Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν παίζει από το laptop ο βιντεοπροβολέας;;

fonzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φορητός καινούριος HP με wide 15" οθόνη.

Βιντεοπροβολέας 7ετίας sony data-projector. http://www.sonydigital-link.com/tv/projectors/projectors.asp?l=el&sc=PROJ&m=VPL-SC60E

Ο προβολέας σε σταθερό pc παίζει μιά χαρά.

Ο φορητός σε έναν καινούριο βιντεοπροβολέα που τον δοκίμασα προχθές έπαιξε αμέσως με έξοδο ταυτόχρονα και στη δική του οθόνη με fn-f4.

Σήμερα πάω να κάνω μιά παρουσίαση συνδέοντας τον ΗΡ με τον sony και δεν μπορώ να πάρω εικόνα από τον προβολέα. Οτι και να κάνω μου δείχνει no signal (input A).

Δημοσ.

Πες μας αναλυτικα με ποιο τροπο προσπαθεις να τα συνδεσεις και τι εξοδους διαετει ο φορητος σου υπολογιστης αλλα και τι εισοδους ο προτζεκτορας.

Δημοσ.

το έχω δοκιμάσει σε 800χ600 και δεν δουλεύει.

Ο προβολέας σηκώνει σίγουρα 800χ600.

Ο φορητός συνδέεται με rgb ( Με RGB που έχει 14 πινς από όσο βλέπω κοιτάζοντας το καλώδιο τώρα...) με τον προβολέα. Εχει και s-video έξοδο ο φορητός αλλά απαιτεί ένα περίεργο καλώδιο που δεν το έχω.

Δημοσ.

Solved!

Εχει ο προβολέας στο κάτω μέρος ένα μικροσκοπικό διακοπτάκι που γράφει 75-ohm on-off. Το έβαλα δοκιμαστικά στο on και παίζει κανονικά!!

Δημοσ.

Πρεπει να πας στις ιδιοτητες της οθονης -> Ρυβμισεις ->για προχωρημενους-> απο εκει πηγαινε στην καρτα γραφικων> ψαξε εκει να βρεις μια καρτελα που να δινει σημα σε τηλεοραση, οθονες κλπ.

Συνηθως στα laptops υπαρχει ενας συνδιασμος πληκτρων που το κανει αυτο αυτοματα. Δες το manual. Στα Fujitsu - Siemens ειναι νομιζω Fn+F4......

EDIT: Αφου το θεμα λυθηκε ολα ok.... postαραμε ταυτοχρονα!

Δημοσ.

Silent Arrow μάλλον έγραφες όταν ποστάρισα το solved.

Eυχαριστώ πάντως. (Στην καρτέλα που λες μου έδειχνε "Ανενεργή" την δεύτερη οθόνη. Και βέβαια ο συνδυσμός fn+f4 που είναι για τον φορητό μου δεν έκανε τίποτα.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...