Προς το περιεχόμενο

USB disk - Μπορεί να είναι τόσο αργό;;;

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εννοειται αυτο, απλα εαν κανει ολα τα αρχεια σε ενα rar, και το περασει, δεν βρισκω το λογο να υπαρχει η χρονοκαθυστερηση που λες...

Αλλα και παλι, στο U3 Kingston που εχω εγω, οταν ελεγα 15 λεπτα για το 1GB, εννοουσα με αρχεια ηχου, τα οποια δεν ξεπερνουν τα 4-5ΜΒ το ενα.

''Προσεχε πως μιλας''...

edit:icyman_petros, το προγραμμα U3 δεν μου εχει κολλησει ποτε! Α και στα απλα φλασακια δεν υπαρχει αυτο νομιζω...

Δημοσ.

Εχω κάνει restart, εννοείται. U3 δεν νομίζω ότι υποστηρίζει. Κάτι άλλο - όταν το πρωτοχρησιμοποιήσα έλεγε ότι είχε 3,77GB διαθέσιμα είναι λογικό; Η ίδια η συσκευασία έλεγε ότι κάποιος χώρος δεν είναι διαθέσιμος αλλά αυτό δεν είναι πολύ;

Format δεν του κάνω πάντως. Θα τους το πάω πίσω για να το δούν ότι έχει τα χάλια του.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ''βαζουν'' οι εταιρειες 4GB, αλλα 4.000.000.000 BYTES, που εαν κανεις τις διαιρεσεις βγαζουν ακριβως 3,725 GB, δλδ σχεδον ακριβως οσα σου αναγνωριζει. :) Ειναι φυσιολογικο. :)

Δημοσ.

vasika den iparxi logos na kani aposimpiesi arxion mesa sto flashdisk.

copy-paste ston skliro kai aposimpiesi exei

to 1GB einai 1.048.576 KB an den kano lathos, ean esi metaferis 2000KB\sec thelis 525 second (9 peripou lepta) kato apo idanikes sinthikes. logo omos tis posotitas ton mikron arxion o xronos auksanete kai einai fisiologikos o xronos metaforas auton.

Δημοσ.

Μισό... Το usb1.1 τι ταχύτητες υποστηρίζει σε kb/sec; Την ταχύτητα την καθορίζει πάντοτε ο πιο αργός...

Δημοσ.

edit3:Μάλλον είμαι πολύ τυχερός τελικά. To flashaκι μου χωράει 59GB ;P

2001105753363062900_rs.jpg

Τελευταία φορά που είχα δεί τέτοια αλαμπουρνέζικα ήταν οταν είχε bad sectors ένας σκληρός λίγο πριν τα φτύσει εντελώς :(

Τώρα σε flashaki το ίδιο δεν ξέρω τι μπορεί να συμβένει

Δημοσ.

Ki egw eixa parei ena flashaki 2.0GB apo mia fili mou na ths antigrapsw kati kai eida oti ekane paaaara poli ora gia na antigrapsei..Antitheta,otan xefortwsa ta dedomena sto allo mou pc ekane para polu grigora...Ayto ti na shmainei twra???

Δημοσ.

Παιδια οτι πληρωνουμε παιρνουμε.... Μαλακας ειναι ο αλλος που τα εσκασε σε ενα ocz rally δηλαδη ή ψωνιο?

Δημοσ.

Μετά και από αυτά (το φορμάρισα πρώτα για να σβήσω τα 59GB! ) πάει για αλλαγή. Ελπίζω να μη μου φέρουν μόνο αντιρρήσεις...

6evzzpe.jpg

5x7fyv7.jpg

Δημοσ.

Με usb1 δεν προκειτε να δεις τρομερες αλλαγες στην ταχυτητα...

Και οντως οταν αντιγραφεις πολλα μικρα αρχεια τα περισσοτερα φλασακια ακομα και σε usb 2 αργουν αρκετα...

Εμενα μου ειχε παρει καμια ωρα για 67mb ολα και ολα επειδη ηταν ολα ιστοσελιδες και μικρες φωτογραφιες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...