Προς το περιεχόμενο

Σχολικά Χρόνια (το τόπικ της νοσταλγίας)

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχμ.. προσωπικά σε ένα μήνα το τελειώνω αλλά πιστεύω πως δεν ισχύει το ίδιο με όλους εδώ μέσα. Θα ήθελα λοιπόν να θυμηθείτε σχολικές στιγμές που σας έμειναν αξέχαστες και γενικότερα να ξυπνήσουμε τις μνήμες της πιο όμορφης περιόδου της ζωής μας :D

Κάνω εγώ την αρχή:

1. 2α Γυμνασίου.. στην ώρα των μαθηματικών, ανεπανάληπτη ατάκα του καθηγητή... "με ένα τρόπο λύνεται αυτό!! Καλώ τον απλοποιητή !!!!!"

2. 3η Λυκείου.. 5ημερη στην Τσεχία! Μας πήγαν στο μάυρο θέατρο (μια μα****α και μισή, ακόμα τα κλαίω τα 25 ευρώ), την ώρα που άρχιζε η παράσταση ο κεντρικός ηθοποιός κάνει νόημα σε 2 κοπέλες (έκανε μπαμ ότι ήταν ηθοποιοί γιατί κάθονταν απομονομένες και φορούσαν στολές) να ανάιβουν στην σκηνή. Ο διευθηντής μας καθόταν μπροστά μπροστά και νόμιζε ότι έκανε νόημα σε αυτόν και ανέβηκε στην Σκηνή... 100 άτομα που ήμασταν μέσα στο θέατρο Λ Ι Ω Σ Α Μ Ε από τα γέλια.... Επέμενε μάλιστα και έλεγε στην άλλη κοπέλα να κάτσει κάτω γιατι είχε δείξει αυτόν.. Και να μου λέει ο διπλανός μου "μα πόσο μα***ας είναι πια???" και τώρα που το θυμάμαι χτυπιέμαι

Για μένα είναι αξέχαστες αυτές οι στιγμές, ελπίζω να έχετε κι εσείς παρόμοιες..

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το πρωτο σκηνικο ειναι να ειμαστε στην ταξη καμοια 10αρα παιδια με fullface και να περιμενουμε μια καθηγητρια με καρεκλες στα χερια .χαχαχα..καλα μιλαμε οταν μπηκε στην ταξη σκαλωσε για τα καλα

και το δευτερο εχοντας την ιδια καθηγητρια στο χημειο εξοπλιζομαστε με αντικειμενα να της κανουμε πεσιμο και μπουκαρουμε σοτ χημειο και βλεπουμε τον διευθυντη μαζι.καλα μιλαμε τα πεταξαμε ολα και μπηκαμε κατηχητικο

Δημοσ.

Εμενα τωρα μου ηρθε μια καφριλα που ειχα κανει στην 2α γυμνασιου καλα παιζει να ηταν η πιο τρελη χρονια...

Ο καθηγητης χημειας μας ειχε ζητησει να φερουμε συριγγα !! 60ml !!(ελεος) για μια π**α στο χημειο κ την ωρα του μαθηματος αρχαιων την ειχα γεμισει με νερο

κ καλα εκανα οτι αυνανιζομουν οι συμαθητες μου ειχαν λιωσει στα γελια αλλα η καθηγητρια τιποτα χαμπαρι δεν ειχε παρει,οποτε καποια στιγμη τελειωσα με πιεση στο απεναντι τζαμι κ τοτε εφαγα μια καλη ωριαια(χωρις η καθηγητρια να ξερει ακριβως το λογο που με εβγαλε αλλα επηρεασμενη απο το ξεσπασμα της ταξης στα γελια) :D

Δημοσ.

