NeoRanger Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Syggnomi gia ta greeklish, alla gia kapoio logo de doyleuoun ta ellinika. Ayto ithela na rotiso vasika. Exthes itan mia xara kai mporousa na kano enallagi metaksy ellinikwn/agglikwn me Shift+Ctrl opws sta Windows. Simera gia kapoio logo de douleuei. Exei kaneis idea giati? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 εγώ το ρύθμισα στο κουμπί των windows... έτσι δεν πατάω 2 κουμπιά (πολύ κούραση βρε αδελφέ ), αλλά ένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeoRanger Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Pws to rythmizeis? Giati koitaksa kai sta Keyboard Shortcuts kai sto Languages alla de vrika tipote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 keyboard preferences-layaouts prostheteis ta plhktrologia pou theleis, layout options ρυθμίζεις τα κουμπιά που θέλεις να αλλάζουν το πληκτρολόγιο... κ εγώ αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα, αλλά τελικά το λυσα γρήγορα πλέον μου φαίνεται περίεργο όταν κάθομαι σε win (σπάνια) να πρέπει να πατάω 2 κουμπιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nigiana Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 layout options ρυθμίζεις τα κουμπιά που θέλεις να αλλάζουν το πληκτρολόγιο... ... μπορείς να πεις τι επιλέγεις εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 εδω γενικες οδηγιες ρρυθμισης http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=2585994#post2585994 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
algait Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Γεια σας παίδες. Για να μην ανοίγω νέο θέμα λέω να αναφέρω εδώ το πρόβλημά μου για να μου πείτε τη γνώμη σας. έχω το Ubuntu 7.04 και αντιμετώπισα το κλάσικό πρόβλημα όπου κράσαρε ο χ σερβερ μετά την εγκατάσταση των οδηγών της νβιντια. Αφού είδα το ανάλογο θέμα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=180894 έδωσα στην κονσολα sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg επέλεξα τον οδηγό nv και ακολούθησα πατώντας οκ σε όλα όσα με ρωτούσε. Το πρόβλημα λύθηκε και εγκατέστησα πλέον κανονικά τους οδηγούς της κάρτας γραφικών μου. Το νέο όμως πρόβλημα που προέκυψε μετά από την παραπάνω διαδικασία ε´ιναι ότι ενώ είναι εγκατεστημένα τόσο τα αγγλικά όσο και τα ελληνικά, δεν μπορώ να κάνω την εναλλαγή της γλώσσας από το πληκτρολόγιο. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να το κάνω είναι να πάω System-preferences-keyboard-layouts και να ανεβάσω στην επάνω θέση τη γλώσσα που θέλω να γράψω κάθε φορά. Έψαξα αρκετά στα preferences του πληκτρολογίου και στις συντομέυσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Το ξέρω ότι δεν είναι δύσκολο αλλά κολάω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 για δωσε σε κονσολα sudo gedit /etc/X11/xorg.conf η kate αντι για gedit αν εχεις kubuntu.και διαμορφωσε αυτο εδω το κομματι καπως ετσι Section "InputDevice" Identifier "Generic Keyboard" Driver "kbd" Option "CoreKeyboard" Option "XkbRules" "xorg" Option "XkbModel" "pc105" Option "XkbLayout" "us,gr" Option "XkbVariant" "," Option "XkbOptions" "grp:alt_shift_toggle,lv3:ralt_switch,grp_led:scroll" EndSection αλαξε οτι διαφορες υπαρχουν,κανε επανεκιννηση μετα και θα πρεπει να εισαι ενταξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
algait Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ check2fire. Για άλλη μια φορά η βοήθειά σου είναι σημαντική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.