Προς το περιεχόμενο

Δεν σβυνουν τα δισκακια R/RW.....

novice21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δυο συσκευες εγγραφης LiteOn 411S & Nec 4571.Ενω κανουν κανονικα εγγραφες,δεν μπορουν να σβυσουν (erase),τα επανεγγραψιμα,ουτε CD,ουτε DVD.Και τα δυο προγραμματα,Nero & Roxio,βγαζουν μηνυμα οτι τα δισκακια δεν ειναι επανεγγραψιμα.Πριν λιγο καιρο ηταν ΟΚ.Τι εγινε τωρα?,χαλασαν ολα τα δισκακια μαζι?, 7 τον αριθμο, η χαλασαν και οι δυο συσκευες ταυτοχρονα.Λιγο απιθανο μου φαινεται.Συμβαινει κατι αλλο μηπως.Οι controllers ειναι στο Ultra DMA.Για Help my αδερφια....:cry:

Δημοσ.

Λοιπον φιλε κοιταξε αν εχεις εγκατεστημενο το alcohol να απενεργοποιησεις την επιλογη hide media type. Ειχα το ιδιο προβλημα με σενα και ειχα φτασει σε σημειο να θεωρω την συσκευη χαλασμενη..

Δημοσ.

accipio,Δεν ειχε δυστυχως κανενa αποτελεσμα η αναγνωση του σχετικου link.Ομως σε ευχαριστω.Κατι αλλο παιδια?

Δημοσ.

Έχεις εγκαταστήσει πρόγραμμα packet writing (π.χ. InCD); Αν ναι, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις προσωρινά ή να κάνεις τη διαγραφή μέσα απ' αυτό.

Δημοσ.
Λοιπον φιλε κοιταξε αν εχεις εγκατεστημενο το alcohol να απενεργοποιησεις την επιλογη hide media type. Ειχα το ιδιο προβλημα με σενα και ειχα φτασει σε σημειο να θεωρω την συσκευη χαλασμενη..

Θα το κοιταξω σε λιγο και θα επανελθω.Μακαρι να ειναι αυτο που λες.Thanks...

ΥΓ:????Μα και οι δυο μαζι χαλασαν,....συνεννοημενες ηταν?.Αμ τα 7 δισκακια,και αυτα συνεννοημενα ηταν?.

Δημοσ.
Έχεις εγκαταστήσει πρόγραμμα packet writing (π.χ. InCD); Αν ναι, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις προσωρινά ή να κάνεις τη διαγραφή μέσα απ' αυτό.

Οχι δεν εχω τετοιο προγραμμα στο PC.

Δημοσ.

Δεν χαλασαν, απλα καποιο προγραμμα μπλοκαρει την σωστη ανανγωριση τους. Αν εχεις το alcohol στο συστημα σου κανε αυτο που σου λεω. Εγω 1 μηνα θεωρουσα χαλασμενη την συσκευη τι να λεμε τωρα...

Δημοσ.

Κοιταξα το Alcohol120%,και δεν ειδα πουθενα αυτην την παραμετρο "hide media type" στα options.Που θα την βρω?

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου επειδη το εχω στα ελληνικα εκανα μεταφραση στο περιπου της επιλογης :oops: Απο το κεντρικο παραθυρο πατα στα αριστερα σου το emulation->απενεργοποησε την επιλογη Ignore media type.

Δημοσ.

Φιλε drillgr,δυστυχως ειναι ηδη απενεργοποιημενο,αλλα το προβλημα συνεχιζεται.Κατι αλλο?

Υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο προβλημα του λειτουργικου?.Χλωμο δεν φαινεται αυτο?

Δημοσ.

Να σου πω, δοκιμασε να ανοιξεις το nero cd/dvd speed χωρις να εχεις dvd μεσα. Στη συνεχεια τοποθετησε το dvd και δες αν το δει σωστα. Αν ναι αφηνοντας ανοιχτο αυτο το προγραμμα δουλεψε κανονικα το nero burning rom.

Με αυτον τον πλαγιο τροπο ειχα καταφερει να δουλεψω τα δισκακια εγω. Βεβαια οπως φανηκε το προβλημα σε μενα ηταν διαφορετικο απο εσενα. Επισης κοιτα αν το alcohol μπορει να σβησει τα dvd.

edit: Οταν ανοιγεις το nero πχ πας πληροφοριες δισκου, το βλεπει σαν rw η σαν απλο dvd-rom? Εμενα δεν το εβλεπε καν σαν rw και πριν απενεργοποιησω την επιλογη στο alcohol πλαγιως το "εβλεμα σωστα" μεσω του nero speed..

Δημοσ.

drillgr.Τζιφος !!!!.Το cd/dvd speed το/τα βλεπει σωστα αλλα...

Στο Disk info δεν το βλεπει σαν rw,ενω δινει πληροφοριες για τα data και το capacity,του δισκου.Αινιγμα για ολους μας??????

Τα νευρα μου,γκρρρρρρρρ.Παω να γεμισω την πιπα μου με σερτικο καπνο (Captain Black),να χαλαρωσω λιγο,για να ριχτω/ριχτουμε,παλι στην μαχη για την ανευρεση του...θησαυρου.

Στο μεταξυ εαν δεν βαρυεσθε,ριχτε μερικες ιδεες ακομα.Thanks

Δημοσ.

Ετσι ακριβως ηταν σε μενα :S Μονο το dvd/cd speed τα εβλεπε σωστα και εκεινο κατω απο ορισμενες συνθηκες. Το nero με τπτ δεν το εβλεπε. Το μονο που ειχα καταφερει ηταν αυτο που σου ειπα,αφου το speed τα αναγνωριζε,αφηνα ανοιχτο το προγραμμα και μετα ανοιγα το nero το οποιο μονο τοτε τα εβλεπε σωστα. Εσενα ουτε ετσι σου δουλευει?

Δημοσ.

Σε εμενα δεν επιασε το κολπο αυτο δυστυχως.Τα δοκιμασα ολα. Nero,Roxio,Alcohol,CloneCD.Κανενα απο αυτα δεν τα βλεπει σαν RW.Η μεγαλη απορια μου ειναι οτι ολα τα δισκακια ταυτοχρονα χαλασαν?.Επισης και τα Drives,και αυτα χαλασαν ταυτοχρονα και τα δυο?.Με τα λιγα που γνωριζω αυτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.Νομιζω?Μηπως επειδη οτι αφορα αυτα τα προγραμματα,τα εχω απενεργοποιησει απο το Msconfig?.Δεν το εψαξα αυτο.Γιατι ομως κανουν εγγραφη σε κανονικα CD/DVD?.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...