Προς το περιεχόμενο

The Simpsons

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, ήρθε η ώρα να αποκτήσει το δικό της τόπικ και μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές που έγιναν ποτέ (και εξακολουθεί να γίνεται). Κατά τη γνώμη μου, το πιο έξυπνο χιούμορ που έχω συναντήσει ποτέ. Μαζί με South Park (υστερικό χιούμορ) και Friends (χιούμορ που βασίζεται στις υποκριτικές ικανότητες των ηθοποιών), πιστεύω ότι καλύτερο έχουν βγάλει οι ΗΠΑ.

Και η αφορμή που δημιούργησα το τόπικ, είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς (S18E17 - Marge Gamer) :

Marge joins a popular role-playing fantasy game called "Earthland Realms".

Μου θύμισε αρκετά το αντίστοιχο επεισόδιο του South Park "Make Love, Not Warcraft". Ίσως κατώτερο από κάποιες απόψεις, αλλά αξίζει να το δείτε λόγω θέματος (δεν είναι ίσως το καλύτερο φετινό, αλλά είπαμε, το θέμα ενδιαφέρει πολλούς).

Α! Και ο Homer είναι ότι πιο αστείο μαζί με Cartman (ισοπαλία).

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ είμαι ακόμη στην 9η σεζόν:-D

Προς το παρόν οι 7-8-9η σεζόν είναι οι καλύτερες που έχω δει.

Οι τελευταίες σεζόν τι λένε? Αξίζουν?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εγώ είμαι ακόμη στην 9η σεζόν:-D

Προς το παρόν οι 7-8-9η σεζόν είναι οι καλύτερες που έχω δει.

Οι τελευταίες σεζόν τι λένε? Αξίζουν?

Κατά τη γνώμη μου, τα best simpsons είναι από σεζόν 5 ως 14. Μετά αρχίζει η επανάληψη (χωρίς πάλι να θεωρώ κακές τις επόμενες σεζόν ή να σκεφτώ ποτέ "ε, ας το σταματήσουν γιατί πάλιωσε"). Θεωρώ εντυπωσιακό πάντως που χρειάστηκαν 10 χρόνια για να αρχίσουν να επαναλαμβάνονται, όταν οι πιο πολλές σειρές χρειάζονται μισή σεζόν και οι καλύτερες σειρές χρειάζονται 2-3 σεζόν.

Οι 4 πρώτοι κύκλοι έχουν ειδική θέση στην καρδιά μου, καθώς έχουν και κάποια συγκινητικά στοιχεία και μηνύματα κτλ (βγήκαν και είπαν τη γνώμη τους πρώτα οι άνθρωποι). Μου άρεσαν πολύ, αλλά δεν είχαν εκείνο τον καταιγισμό που έχουν οι επόμενοι κύκλοι. Από τον 5ο κύκλο περίπου και μετά, είναι 22 λεπτά packed humor. Βλέπεις δύο επεισόδιο και έχεις την αίσθηση ότι είδες μια δίωρη ταινία.

Δημοσ.

Τους είχα ξεκινήσει τους Simpson αλλά δεν μου πολυάρεσαν.

Γέλασα αρκετά μεν αλλα δεν είχαν αυτό το κάτι που είχε το Futurama και με τράβηξε π.χ...

Δημοσ.
Τους είχα ξεκινήσει τους Simpson αλλά δεν μου πολυάρεσαν.

Γέλασα αρκετά μεν αλλα δεν είχαν αυτό το κάτι που είχε το Futurama και με τράβηξε π.χ...

Και εγώ στην αρχή δεν εντυπωσιάστηκα με τις πρώτες σεζόν... επειδή είχα ήδη δει όλα τα futurama,south park,family guy κλπ.... Μετά από την 5η-6η σεζόν όμως άρχισαν να βελτιώνονται σε όλους τους τομείς και κατάλαβα γιατί είναι τόσο επιδραστική σειρά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το futurama το έχει φτιάξει ο δημιουργός των simpsons και έχει προφανώς πολύ από αυτό μέσα του.

Αναλογίσου όμως ότι φτιάχτηκε το 2001 (αν δεν κάνω λάθος), τη στιγμή δηλαδή που το simpsons ήταν στη 12η σεζόν και είχε φτάσει στα όρια του να τα έχουν κάνει όλα (όπως είπα, κατά τη γνώμη μου κράτησε άλλα δύο χρόνια).

