konv Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 To πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πλέον δεν μπορώ ν'αντιγράψω αρχεία σε cd. Με 2-3 προγράμματα που προσπάθησα μου βγάζει συνεχώς την ένδειξη cd κενό. Παρ'όλο που κάνω "close disc" και φαίνεται ότι γράφει τα δεδομένα όταν τελειώνει εμφανίζεται το cd κενό. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ To αντιγραφικό μου είναι σε laptop ACER και η μάρκα του PIONEER DVD-RW DVR-K12RA [CD-ROM drive]. Το laptop το έχω 3 περίπου χρόνια όσο για την χρήση του αντιγραφικού ας πούμε μέτρια προς αρκετή. Τι προτείνετε;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δοκιμασε καθαρισμο του laser με ειδικα cd (ή αμα μπορεις να το ανοιξεις εσυ θα ηταν καλυτερα). Αλλιως.... ψοφησε...
blackstar Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μπορείς να δοκιμάσεις και το IMGBurn, αλλιώς μπορείς να όρχησις να σκέφτεσαι για ένα εξωτερικό drive. Δοκίμασες να διαβάσεις το cd σε κάποιο άλλο drive;
konv Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Σε οποιοδήποτε drive το δοκίμασα (3 διαφορετικά) το cd το εμφάνιζε κενό!
blackstar Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Σε οποιοδήποτε drive το δοκίμασα (3 διαφορετικά) το cd το εμφάνιζε κενό! Atixises, soy etixe pi8anon elatomatiko cd, (i den graftike ka8oloy), symbainoyn kai ayta dystixos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.