Προς το περιεχόμενο

wide ή απλή

lary7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι Acer AL2216WS 300euro τιμη. Καμία γνώμη??

22΄ Dot pitch 0,282 mm, Resolution 1680 x 1050, Contrast Ratio 700:1, Φωτεινότητα 300 nits, Γωνία Θέασης 170/160 μοίρες, 5ms response time, DVI.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

giati 22 ki oxi 20 pou einai kai ftinoteri? afou idies analiseis sikonoun. me kati ligotero stin timi epernes LG20 me idia analisi, 3000:1 contrast, 2ms, kai zero pixel.

kaloriziki pantws ;)

Δημοσ.

0 pixel δεν εχει καμια 20, μονο αμα επαιρνα απο καταστημα στην στουρναρα και με 34 ευρώ παραπάνω.

Ειπα να κανω μια δοκιμη με αυτην την οθώνη να δω αν προσφερει κατι παραπάνω απο μια 20'.

Απο την στιγμη που ειναι μονο 50Ε πανω απο LG 206 και εχουν και οι 2 TN πανελ δεν βρισκω το λογο να μην την παρω. Σε σχεση με την Λυχνια που εχω τωρα οτι και να πάρω καλο θα μου φανει. Στο μελλον βλεπουμε για κατι ποιο επαγγελματικο.

Δημοσ.

Τα καμμένα Pixel στις 20" και 24" δεν φαίνονται εύκολα. Μόνο με ψάξιμο.

Αυτό συμβαίνει λόγω μικρού μεγέθους pixel.Στην οθόνη που γράφω τώρα έχω 3 subpixel always on αλλά δεν μπορώ να τα δώ από την απόσταση που γράφω, ακόμα και ας ξέρω που βρίσκονται.

Στις 19" ή στις 22" ίσως να έιναι ορατά επειδή έχουν χαμηλότερο dpi (dots per inch).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγύηση 0 Pixel δεν σημαίνει απαραίτητα και 0 Subpixel.

Δημοσ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγύηση 0 Pixel δεν σημαίνει απαραίτητα και 0 Subpixel.

Ακριβώς!

Στη ViewSonic π.χ. δεν ισχύει για subpixels...

Δημοσ.
0 pixel δεν εχει καμια 20

Μη λέμε χαζομάρες. Η Philips 200WP7 που πήρα εγώ τον Σεπτέμβριο (?450) είχε 0 pixel. Παράλληλα υπάρχουν στην αγορά μοντέλα με 0 pixel, αλλά όχι στο μοτίβο τιμής που κοιτάζουμε στο παρόν thread (το πολύ ?300).

Δημοσ.
Μη λέμε χαζομάρες. Η Philips 200WP7 που πήρα εγώ τον Σεπτέμβριο (?450) είχε 0 pixel. Παράλληλα υπάρχουν στην αγορά μοντέλα με 0 pixel, αλλά όχι στο μοτίβο τιμής που κοιτάζουμε στο παρόν thread (το πολύ ?300).

care to explain.

Γιατι οι μονες εγγυησεις ειναι απο την γραμμη και με εχτρα χρεωση (+45Ε).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά έχω μία απορία. Μία 19" Widescreen έχει μεγαλύτερο ύψος από μια 17" κανονική?

oxi......................................................

Δημοσ.

στα σχεδιαστικά άμα δουλεύεις πολλά παράθυρα μέσα σε ένα σχέδιο τότε wide.

αν autocad δουλεύεις με toolbars και όχι πληκτρολόγιο τότε ξανά wide .

αν έχεις το 2007 τότε οπωσδήποτε wide.

αν σκοπεύεις να δουλέψεις 2007 τότε wide.

το συμπέρασμα λοιπόν είναι wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide .

ελπίζω να μήν άργησα.

Δημοσ.
στα σχεδιαστικά άμα δουλεύεις πολλά παράθυρα μέσα σε ένα σχέδιο τότε wide.

αν autocad δουλεύεις με toolbars και όχι πληκτρολόγιο τότε ξανά wide .

αν έχεις το 2007 τότε οπωσδήποτε wide.

αν σκοπεύεις να δουλέψεις 2007 τότε wide.

το συμπέρασμα λοιπόν είναι wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide wide .

ελπίζω να μήν άργησα.

Χαλάρωσε!!!

WIDE πηρα 22'' και δεν το έχω αλλάξει γνώμη μεχρι τώρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...