Φιλε we will rise και γω σε ενα μηνα το τελειωνω (ελιπιζω να περασω γιατι αλλιως θα πεσω απ το παραθυρο).Αυτο που εχω να πω ειναι οτι στο σχολειο ολα αυτα τα χρονια ριξαμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ που δεν περιγραφεται καθε λεπτο δεν το αφηναμε ανεκμεταλευτο....Ημασταν καποια ατομα που ειχαμε δημιουργησει ενα δικο μας χιουμορ σε αλλους αρεζε σε αλλους οχι και καθε μερα κλαιγαμε απο τα γελια (δεν το κουραζω)! Απ τη μια δεν θελω να τελειωσει το σχολειο (ηδη σχεδον τελειωσε..) γιατι που θα μαστε ξανα ολοι μαζεμενοι με τετοια τρελα.. αλλα απ την αλλη με την φετινη φρικη που φαγαμε ας τελειωσει να ησυχασουμε και του χρονου στο πανεπιστημιο ξεκιναν νεες βλακειες:D:D

Δημοσ.

Οχι αλλα Δευτερα Λυκειου πηγαμε 15 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ με ανταλαγη σχολειων!!!και το κορυφαιο ειναι οτι ιταν τσαμπα εντελως ....!!!!!(εκει να δεις μπυρα! σε μια παμπ ειχε κατι βαρελισιες ισα με το κεφαλι μου!) Αξεχαστη εμπειρια.. η φαση ειναι οτι στην αρχη κανενας δεν ηθελα να παει, στη τελικη ολοι μετανιωσαν..

Δημοσ.
nick[;1585875'']5ημερη Τσεχία σας πήγανε...? Γαμω τις φάσεις, καμμια μπυρα ηπιατε ? ;P

ΝΑΙ !!! μπύρα?? ΜΠΥΡΕΣ !!!! (loukroumpegofo0.th.jpg) Είναι μία που λέγεται Krusoviche ή κάπως έτσι και ρε φίλε είναι απίστευτη.... Δεν έχουν όμως νερό ρε συ. Αλήθεια, δεν πίνουνε νερό, σχεδόν καθόλου. Αν ζητήσεις νερό είναι σαν να ζητάς Red Bull... έλεος!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πωπω... μαύρο θέατρο Πράγας! Τρελή φάση! Και δε σου άρεσε κιόλας!

Δημοσ.
Πωπω... μαύρο θέατρο Πράγας! Τρελή φάση! Και δε σου άρεσε κιόλας!

Τι να μου αρέσει?? Χάλια ήταν... Ξενέρωτα τελείως!!! Καλα που ήταν και ο διευθηντής και γελάσαμε λιγάκι!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, εγώ προτιμώ τα ξενέρωτα από ένα διευθυντή που γελοιοποιείται. Διαφορά ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Δημοσ.

βασικά πρέπει να πέρναμε ποσοστά από τις φαρμακοβιομηχανίες και τους γιατρούς.

ΥΓ μερικοί υποψιασμένοι καθηγητές ζούσαν σε παράλληλο κόσμο

[είχαν την επιλογή mute κτλπ.] και έτσι πήγαινε ο κόπος μας στο κουβά.

Δημοσ.

Στην Τρίτη Γυμνασίου είχαμε αντικαταστήσει την καρέκλα της έδρας με μια που είχε κομμένο το πίσω πόδι.Γνωρίζαμε οτι η χοντρούλα και γύρω στα 55 καθηγήτρια Αγγλικών δεν θα το παρατηρούσε και περιμέναμε..Εκατσε,έπεσε και η απόβολή για τους 5 πουείχαν την ιδέα της αλλαγής ήρθε αυτόματα.

Δευτέρα Λυκείου και την Τρίτη την δέυτερη ώρα είχαμε Βιολογία.Ιδανική ὠρα για κοπάνα και μπιλιάρδο.Κάθε Τρίτη σε εκείνη την ώρα δύο άτομα απουσιάζαμε μονίμως.Όταν έφτασε ο Ιούνιος και έπρεπε να δώσουμε εξετάσεις στο μάθημα της Βιολογίας η καθηγήτρια αντικρύζοντάς μας για πρώτη φορά,μας κοίταξε και με αυστηρό ύφος μας ζήτησε να περάσουμε έξω διότι η παρουσία εξοσχολικών απαγορεύεται στην τάξη.Για να την πείσουμε οτι δεν είμαστε εξωσχολικοί πήγαμε στον διευθυντή να το επιβεβαιώσει.

