Προς το περιεχόμενο

The Simpsons

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eternal Moonshine of the Simpson Mind

Ένα απο τα καλύτερα επεισόδια τον τελευταίο καιρό,εύκολα το αγαπημένο μου απο season 19,ίσως και των τελευταίων κύκλων. Για μια στιγμή φοβήθηκα πως παίζει να'ναι το τελευταίο γενικά,αλλά διάβασα κάπου οτι ο Groening θέλει να είναι η πρώτη σειρά στην Αμερική που φτάνει τους 20 κύκλους. Όπως και να χει,το "we had a fun ride" είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς..

Hail to the Simpsons!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για τη σειρά βρε συντοπίτη (και πάλι), όχι για την ταινία. Συγκεντρώσουουου (χεχε).

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά σπανίως αντιλαμβάνομαι ποιοτικές διαφορές ανάμεσα στα επεισόδια. Δηλαδή (θεωρητικώς) τα πιο πολλά θα τα βαθμολογούσα με 90%. Άντε που και που να δω και κανένα που να πω "πωπω αυτό άξιζε πολύ, θα πάρει 97% !", και σπανιότερα να δω κανένα που να σκεφτώ "ε, αυτό είναι αρκετά μέτριο, γύρω στο 75% θα πάρει", αλλά γενικά δε βλέπω ποτέ επεισόδια που να θεωρώ τόσο πολύ καλύτερα από άλλα, ή επεισόδια που να θεωρώ μπαρούφες.

Μάλλον είμαι πολύύύ πορωμένος με τη σειρά.

Δημοσ.

Και γω δε μπορώ ποτέ να πω ότι κάποιο επεισόδιο με χάλασε. Μ'αρέσουν όλα,και σίγουρα δε θεωρώ κανένα χαζό. Αλλά από όλα τα επεισόδια όλων των κύκλων υπάρχουν κάποια (αρκετά,η πλειοψηφία μάλλον) που βρίσκω λίγο πιο πλούσια από άλλα,είτε στο σενάριο είτε στις ατάκες είτε στα αστεία στιγμιότυπα.. Επομένως ένα επεισόδιο μ'αρέσει πιο πολύ όχι επειδή έχει κάτι απ'αυτά αλλά επειδή το έχει περισσότερο από άλλα. Έτσι και με το Eternal Moonshine,μου φάνηκε το πιο ολοκληρωμένο,έξυπνο,αστείο και λυπητερό επεισόδιο του κύκλου.Πλέον είναι και απ΄τα αγαπημένα μου ever. Στην κορυφή μαζί με τα υπόλοιπα 350 περίπου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι μπινιά παίζεται και δεν μπορώ να βρω ούτε στο διαδίκτυο ούτε στα videoclub και ούτε πουθενά επεισόδια απο τις σαιζόν 11 με 16???

Δημοσ.

Σε 2-3 που είχα κοιτάξει βρήκα μόνο 3 κύκλους (2-3-4).Videoclub is not an option.

Στο internet υπάρχουν σίγουρα αλλά επειδή δε μπορώ να ποστάρω λινκ,αν ενδιαφέρεται κάποιος pm.

Δημοσ.

indeed...Οι Simpsons τα σπάνε...είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια την 4η season από Αγγλία...Αυτή είναι η μόνη season που έχω ολόκληρη..πρέπει να τις αποκτήω όλες..

My first post.Woohoo....

Δημοσ.

Το τελευταίο επεισόδιο αρκετά ωραίο. O Homer επινοεί την grunge σε ένα ώραια δεμένο flashback. Εννοώ πως το επεισόδιο έχει αυτό που λείπει εδώ και καιρό από τη σειρά. Ένα συμμαζεμένο σενάριο με αρχη-μεση-τελος αντί για αστειάκια στη σειρά.

Thumbs up

Homer: "I finally realised every rockstar's dream: Hating being famous..." και

"he who's tired of Weird Al is tired of life"

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άντε να ξεθαφτούν οι simpsons!

Μετά την απογοήτευση του πρώτου, το δεύτερο ξεπλήρωσε και με το παραπάνω. Πολύ ωραίο

Night is scary... Day is awesome!! Night is scary... Day is awesome!! Night is scary...

Δημοσ.

παιδια καλημερα

ψαχνω υποτιτλουσ για ολη την σεζον 19?

καμια βοηθεια?

-----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 10 : 59 : 17-----

παιδια καμια βοηθεια για υποτιτλουσ

κανενα καλο site

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
παιδια καλημερα

ψαχνω υποτιτλουσ για ολη την σεζον 19?

καμια βοηθεια?

-----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 10 : 59 : 17-----

παιδια καμια βοηθεια για υποτιτλουσ

κανενα καλο site

στο tvsubtitles τελεια net υπάρχουν :-)

Σοβαρός εθισμός με αυτήν την σειρά.

Homer Simpson for president.

Επικές σκηνές με τον Homer σε ρόλο Kurt Cobain

Έχω δει γύρω στις 14 σαιζόν και πάω βουρ για τις υπόλοιπες.

Πραγματικά εύχομαι να μην τελειώσει ποτέ αυτή η σειρά :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...