βασικά μπορεί ακόμα να είναι γιατί μετά κλείσαμε...

Δημοσ.

οντως ηταν πολυ κορυφαιο...παντως σαν γυμνασιο ειμαστε πολυ καλα...περυσι η 3η πηγε 6ημερη στην κατω ιταλια κ φετος πηγαν 5ημερη στη φλωρινα...ελπιζω κ εμεις να παμε καπου ωραια γιατι ειναι πολυ καλη φαση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...