Προς το περιεχόμενο

pinnacle pctv...

pedj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exeo mia karta pinnacle pctv video-audio capture....ta windows vista thn vrisoun kai egkathistoun kanonika tous drivers.distixos omos oti kai prospathisa den katafera na do tv kai genika na tin kano na doulepsei...

an kapoios exei kati ipospin tou as voithisei...

thanks....

Δημοσ.
exeo mia karta pinnacle pctv video-audio capture....ta windows vista thn vrisoun kai egkathistoun kanonika tous drivers.distixos omos oti kai prospathisa den katafera na do tv kai genika na tin kano na doulepsei...

an kapoios exei kati ipospin tou as voithisei...

thanks....

Εγκατέστησες το απαραίτητο λογισμικό?

Αν ναι ποιό? Αυτή η διευκρίνιση θα βοηθήσει.

Δημοσ.

Φίλε μου και γω το ίδιο πρόβλημα με την PCTV 110i και άκου:

Τους Driver's της κάρτας θα τους βρουν μόνα τους τα Vista η κατέβασέ τους από την Pinnacle. αφού λοιπόν τελειώσεις δεν έχεις παρά να μπεις στο Windows Media center (πρόγραμμα ενσωματωμένο στα Vista) και από τις ρυθμίσεις να βάλεις σαν χώρα Γερμανία και στην σύνδεση Antenna, μετά θα κάνεις αυτόματο ψάξιμο σταθμών, μετονομασία, και εν συνεχεία θα βάλεις τα κανάλια στη σειρά που θες και τελείωσες..........Τα Vista έχουν πολλές τέτοιες διευκολύνσεις (και τα scaner's έτσι δουλεύουν, μέσα από το Windows foto gallery) που σε γλυτώνουν από εγκαταστάσεις προγραμμάτων πολλών Mb....

Δημοσ.

ta vista tin vrisoun tin siskeuh...gia thn akriveia vriskoun

Pinnacle WDM PCTV video capture kai

Pinnacle WDM PCTV audio capture

alla otan anoigo to windows media center ton vista kai pao na kano rithimeis TV mou leei oti DEB VRETHIKE ILIKO DEKTH.... kai me exei trelanei...

opote ti kanoume???????

thanks pantos gia tis idees...

Δημοσ.

Το μοντέλο δέν μας έχεις πεί ακόμα.Ούτε τη δικιά μου βρίσκουν τα ΜCE γιατί πολύ απλά δέν την υποστηρίζουν ούτε και πρόκειται,αλλά πώς θα σου πούμε άν δέν ξέρουμε το μοντέλο;

• Members
Δημοσ.

Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1490420&postcount=952

και εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1563692&postcount=1543

Παραθέτω:

Για να λειτουργήσει η pinnacle 310i στα vista μπορείς να κάνεις τα εξής:

Κατέβασε το Pinnacle PCTV Installer for Windows Media Center 3.1 και εγκατέστησέ το, ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Media Center των Vista. Με αυτή τη λύση όμως δεν θα έχεις το τηλεκοντρόλ.

Διαφορετικά,

κατέβασε το Pinnacle TVCenter Pro 4.7 patch και εγκατέστησέ το χρησιμοποιώντας το serial που ήδη έχεις από το CD του Pinnacle MediaCenter που ήρθε μαζί με την κάρτα σου. Αν και είναι beta, εμένα μου λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα (μου φαίνεται μάλιστα καλύτερο από το Pinnacle MediaCenter).

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα για να ρωτησω μηπως υπαρχει κανα νεοτερο στο θεμα.

Εχω την καρτα pctv pro και δεν μπορω να την εγκαταστησω με τιποτα, τα vista δεν την βρισκουν. Οι drivers απο το site της pinacle δεν κανουν. ΒΟΗΘΕΙΑ

Δημοσ.

Η δικιά μου είχε δουλέψει με Pinnaclepctv 5.9.Πρέπει να τους βρείς και να τους κατεβάσεις,ήταν οι μόνοι drivers που δούλευαν σωστά και στα xp και η ηλίθια η Pinnacle τους πούλαγε.

Δημοσ.

τους εχω βρει και δοκιμασει, εκεινη η διαδικασια εγκαταστασης μονο αν βαλεις combatibility xp sp2, αλλα παλι η καρτα δεν αναγνωριζεται απο τα vista.

Δημοσ.

Με pinacle pctv pro pci δε μπορουσα να δω τηλεοραση στα vista καθοτι το pctv vision δεν υποστηριζεται.

Εστειλα mail στο support και μου ειπαν οτι το μοντελο της τηλεορασης που εχω εχει παψει επισημα να υποστηριζεται απο drivers απο την pinacle και οτι οι τελευταια εκδοση ηταν η 5.9pctv.

Η λυση δοθηκε απο το chris tv που σε γενικες γραμμες ειναι και λιγο καλυτερο απο αυτο που ειχα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1490420&postcount=952

και εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1563692&postcount=1543

Παράθεση:

Για να λειτουργήσει η pinnacle 310i στα vista μπορείς να κάνεις τα εξής:

Κατέβασε το Pinnacle PCTV Installer for Windows Media Center 3.1 και εγκατέστησέ το, ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Media Center των Vista. Με αυτή τη λύση όμως δεν θα έχεις το τηλεκοντρόλ.

Διαφορετικά,

κατέβασε το Pinnacle TVCenter Pro 4.7 patch και εγκατέστησέ το χρησιμοποιώντας το serial που ήδη έχεις από το CD του Pinnacle MediaCenter που ήρθε μαζί με την κάρτα σου. Αν και είναι beta, εμένα μου λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα (μου φαίνεται μάλιστα καλύτερο από το Pinnacle MediaCenter).

paidia exo kai ego ta vista kai antimetopizo to idio provlima me to remote contro.

pezo me to Pinnacle TVCenter Pro 4.92 patch kai den litourgi pali to remote control. mipos prepi na peraso kapia alli ekdosi tou programatos kai meta to patch auto?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...