takeda Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 καλησπέρα παίδες έχω την μητρική 945GΖM-S2 της Gigabyte με Chipset 945GZ έχω έναν δίσκο 250GB της WD sata II όταν πάω να κάνω εγκατάσταση τα XP δεν το βρίσκει τον δίσκο ολόκληρο αλλά μόνο 130 GB έχω κατεβάσει drivers απο intel εκεί που πατάς F6 στην αρχή αλλά ότι και να κατέβασα δεν έχω βγάλει άκρη κάποιος μια βοήθεια # Northbridge: Intel® 945GZ Express Chipset # Southbridge: Intel® ICH7 cpu: intel p4 650 64bit 3.4GHz
BossDoc Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Νέος δίσκος είναι? Έχεις partitions? details man details MORE DETAILS MORE HELP 4 U
takeda Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 καινούργιος δίσκος, WD 250G (03/07) αφού βρίσκει μόνο 130GB δεν συνέχισα με την εγκατάσταση! δεν έχει παρτίσιον πως θα δει η εγκατάσταση των XP όλο το δίσκο και όχι μόνο τα 130GB?
BossDoc Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Format του έκανες? Κάτι δεν πάει καλα με το δίσκο....... Ένας φίλος είχε το ίδιο πρόβλημα και τον πήγε πίσω, του είπανε οτι κάνανε Format αλλά μπορεί και να είχανε βάλει "καταλάθος" μικρότερο Γράψε το μοντέλο του σκληρού να δούμε
PCM Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Den exei problima o skliros.. Xreiazetai ensometomeno to Service Pack 2 sto install twn XP oposdipote gia parapanw apo 130GB. An den to exeis kane ta install kai to vazeis meta... afou to valeis pigaine control panel->administrative tools->computer management-> storage management opou ekei logika tha deis to ypoloipo kommati...ftiakse ena partition kai teleioses !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.