Επίσης, σκεφτείτε ότι η σειρά ξεκίνησε το 1989 και πείτε μου αν θυμάστε άλλες σειρές που να βγήκαν εκείνες τις 4-5 χρονιές (89-94) και να ήταν τόσο καλές. Μετά βέβαια που ανέβηκε το επίπεδο όλων των σειρών, ανέβηκε και των simpsons.

Οι southparkάδες έχουν πει πολλές φόρες ότι θεωρούν το simpsons πολύ καλύτερη σειρά από το south park (που ξεκίνησε by the way το 1997). Βέβαια εγώ δε συμφωνώ με την αμερικάνικη υλιστική λογική του "καλύτερη-χειρότερη σειρά" γιατί για άλλους λόγους γελάω στο ένα για άλλους στο άλλο, αλλά you got the point.

Γενικά ήταν οι δάσκαλοι όλων αυτών οι simpsons. Καλά το family guy είναι σχεδόν αντιγραφή, τουλάχιστον η πρώτη σεζόν που είδα εγώ, ενώ το futurama όπως είπα είναι από τους ίδιους δημιουργούς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το family guy δεν ειναι τελειως αντιγραφη εχει την δικια του διεστραμενη αποψη χιουμορ. simpsons δυστηχως εχω μεινει στην 8 season και περιμενω αρκετους μηνες τωρα μια φιλη μου να μου δωσει την συνεχεια. ειχα μπει στον πειρασμο να τα κατεβασω αλλα παραητανε μεγαλο torrent για την φτωχη μου συνδεση. Futurama περιμενω της ταινειες που θα κυκλοφωρησουν καποια στιγμη το δεκεμβριο for more info

http://en.wikipedia.org/wiki/Futurama:_Bender%27s_Big_Score

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο metropolis και κραταω στα χερια μου την 9 season χαλαρα απο συσκευασια και μονο το καλυτερο dvd της συλογης μου.

Δημοσ.

Είμαι μεγάλος fan του αθλήματος κι έχω όλα τα επεισόδια,σε όσους άρεσαν οι Simpsons καλά θα κάνουν να δούν:

American Dad

Futurama

Family Guy

τα οποία είναι όλα από τον ίδιο δημιουργό κι ένα ακόμα από άλλο δημιουργό το οποίο είναι σε παρόμοιο στύλ:

Dilbert

Δημοσ.
Είμαι μεγάλος fan του αθλήματος κι έχω όλα τα επεισόδια,σε όσους άρεσαν οι Simpsons καλά θα κάνουν να δούν:

American Dad

Futurama

Family Guy

τα οποία είναι όλα από τον ίδιο δημιουργό κι ένα ακόμα από άλλο δημιουργό το οποίο είναι σε παρόμοιο στύλ:

Dilbert

Το American Dad και το Family Guy είναι του Seth McFarlane ενώ το Futurama από τον Matt Groening(δημιουργό των Simpsons).

Πάντως είναι πολύ καλές οι επιλογές σου... και το Dilbert είναι πολύ καλό και διαφορετικό καρτούν. Κρίμα που είχε διάρκεια μόνο 2 σεζόν.

Δημοσ.

Ναι αλλα αμα σκεφτεις οτι το comic dilbert βγαινει απο το 1989 μεχρι και σημερα και θεωρειται κλασεις ανωτερο απο το animation.

Να σου προσθεσω στη λιστα τα

Clerks: The Animated Series αν και ειναι μονο 6 επισοδεια.

Father of the Pride αν και το cgi μπορει να ξενισει καποιους

King of the Hill απο των δημιουργο του Beavis and Butt-head

The Critic αρωστο απλα αρωστο

Drawn Together reality show με cartoon

αυτα τα λιγα...

Ναι αλλα αμα σκεφτεις οτι το comic dilbert βγαινει απο το 1989 μεχρι και σημερα και θεωρειται κλασεις ανωτερο απο το animation.

Να σου προσθεσω στη λιστα τα

Clerks: The Animated Series αν και ειναι μονο 6 επισοδεια.

Father of the Pride αν και το cgi μπορει να ξενισει καποιους

King of the Hill απο των δημιουργο του Beavis and Butt-head

The Critic αρωστο απλα αρωστο

Drawn Together reality show με cartoon

αυτα τα λιγα...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άμα βρει κανένας και εκείνες τις συνεντεύξεις που είχε δώσει στον Conan O'brien... τις είχα πριν καιρό, αλλά τις έσβησα θεωρώντας ότι θα τις ξαναβρώ εύκολα, δυστυχώς όμως...

Πάρτε και μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο. This guy is a genius.

http://www.youtube.com/watch?v=V5oJGKx0Sn8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...