Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό Πρόβλημα με το PC!!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι στο Intrenet οταν γίνεται αυτό με το δίσκο?

Παίζει να είναι και πρόβλημα του δίσκου πάντως

Πρέπει να δεις όταν προτοκάνεις FORMAT και με όσο το δυνατόν λιγότερα προγράμματα.

Εδώ λες οτι έχεις κάνει FORMAT και έχεις ενα τόνο προγράμματα

Βάλε μόνο windows και drivers και τσέκαρε αν το ξανακάνει.

Βγάλε και ενα λιστ απο το hijack,και τα ξαναλέμε

Χρονοβόρος αλλα ο σωστότερος τρόπος κατα τη γνώμη μου

Δημοσ.

For Users with 256 MB RAM or more this tweak will boost their Windows- and Game-Performance.

What it does: It tells Windows not to use any Swap File until there is really no more free RAM left.

Open the System Configuration Utility by typing msconfig.exe in the RUN command. There in your System.ini you have to add "ConservativeSwapfileUsage=1" under the 386enh section

Πάμε "HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Session Manager/Memory Management" και προσθέτουμε:

(1) "DisablePagingExecutive"=dword:00000001 ώστε να μην μεταφέρονται τα αρχεία από τη μνήμη στο swap file του σκληρού.

(2) "LargeSystemCache"=dword:00000001 ώστε να φορτώνει το Kernel των ΧΡ στη μνήμη (Σπάνια καταλαμβάνει πάνω από 4ΜΒ)

H L2 ή second-level cache ορισμένες φορές δεν μπορεί να ανιχνευτεί από τα Windows XP οπότε καλό είναι να ελέγξετε αν το λειτουργικό σύστημα έχει κάνει τις σωστές ρυθμίσεις.

Ανοίξτε τη registry και πηγαίντε στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\

Δώστε τη σωστή* τιμή σε Kb του πεδίου SecondLevelDataCache

---Mερικα που μπορεσα να βρω για ρυθμισεις υπολογιστη

Δημοσ.
Είσαι στο Intrenet οταν γίνεται αυτό με το δίσκο?

Παίζει να είναι και πρόβλημα του δίσκου πάντως

Πρέπει να δεις όταν προτοκάνεις FORMAT και με όσο το δυνατόν λιγότερα προγράμματα.

Εδώ λες οτι έχεις κάνει FORMAT και έχεις ενα τόνο προγράμματα

Βάλε μόνο windows και drivers και τσέκαρε αν το ξανακάνει.

Βγάλε και ενα λιστ απο το hijack,και τα ξαναλέμε

Χρονοβόρος αλλα ο σωστότερος τρόπος κατα τη γνώμη μου

Symfwnw kanto xwris programmata na deis an 8a doylepsei.

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση το ιντερνετ. Είτε είμαι, είτε δεν είμαι πάλι γίνεται. Θα δοκιμάσω να "ξεκοιλιάσω" τον υπολογιστή. Θα τα βγάλω όλα και θα τα ξαναβάλω και θα δοκιμάσω και αυτό με τους σκληρούς. Άντε να δούμε!!

Δημοσ.

Τελικά μου την βίδωσε πάρα μα πάρα πολύ και έριξα επάνω του kubuntu 704 Feisty Fawn και έχω βρει την υγειά μου!!Με βολεύει πάρα πολύ!!

Δημοσ.

ΧΑ ΧΑ! Ξεκίνησα να διαβάζω από περιέργεια βλέποντας το τέλος να πλησιάζει είπα μήπως βρήκες λύση... αλλά με κούφανες! Αφού βολεύτηκες όμως πάσο.

Επίσης αφού τώρα δεν έχει πρόβλημα μάλλον είχες πρόβλημα με το τι περνούσες πάνω στα Windows και όχι με το Hardware.

Δημοσ.

Το θέμα είναι όμως ότι αυτά που περνούσα δεν είχαν διαφορά από αυτά που περνούσα και παλιότερα!!Τέλος πάντων. Το έλυσα το πρόβλημά μου.

Δημοσ.

Τελικά το όλο πρόβλημα το δημιουργεί ένας ιός ονόματι Win32/Expiro.C.

http://www.f-secure.com/v-descs/virus_w32_expiro_a.shtml

Πως το ξεφορτωνόμαστε δεν μπορώ να καταλάβω. Το NOD32 το βρήκε τελικά αλλά έσβησα πολλά αρχεία exe. Media Player, flashget, Και άλλα. Τί κάνουμε τώρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...