plato Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Πριν 12 μερες εκανα αιτηση για ενεργοποιηση αλλα με αυτα που ακουσα και γραφτηκαν κι εδω θελω να την ακυρωσω.Ακομα δεν εχει προχωρησει η διαδικασια, στο πρωτο "σφυρακι" ειμαι,δεν εχει γινει ακομα μεταφορα της γραμμης απο τον οτε.Εχουν κανενα δικαιωμα να μου αρνηθουν την ακυρωση? Μηπως μπορει κανεις να με ενημερωσει για τη διαδικασια?Τι πρεπει να κανω?
ba_eas Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Απλά και μόνο να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ζητήσεις την ακύρωση της αίτησης σου....αυτό μόνο και τίποτε άλλο...
plato Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Και πως εξασφαλιζω οτι δεν θα μου πουν οτι δεν ελαβαν τετοια εντολη αργοτερα?Σε καποιο forum διαβασα τετοια περιπτωση.
sfoligr Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 mi masas. evala on telecoms kai perito na sou pw oti parolo pou akoma de mou exoun steilei ton eksoplismo,kai exontas ena modem pou den ypostirizei to protokolo adsl2+ katafera kai mpika sto diktyo kai katevazw pros to paron stra8era me 650 kb/sec. mou eixan pei anamoni 20 ergasimes to poly kai pragmati etsi synevi. to limewire douleyei apsoga kai ola ta p2p. menw sto ilion... --,me liga logia i on telecoms den einai off telecoms. mi kaneis akyrwsi. as sou mpei prwta,dokimase ti kai exeis dikaiwma 15 meres na kaneis diakopi zwris na xrew8eis tipota.
plato Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Τι εννοεις τιποτα? Δεν θα δωσεις τα 65 ευρω μπροστα? Μετα για να μεταφερεις παλι τη γραμμη στον οτε δεν ξαναπληρωνεις?Πολυ φοβαμαι με οσα ακουσα οτι οταν παρεις το μοντεμ θα εχεις ντραβαλα. Απο οσα διαβαζω κι ακουω για το μοντεμ τους,δεν ξερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.