Προς το περιεχόμενο

Δεν σβυνουν τα δισκακια R/RW.....

novice21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο προηγουμενο post (13),εγραψα οτι το cd/dvd speed τα βλεπει σωστα. Εννοουσα, οτι απλα τα βλεπει, οχι ομως σαν RW.

Δημοσ.

Τα drives δεν χαλασαν απλα τη δεδομενη στιγμη εγινε καποιο conflict στο software και μπλοκαρε την αναγνωριση τους. Μηπως ενα system restore σε μια ημερομινια που δουλευαν θα σε βοηθησει?

Δημοσ.

Λοιπον παιδια,τα νεα ειναι ευχαριστα!!!.Το προβλημα λυθηκε με την απενεργοποιηση δυο μαλλον virtual devices,απο το device manager.

1)VAX3475 SCSI controller

2)VAXSCSI controller.

Τωρα τι διαβολοι ειναι αυτα τα δυο,δεν ξερω,θα το ψαξω ομως.Υποψιαζομαι το Alcohol,αλλα ρε παιδι μου αφου το εχω ρυθμισει να μην δημιουργει virtual disc.Παντως και χωρις αυτα το Alcohol δουλευει.

Εχω και ενα CD Record SCSI επανω,ενα παλιο Cd TeacΧ4,οχι R/RW,απλο recorder,και αυτο απο οτι ειδα,λειτουργει αψογα μετα την αφαιρεση των ανωτερω vitruals που αναφερονται σε SCSI.

Τελικα ξερει καποιος τι ειναι αυτα?.Τα εχει συναντησει κανεις.Και εαν ναι πως δημιουργουνται και που χρησιμευουν,και πιο προγραμμα τα δημιουργει,για να μην αρχισω εγω τα πειραματα ,και τα κανω μπαχαλο,και σας ζαλιζω παλι τα αρ@@@δια για να βρω λυση.Ευχαριστω ολα τα παιδια που καταθεσαν την εμπειρια/γνωμη τους.

Δημοσ.
Το προβλημα λυθηκε με την απενεργοποιηση δυο μαλλον virtual devices,απο το device manager.

1)VAX3475 SCSI controller

2)VAXSCSI controller.

Τωρα τι διαβολοι ειναι αυτα τα δυο,δεν ξερω,θα το ψαξω ομως.Υποψιαζομαι το Alcohol.

Τελικα ξερει καποιος τι ειναι αυτα?.Τα εχει συναντησει κανεις.Και εαν ναι πως δημιουργουνται και που χρησιμευουν,και πιο προγραμμα τα δημιουργει,για να μην αρχισω εγω τα πειραματα ,και τα κανω μπαχαλο,και σας ζαλιζω παλι τα αρ@@@δια για να βρω λυση.Ευχαριστω ολα τα παιδια που καταθεσαν την εμπειρια/γνωμη τους.

Αυτό είναι Alcohol αυτά, και αν μπορείς, μείνε όσο ποιο μακρυά γίνετε, γιατί μονό προβλήματα θα έχεις, στην χειρότερη τον περιπτώσεων γράψε τα images σε ένα cd/dvd.

τώρα για το αν τα έχει συνάντηση κανείς, ΝΑΙ, :mrgreen: :mrgreen: και πλέον μένει μακριά τους.

Δημοσ.

Οκ blackstar,ευχαριστω γαι την συμβουλη σου.Σιγουρα θα εχω πια τον νου μου,γιατι το δις εξ αμαρτειν, ουκ ανδρος σοφου.

Δημοσ.

Genikos programata opos to INCD/Daemon Tools/Alcohol exoun ena istoriko problimaton, p.x. sto cdfreaks to proto poy soy leei kapoios einai: Drivers ths MS (gia ODD's), remove Alcohol/Daemon/Incd and use 80pin ide cable, an den li8i to problima me ayta, tote arxizoun ta zoria.

Δημοσ.

Ναι ρε γμτ,και το Alcohol ειναι δυνατο πργρμ.Παντως κανει δουλεια και χωρις τα virtuals drives.Οσο για τα 80απινα,δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε.Και τα 40ρια κανουν δουλεια.Εξ αλλου τοσα χρονια αυτα ειχαμε.Τι να πει κανεις,αυτη τεχνολογια καλπαζει με 1000 klm.Πρεπει να εχεις το χερι στην τσεπη συνεχως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...