Ωραία χρόνια,και εσείς παιδιά που τελειώνετε σε ένα μήνα μετά από μερικά χρονάκια θα λησμονήσετε τα σχολικά σας χρόνια και ας νιώθετε ανακούφιση τώρα που τελειώνετε.

Δημοσ.

φίλε μου εγώ μόλις τελείωσα είπα από μέσα μου "επιτέλους, δεν αντέχω άλλο πια"...

Μετά απο 2 χρόνια όμως άρχισα να θυμάμαι αυτές τις στιγμές και να τις νοσταλγώ... Πολλές φορές όταν πάω στο πανεπιστήμιο και βλέπω τα παιδάκια με τις τσάντες στον δρόμο, θυμάμαι τις μ***κιες που κάναμε και εμεις τοτε...

Και σκέψου ότι έχουν περάσει μόνο 2 χρόνια, για άλλους ακόμη δεν τελειώσαν και νοσταλγούν τα παλιά... Φαντάσου πως θα είμαστε όταν πιάσουμε τα 40... :-| :(

Δημοσ.
φίλε μου εγώ μόλις τελείωσα είπα από μέσα μου "επιτέλους, δεν αντέχω άλλο πια"...

Μετά απο 2 χρόνια όμως άρχισα να θυμάμαι αυτές τις στιγμές και να τις νοσταλγώ... Πολλές φορές όταν πάω στο πανεπιστήμιο και βλέπω τα παιδάκια με τις τσάντες στον δρόμο, θυμάμαι τις μ***κιες που κάναμε και εμεις τοτε...

Και σκέψου ότι έχουν περάσει μόνο 2 χρόνια, για άλλους ακόμη δεν τελειώσαν και νοσταλγούν τα παλιά... Φαντάσου πως θα είμαστε όταν πιάσουμε τα 40... :-| :(

Έτσι ακριβώς,τα σχολικά χρόνια είναι τα πιο ξένοιαστα,παρόλο το στρίμωγμα και το διάβασμα.Το θέμα είναι οτι όλοι το καταλαβαίνουν όταν πλέον δεν είναι πια μαθητές!

Δημοσ.

3 γυμνασιου στο εργαστηριο φυσικης. Ειμαστε κλασικα ολοι οι μαλακες μαζεμενει στι 4 σειρα στο βαθος της αιθουσας και οι μαλακιες σε καθε μαθημα πανε και ερχονται. Ο καθηγητης(κλασικοι μορφη του γυμνασιου και καλος ανθρωπος) μας εχει υπο παρακολουθησει γιαν να προλαβει κατα αυτον το κακο. Γινεται μια μαλακια μεταξυ μας και Αμεσος φωναζει "ΑΝΑΓΝΟΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΩ". Κλασικα το παλικαρι ενωνει τα χερια του σαν σε προσευχη και παρακαλαει το καθηγητη οπως μπορει. Ο καθηγητης μην αντεχοντας του λεει να κατσει ορθιος διπλα απο την πορτα ως τελευταια ευκαιρια. Εκει διπλα παρει στη πορτα ενα συνθετο που ειχε οργανα και αλλες μαλακιες για διαφορα πειραματα. Μεσα σε ολα τα πραματα ηταν και ενα χονι(απο αυτα που χρησιμοποιουμε για μπουκαλια για λαδι και τετοια). Την ωρα που ελεγε ο αλλος το παλικαρι βουταει το χονι και κανει νοημα σε μας να δουμε. Το βαζει αναμεσα στα ποδια και κανει πως κατουραει. Για αρκετη ωρα ο καθηγητης χαμπαρι. Εκει ομως που εκανε πως τελειονει και την τιναζει προς το μερος του καθηγητη, αυτος γυρναει και τον κοιταζει. Εμεις να εχουμε κλασει στο γελοιο εδω και ποση ωρα και εκει να εχουμε πεθανει. Αφηνει το χονι στη θεση του και ο καθηγητης του φωναζε και εγω δεν θυμαμαι τη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...