darlagio Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλησπερα!!! Εχω Κανει Format Και Φορτωνω Τα Χρ -τα Οποια Ειναι Αυθεντικα!- Και Ολα Τα Προγραμματα Μου.ενεργοποιω Την Επιλωγη "αυτοματη Ληψη Ενημερωσεων".αφου Κατεβαζω Και Εγκαθιστω Καπου Στισ 60(!!) Ενημερωσεισ Μου Λεει Να Κανω Επανεκκινηση.παταω Οκ,κλεινει Ο Υπολογιστησ Αλλα Το Προβλημα Ειναι Οτι Μετα Δεν Ξανα Ανοιγει!με Βγαζει Σε Μαυρη Οθονη Οπου Μου Εχει Τισ Επιλογεσ "κανονικη Εκκινηση", "εκκινηση Με Τισ Τελευταιεσ Ρυθμισεισ (που Λειτουργουσαν Σωστα)","ασφαλησ Λειτουργια" Κτλ. Εγω Αυτο Που Εκανα Ηταν Να Μπω Σε Ασφαλη Λειτουργια Και Να Διαγραψω Τισ Ενημερωσεισ!αφου Το Εκανα Αυτο Ανοιξε,αλλα Με Αρκετα Προβληματα Κυριωσ Στο Internet (αργει Χαρακτηριστικα Και Κλεινει Απο Μονοσ Του Τη Συνδεση)!ξερει Καποιοσ Τι Μπορει Να Φταιει Και Τι Μπορω Να Κανω Για Να Βρω Και Παλι Την Ηρεμια Μου; Ευχαριστω!!!
tsakonas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 etsi opws ta kataferes...kane ena format pali afti ti fora me swsto CD wste na mi xreiazete oute ENA update...akou ekei 60 lol.... kati san afto dld.... Microsoft Windows XP Professional OEM SP2 Integrated April 2007-ETH0 kai apla vazeis to diko sou original serial....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.