brasidas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 καλησπερα θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει καλωδιο που και στις 2 ακρες να ειναι mini usb.θελω να συνδεσω το κινητο μου (qtek s100) με το radio-cd του αυτοκινητου μου
mpiukantin Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 gia dokimase me to hands free alla na kataligei se "karbi" akoustikon
manitaroulis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 mporeis na pareis kalwdio [megalo]---[mikro] kai stin akri tou megalou na valeis adaptor apo [megalo] se [mikro]
iceman79 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ypo8eto oti 8a 8eleis na akous mousikh apo thn karta mnhmhs tou kinhtou meso tou radio-cd? Ti radio-cd exeis? to fisaki pou exsi to radio-cd einai to idio me to kinhto (kai ta dyo 8ylika usb?)?
brasidas Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 εχω ενα innovatek και θελω να κανω ακριβως αυτο που ειπες.να ακουω τα τραγουδια αλλα να βλεπω και τα βιντεο κλπ απο την καρτα στο ραδιο.το φις ειναι αρεσενικο και στο κινητο και στο ραδιο.θα κοιταξω να κανω αν γινετε αυτο που ειπε ο manitaroulis
brasidas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 τελικα το καλωδιο βρεθηκε παιδες υπαρχει κ παραυπαρχει.μου αρεση που στο ΠΛ..... μου λεγαν οτι δεν υπαρχει αυτο το καλωδιο κ οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το βρω πουθενα.ΑΣΧΕΤΟΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.