Προς το περιεχόμενο

pinnacle pctv...

pedj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το προβλημα ειναι οι drivers και οχι με ποιο προγραμμα θα δω τv

Το μόνο που χρειάζετε να κάνεις είναι να τρέξεις το setup σε compatibility mode Windows XP SP2 και οι drivers θα εγκατασταθούν σωστά

Δημοσ.
Το μόνο που χρειάζετε να κάνεις είναι να τρέξεις το setup σε compatibility mode Windows XP SP2 και οι drivers θα εγκατασταθούν σωστά

αυτο το setup compatibility να ξερα τι ειναι και τι στον κοσμο!

Εγω εχω Pinnacle USB2

και εχω προβλημα με τους drivers και νομιζω και το προγραμμα δεν το κανει

install...

να την δωσω σε κανενα την συσκευη ή υπαρχει τροπος να παιξει σε

Vista 64x Ultimate?

τα αγγλικα μου δεν ειναι και τα καλυτερα! :Ρ

Δημοσ.

Χαίρετε,

αν μιλάμε για την pci pinnacle pctv (κάρτα πενταετίας και βάλε), εγώ έκανα τα εξής και βλέπω τηλεόραση.

1. Εγκατέστησα τους οδηγούς από την θέση \drivers του cdrom.

2. Εγκατέστησα την δωρεάν έκδοση του christv από εδώ: http://tecnologia.tiscali.it/download/Scheda.php?id=setup_christv_5_05_lite.exe

( http://www.chris-tv.com/)

3. Έτρεξα το πρόγραμμα, έβαλα το σωστό audio input και όλα καλά.

Δημοσ.
Χαίρετε,

αν μιλάμε για την pci pinnacle pctv (κάρτα πενταετίας και βάλε), εγώ έκανα τα εξής και βλέπω τηλεόραση.

1. Εγκατέστησα τους οδηγούς από την θέση \drivers του cdrom.

2. Εγκατέστησα την δωρεάν έκδοση του christv από εδώ: http://tecnologia.tiscali.it/download/Scheda.php?id=setup_christv_5_05_lite.exe

( http://www.chris-tv.com/)

3. Έτρεξα το πρόγραμμα, έβαλα το σωστό audio input και όλα καλά.

αγαπητε φιλε αναφερεσε στα vista?

τους drivers απο το cd της καρτας εβαλες?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου επειδή κι εγώ έχω την ίδια κάρτα και έκανα κι εγώ προσπάθειες για καινούριους drivers και απέτυχα θα σου πω πως την εγκατέστησα

1) μετά που θα τελειώσουν τα windows τους drivers θα πας στην διαχείρηση συσκευών, θα βρεις τα:

Pinnacle WDM PCTV video capture kai

Pinnacle WDM PCTV audio capture

και θα πατήσεις κατάργηση εγκατάστασης και σε όποιο από τα 2 σου ζητηθεί θα κλικάρεις και το διαγραφή οδηγού εγκατάστασης

2) θα βάλεις το cd που έίχε η κάρτα σου (εγώ το αντέγραψα και στον δίσκο μου) και θα βάλεις στο αρχείο autorun.exe compatibility "windows xp service pack 2"

3) θα κάνεις δεξί κλικ στο autorun.exe και θα πατήσεις "εκτέλεση ως διαχειριστής"

και μετά η εγκατάσταση θα ξεκινήσει και θα είναι όπως όταν είχες τα ΧΡ

Δημοσ.

χμμμ ευχριστω πολυ για την πληροφορια και την ενημερωση :D

αλλα ειχα προσθησει ακριβως αυτο που λες και κολλαει κατα την εγκατασταση

:(

Βεβαια 8α το ξαναδοκιμασω και θα σου πω :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
Λοιπόν φίλε μου επειδή κι εγώ έχω την ίδια κάρτα και έκανα κι εγώ προσπάθειες για καινούριους drivers και απέτυχα θα σου πω πως την εγκατέστησα

1) μετά που θα τελειώσουν τα windows τους drivers θα πας στην διαχείρηση συσκευών, θα βρεις τα:

Pinnacle WDM PCTV video capture kai

Pinnacle WDM PCTV audio capture

και θα πατήσεις κατάργηση εγκατάστασης και σε όποιο από τα 2 σου ζητηθεί θα κλικάρεις και το διαγραφή οδηγού εγκατάστασης

2) θα βάλεις το cd που έίχε η κάρτα σου (εγώ το αντέγραψα και στον δίσκο μου) και θα βάλεις στο αρχείο autorun.exe compatibility "windows xp service pack 2"

3) θα κάνεις δεξί κλικ στο autorun.exe και θα πατήσεις "εκτέλεση ως διαχειριστής"

και μετά η εγκατάσταση θα ξεκινήσει και θα είναι όπως όταν είχες τα ΧΡ

ευχαριστω πολυ φιλε με τον τροπο που ειπες καταφερα τελικα να δουλεψω την καρτα μετα απο τρειε και βαλε ψαξιμο στο νετ για οδηγους

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Φίλε μου και γω το ίδιο πρόβλημα με την PCTV 110i και άκου:

Τους Driver's της κάρτας θα τους βρουν μόνα τους τα Vista η κατέβασέ τους από την Pinnacle. αφού λοιπόν τελειώσεις δεν έχεις παρά να μπεις στο Windows Media center (πρόγραμμα ενσωματωμένο στα Vista) και από τις ρυθμίσεις να βάλεις σαν χώρα Γερμανία και στην σύνδεση Antenna, μετά θα κάνεις αυτόματο ψάξιμο σταθμών, μετονομασία, και εν συνεχεία θα βάλεις τα κανάλια στη σειρά που θες και τελείωσες..........Τα Vista έχουν πολλές τέτοιες διευκολύνσεις (και τα scaner's έτσι δουλεύουν, μέσα από το Windows foto gallery) που σε γλυτώνουν από εγκαταστάσεις προγραμμάτων πολλών Mb....

ναι αλλα εγω τωρα που το εκανα αυτο μου δεινει τρεις επιλογες DVΒ κ οχι Antenna! τι να κανω? εβαλα ξανα Ελλαδα αφου εγκατεστησα το media center pack της pinnacle κ μου δωσε την επιλογη κεραια. βρηκα τα καναλια αλλα η εικονα ειναι γκρι. ο ηχος καθαρος κ εχω κ τελετεξτ το οποιο ειναι απιστευτα γρηγορο!!! κ επειδη ειμαι κ πολυ απαιτητικος... θελω να μαθω κ πως ν ακουω ραδιο!!! καμια προταση?

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...